Слави с шоу по Нова телевизия

„Пей с мен” се казва шоуто на екипа „Седем Осми”
4 яну 2008 20:22,
129
Слави с шоу по Нова телевизия
Кадър от архива- Трифонов поздравява Силва Зурлева. Снимка: Булфото

Слави Трифонов се заема с ново предаване в Нова телевизия.

Нова Телевизия подписа договор за реализацията на музикално шоу с продуцентската компания „Седем Осми”.

Новият формат „Пей с мен” е оригинален и е изцяло разработен от екипа на „Седем Осми”.

„През последните години Нова Телевизия се превърна в предпочитания дом на най-способните хора, които се занимават с телевизия в България. Няма нищо по-логично от това днес прага на този дом да прекрачи талантливият екип на „Седем Осми“, предвождан от Слави Трифонов. Поласкани сме от факта, че от сега насетне ще пишем най-новата история на развлекателния жанр у нас с подобни партньори”, коментира Павел Станчев, генерален директор на Нова Телевизия.

Стартът на новото предаване ще се състои в началото на март.

То ще се излъчва в продължение на три месеца.

Кастингът за предаването започва в средата на януари.

Всички детайли около новия формат ще бъдат обявени в близките дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
107-ми, бъзикаш ли се?мани го тожа Анонимен-турни едно име да те помня
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Направо ме разбиваш.Само заради твоите коментари си струва човек да посещава тези теми.Все забравям,БЛАГОДАРЯ за върнатия сервис.
106
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Добре ли беше бозата наречена Бг Сървайвър 2 без слави.Накрая на Сървайвър 2 имаше манипулация с джиасемите.Бг сървайвър 1 беше сто пъти по добро от Сървайвър 2.Което доказва че само Слави и 7/8 правят най хубавите и стойностни предавания в Бъл;гария.
105
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
Златинооо, Златинке, колко ти да не си от злато съвсем ще оръждясаш покрай монотонието на бат' ти Слафку.Продуцент, знаеш ли изобщо какво е продукция, цент и происводство. Ти си от тези молекули където като подушат по-активни радикали стишнеш о4ета и така разтваориш мястото за липсващият ти електрон, 4е после незнаеш с кого си била във валентна връзка....СЛафку запо4на с пари на БКП, после дигна пъпеш до сниьото знаме а сега зада е по-природен се герби. Само4е , маце, като му резнеш БеКаПейската кра4ка и му върнеш обръснатата коса и махнес жълтия герб от ***, пред тебе ще застане един мухлясъл 4и4ко от село под 4иято мишница ше кви4и прасенцето което не е успял да занесе армаган в щатите на някой отговорен фактор.Скъпо, маце, забележи 4е никой не ти го взима Слафко. Няколко от класиците тук ти написахме 4е Слафко е пи4, но 4е малко му остава да му дотуриат и наставката "ка". Аз оба4е ще ти каже 4е бат' ти Слафко е от ония цигулари дето стискат лъкът на цигулката между брада и лява ръка и се мъ4ат жулейки цигулката в перпендикулярна посока на косматия лък да свирят музика. ЕТо това е твоят продуцент. Цент, един цент , за едни цент Златинке и колко много радост.
104
0
 
0
 
! Отговори
lorda преди 16 години
Аз не съм някой който харесвам Слави,но за тези години в които е в btv,няма конкурентно предаване,а и ще подпише договор с нова тв,това си е бизнес и той си е продуцент,с това си вади хляба да продуцира имаено и за това шоото му е гледано,няма интриги в екипа,той е и водещ и продуцент,добур бизнес!
103
0
 
