Какво да очакваме от новата гама iPhone и останалите продукти на Apple?

19 авг 2021 22:15,
23

Американският технологичен гигант Apple обикновено организира няколко събития всяка година на които представя новите си устройства или версии на своя софтуер.

Едно от най-чаканите събития е премиерата на новите модели iPhone и въпреки продължаващия недостиг на полупроводници, то ще се проведе през септември.

През тази година Apple няма да променя външния вид на своите смартфони, но се очакват множество подобрения на камерата и дисплея. Ще бъдат добавени и нови функции свързани със заснемането и обработката на видео клипове.

Подробности по темата вижте във виедото на Bloomberg TV Bulgaria тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
VERY СЪС-ПИШ-ЪС!!! преди 2 години
И аз, като 3 преди 5 год. си взех 1 евтино китайче=2К /!/, който слагаше в малкия си джоб 3-4 Кратно по-скъпарските Ай-фон и др.такива ШамШунги от бон и нещо нагоре... И сега, наскоро, след като почнаха да рекламират сгъваемите бараки на цена 1/2 кола на 6 годин, аз реагирах отново АНТИ-,т.е. протестно и си взех пак 4айна-фон за половин средна БГ-пенция, който тоже като самите тях е с дисплей 4К /диа:17,7 см/, металик 222 г и ляга перфектно в дланта с супер-камера + всичките му допълнит.екстри!
13
6
 
1
 
! Отговори
Айфон юзъра преди 2 години
Анонимния да си шпреха- както казах и гинансите определят даже хах- а даже и бмв карам- на ти мариал за есе с комплекси. А относно шиомито на онзи- аз със андроид се занимава откак си мислихте, че нокиите са хубав телефон. Елементарните технически познания говорят защо китайският ти телефон е в пъти по евтин (да речем как ви се оключва със снимка). Всеки ден някой с проблеми, че пак му бъгнало нещо в телефона- все памет нямали (то хрома пълни ли пълни). Безброй бъгове.
12
4
 
3
 
! Отговори
До ай фон юзъра преди 2 години
Хах Iphone приятелю аз съм Xiaomi потребител и ти казвам MI 11 Ultra и ти казвам MI MIX 4
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Айфон Потребител- Хич не ми пука че си се набутал в епъл еко системата. Живей си живота. :) have a great day
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Какво викаш :D. Много си зле! Xiaomi напредна само в Китай. По разбираеми партийни причини, след като окрадоха всичко от Самсунг и Епъл. Но извън Китай, Xiaomi не може да се мери със Самсунг. Ни в ниския, ни във високия клас. Виж Епъл не коментирам, щот са си гола вода, както винаги, от както минаха под дъгата.
9
4
 
5
 
! Отговори
Айфон Потребител преди 2 години
Не си истински андроид потребител, ако поне веднъж на ден не напишеш някъде как твоят телефон има нещо, колко струва и не направиш финансов отчет на някой, който е решил да е с айфон и това е без да са те питали. :) have a great day
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ще ви кажа каквато е била мантрата до сега, ще е пак същата. Нова камера, по-бърз процесор, повече памет. Точка. Като че ли сме тръгнали да си купуваме камера, или компютър.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдавна камерата и дисплея надвишават нуждите на 99.9% от хората, купува се за да чупиш стойки , това е смисъла на живота за повечето хора днес.
6
6
 
5
 
! Отговори
Маке-ариец преди 2 години
На Гане гроздето му все кисело А 1000 ойро за айфон кога? М? А?
5
5
 
5
 
! Отговори
Какво викаш :D преди 2 години
По скоро ме интересува Xiaomi MI какво причинява на айфон и самсунг. Има нови статистики към днешна дата които казват че освен във средния клас вече официално са номер едно и във високия.Във цял свят вече е ясно че Xiomi е новия лидер тука си говориме за АЙ фони. Селджа бой от 20 век със шаибата телефонйо :D торшия и кисело зеле маринатата мокриш една кърпа и си я слагаш на лицето айфон
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Защото има мнгоо пара за маркетинг. Страничен ефект е, че някой така са облъчени, че го считат за чест, да пишат за Apple.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо винаги айфон получава такова медийно внимание? Промивате мозъци ли? Умишлено ли е?За мен не е атракция. Аз си имам хубав телефон на друга марка
2
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айфон е за комплексари!Аз съм със Poco F3 който е 5 пъти по ефтин от айфон 12 про но единстено камерата му е по добра. Не че Poco F3 не прави хубави снимки но айфона снима по добре!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не трябва да очакваме... същите устройства но на по-високи цени. Новостите чак догодина.