Принц Филип оставя голямо наследство - при кой ще отиде каретата му?

Негова внучка споделя една от страстите му
22 апр 2021 20:00, Иванка Гъркова
25
Принц Филип оставя голямо наследство - при кой ще отиде каретата му?
Снимка: БГНЕС

Милиони хора по света изпратиха принц Филип в последния му земен път, наблюдавайки неговото погребение по телевизията. Съпругът на английската кралица бе погребан в замъка Уиндзор след скромна церемония, планувана от самия него приживе. В нея важно място заемаше едно от любимите му превозни средства.

Любимите велурени ръкавици, одеялото и шапката на покойния херцог на Единбург пристигнаха с каретата му, с която той возеше често своите внуци и правнуци. Там се виждаше и кръгла червена кутийка, в която той държал бучки захар – любимото лакомство на понитата му.
 
"Дядо ще ми липсва", написа принц Уилям, споделяйки в Instagram кадър, запечатал големия му син Джордж, качил се до прадядо си.
 
Въпросната карета бе теглена от две породисти понита, които също участваха в траурната процесия.
 
След като Елизабет Втора се прости със своята голяма любов, освен да пишат за нейната самота и отношенията между Уилям, Кейт и Хари, много британски медии обърнаха внимание на това кой ще наследи самата карета и животните, които обичайно я теглят. Макар да знаят, че дъщерята на покойния принц – Ан, е била колоездачка като по-млада, те предполагат, че получателят ще е друг.
 
Най-вероятно тъмнозелената карета и понитата ще отидат при неговата внучка Лейди Луиз Уиндзор. 17-годишното момиче е по-голямото дете на принц Едуард и съпругата му Софи, граф и графиня на Уесекс. Миналата седмица тя е заснета да управлява карета из Уиндзор.
 
Още за наследството на принц Филип и връзката му с неговата внучка ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
7
 
! Отговори
Тони преди 2 години
При коГо......ферщейн????
15
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се пише/казва "при кой", неграмотнице такава, журналистка тръгнала да ставаш, щом има предлог падежът е друг! Ограмоти се, не се излагай!
14
9
 
10
 
! Отговори
Мая преди 2 години
До ; Адолф-10Не си adolf, най сй Сталин! При тях КРАЛ, при нас Партиен секретар! Те 100 години напред,ние назад 100г. Къде е по добра системата ? Дойде време Тошко Африкански и Славун,да мислят за наса за по-светло бъдеще!
13
5
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Николета(,писа пресата),че скърби неутишимо! За нея мисли ли някой,питам аз?
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз лично бих препоръчал на принц чарлс,камила и целия кралски двор хитовете лесни каручка,камъните падат и радка пиратка,тъй като са много съдържателни и убодряващи
11
9
 
8
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Какво наследство е оставил тоя храненик уе? Нищо не е работил, цял живот е бил един манекен и статист на кралицата.
10
9
 
7
 
! Отговори
adolf преди 2 години
медиите се ръководят от евреи,а те на свой ред служат на англосаксонските си господари като първостепенната им задача е да напомнят на света КОЙ КОГО управлява подтекстът на тази "новина" е вие сте поданиците и англосаксонците са ваши госпосари,така че поклонете се на рептилската династия уиндзор
9
0
 
20
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Не при кой, а при кого...
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кралството е едно.Какво голямонаследство.Частната единица има другатраектория.Внучката- 17год.Е,колко еголяма родата на безплатен и безпилотен живот.Та опрели ,до еднатакарета.Да излязат на дуел,или да хвърлят чоп.От Астрата умират хора,но това не е новина.В Албиона пишат ли ,че нашиятзакрилник отиде в лазарет,за да не ходи на сбирка ,депутатска,ааа???
7
5
 
16
 
! Отговори
9 преди 2 години
От край време ни занимавате с тази фамилия. С какво са важни те за България? Що не ми напишете фактите колко хора страдаха и страдат заради владичеството на Англия, кой намазва от пътвата и втората световна война например.Тоя и неговите деца какво работят, защо трябва всеки ден някаква статия за ' острова' да чета, кой остров? е как кой на земята има само един остров. Голяма драма че питали колко щяло да бъде черно внучето, че как ние не сме нацисти ние се борихме с тях. Иначе лека му пръст
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Страхотно" наследство ...каручка.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте му я да си я вземе в отвъдното. А чакай, то пък никой нищо не можеше да вземе в гроба. Язък!
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При КОГО ще отиденаследството.Ако в съвременна България има изобщо кой да се интересувадоколко българският език се знае от медиите и въобще.
3
15
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Пука ми за старата карета на 99 годишен ДъртааккХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
2
0
 
26
 
! Отговори
аз преди 2 години
При кого, не при кой?!!
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом ме няма в завещанието му, за какво ми е да ме занимавате с глупости?

Спонсорирани публикации