0
 
! Отговори
KGB преди 16 години
Не знам дали някой от вас е наясно с нещата в телевизиите , но знайте че нищо не е такова каквото изглежда . Слави винаги ще е спорен , но не забравяйте от къде тръгна и какво направи ! Много други тръгнаха с много пари и много гръб - няма ги вече , само да не си помислите , че съм някакъв луд фен - не просто познавам нещата !
102
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Луда фенка...Само в тая тема ли кибичиш!?Ами гушкай си темата,хахаха.
101
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Слави нямал рейтинг .Слави има най високия рейтинг от всички в битиви .И още нещо хора като Вишничка завиждат и злобеят по адрес на Слави защото не могат да постигнат неговите успехи и нямат неговите многобройни почитатели.Обичам те Слави
100
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
не само 'бедна',ами и ужасно наивна.За грамотност да не говорим...Ами явно от припяване на славеевите "песни",не ти остава време и да четеш,пък камо ли да се научиш да пишеш.Речников запас ти липсва драга,но при тоя папагалест стил на Славко май не ти и трябва.Продължавай да лелееш по него залудо мераци,плащай му от париците си,че му трябват за рейтинг... Аз предпочитам оригинала,но ти че харесваш втората употреба,какво да ти кажа,пълно е с такива като теб.Твой си бизнес,както казват,на мен не ми дреме.Само сега да не ми развиваш теории,че е марково...Понеже и такова не е.Направи си ти продуцентска къща,като си такава фукла,мен не ме вълнува този бранш.
99
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Като много знаеш да си отваряш устата я направи едно предаване и продуценска къща.Не можеш а само знаеш да обиждаш Слави
98
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Ти ако си мислиш ще съм бедна дълбоко ама дълбоко грешис
97
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
това,че ходиш на концертите на Слави не е факт,с който да ми се хвалиш.Кажи ,какво прочете тази седмица?Мъ какво те питам,то Веско не успя да ти налее в простата главица,та аз ли.Остани със заблужденията,гледкай си Славко,пускай си sms-чета.Той такива балъци търси.Хи хи хи,той богатее,ти обедняваш !?Ама никога няма да го разбереш,като ти гледам писанията,си поредната заблудена овца...
96
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Като много знаеш я направи едно предаване и продуценска къща.Не можеш а само знаеш да обиждаш Слави.
95
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
Лелеее въз млада ми Златино, лелееее.Неможе да бъде. Ти си сбила спътница на Слафко, от онези 55 души4ки мамини, златни, дето всяка по глас4е е дало за Слафко.Абе да те попитам ако още 2, 3 като тебе дигнете блузите и си набутате прелестите в лицето на Слафко ще имате ли още една 4тата да му смени папмперса?Какво ми хвалиш баш найлонът на културата в България бе Златинке?Това е все едно да похвалиш турията която мързеливците си копуват в Биллата и я туриш на 55 то4ки пред туршията на баба ти.Рейтинги се правят, рейтинги се корегират и рейтинги ***. Ама моля те, Слафко, рейтинг. АМа за какви измишльотини изобщо ти приказваш? Слафко има два куфара с мобили и такива като тебе от сутрин до ве4ер пеят в ефира СЛафко е супер Слафко е пи4 и тн, и тн. Ей такива като тебе са използвани за найлонизирането на нашият фолклор, на нашите *** и на нашите 7/8ки.Ти ама изобщо нито схвана нито зацепи. Приказката за *** не се отнася за говнета. И да те помоля не дей да преследваш твоя Слафко с некои толпли изпръжнения за да праиш от Слафито *** сандви4, ала МакДОналд, та да му измерваш рейтинга. Цел един 4АЛГАТОр какъвто е Слафко в *** на Пловдивската гара да потопиш от това цената не еднобитово одпикване и отдрискване няма да ка4иш, Знатинкеее, Златинке.
94
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Рейтинга на Слави е висок от всички в битиви.Ето рейтинга на бг сървайвър 2 -10%.Бг сървайвър 1 -52%И още като някой хора не са ходили на турнето на Слави Ние продължаваме и не са видели колко много хора от различни възрасти има да не се обаждат.И аз бях на турнето на СлавиНие истинските почитатели на Слави го уважаваме ,обичаме и ценим.Той винаги има нашата подкрепаМюзик идол 1-52Шоуто на Слави-55%Другиде предавания спадат към нулата.
93
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Не Слави краде.А великолепната шесторка ,което тръгва по битиви са откраднали идеята на Слави.битиви краде от Слави.Така че ти Веско нямаш никакво право да обвиняваш за каквото и било Слави.
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не Слави е откраднал идеята.А благотворителното шоу великолепната шесторка ,което тръгва по битиви са откраднали идеята на Слави .Битиви краде от Слави.За това ти Веско нямаш никакво право да обвиняваш Слави за каквото и било
91
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
демокрациата ви позволява на вас двете да му се р адвате както сте се радвали на последната си кукла под елхата.не си спомням нито аз нито вие да сте казали 4е Слафко нарушава законите. Явно си навивате миглите надолу и не осъзнавате 4е Слафко нарушава правилата и клондайкира екрана. Слафко ненарушава можеби не4ии закони, но определено краде идеи от американските телевизии. неотдавна гледахме някакъв Кинг Лари, вси4ки, вклю4ително и аз крещяхме Слафи ( с в, го произнасяхме) Слафи, Слафи- Кинго ти е откраднал Шоот бе мушморок. После се оказа гледаме предаването на Лари за съединяването на двете германии. Разликата е оба4е такава 4е ако на Лари унгарските Дори му наизвадят цецки и му ги поднесът към устните няма да пусме песената на Дони-Ближи си сладоледа.." ами ще ги подкара насред предаването-защото предизвикателставата се правят , но и се приемат. Вашиат невръстеник, при вида на 4 цици се згуши на канапето търсейки мамина опора, закърши кунки и згър4и разкра4ено кра4ка, за да му сменят памперса. Не е демокрация когато анонимно се гнусим един от друг, съсщо не е демокрация когато заедно се гъзиме на или ритаме по *** Слафко. Няма нищо лошо да сме на диаметрални мнениа, но по едно ще съвпаднем, ж отгожворите на двата по-долни въпроса:ако Слави стъпи на ***, ще се дигне ли рейтинга на Слафко? И ако върху Слафко падне ***, ще се дигне ли реитинга на серящия?(надявам се 4е в слу4ая, говнета, трътки и пр са кактоп за вас така и за други само едни синоними, български...)
90
0
 
0
 
! Отговори
kalina преди 16 години
Веско, мило момче, ти така и не разбра за какво иде реч...Да ти кажа-за демокрация и плурализъм.Всеки има право да прави всичко, стига да не нарушава законите на държавата и правата на другите хора.Слави не нарушава законите, а ти имаш право вместо да го гледаш и да се нервираш, да четеш Вонегът ...например.Толкова от мен по тази тема.Ще поспорим може би по някоя друга...
89
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Като много знаеш я направи едно предаване и продуценска къща.Не можеш а само знаеш да обиждаш Слави.