Марая Кери видя с очите си Валентина Хасан

Вече цял свят знае за "кавъра"
11 апр 2008 15:02,
142
Марая Кери видя с очите си Валентина Хасан
Снимка: bTV

Френско телевизионно предаване показа на Марая Кери добилата световна популярност участничка в родното издание на Musid Idol - Валентина Хасан и нейното изпълнение "Кен Лий", съобщи mp3.bg.

Припомняме, че Валентина стана известна по цялата планета с неподправеното си изпълнение на „Without you“, а сега дойде време и оригиналната изпълнителка на песента също да се докосне до магията на Хасан.

29-годишната ни сънародничка е родом от село Звезделина, но от няколко години живее и работи в Испания.

Вижте видео за това как Марая гледа Валентина и каква е реакцията й след това
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
BELIEVIL преди 16 години
Ама сте зли,та жлъчката ще ви се пръсне!Било срам-ревете тук с пълно гърло.Явно невероятно интелигентният българин изобщо не е в състояние да проумее,че на тоя цвят има и смях и шега!Ето това е трагично,българчета!А не Кен Ли...
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Контролно по математика. Всички вече са предали своите работи, само двама ученици седят пред празните листа и дремят. Учителката ги гледа, гледа и накрая пита: - Иска ли ви се тройка? - Даааа - отговарят в един глас двамата. - И аз искам.... Да вървим.....!
120
0
 
0
 
! Отговори
edin преди 16 години
Abe kakva magiana na izpalnenieto be tia jenata samo deto ne padna ot smiah - beshe prosto vejlivai pokaza ogromno vazpitanie kato ne komentira, tova koeto vijda. kaza che "stom i haresva da si pee".
119
0
 
0
 
! Отговори
Satanist преди 16 години
abe umen,taq karikatura 6to ne si li4i ne6to?! daje i na videto det pee na "angliiski" pak ne pee sqka6 go znae toq angliiski... izvinqvai no po prosta logika 6tom pravi6 karikatura na ne6to zna4i trqbva dobre da go poznava6... a kato q gledam taq hasan li e kva li e 3 dumi ne moje da proiznese kat horata... dobre 4e ne prevejda6e a samo pee na angliiski... jiv i zdrav i ne se prai na mnogo psiholog;)
118
0
 
0
 
! Отговори
Satanist преди 16 години
sraaaaaaaaaaaaaam!!!sram! ako taq "bulgarka" be6e bulgarka (ili po-skoro u4ena takava) nqma6e da se sramim... sega osven s kiseloto mlqko 6e ni znaqt i s prostotiqta... to ne 4e e dale4 ot istinata de... sraaaaaaaaaaam!!!
117
0
 
0
 
! Отговори
оФФФ преди 16 години
таз е мн ЗЛЕ
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Светът е оцелял зящото се е смял!!! Така, че хора, я не взимайте всичко толкова дериозно, ами вземете за се посмеем малко. Полезно е.
115
0
 
0
 
! Отговори
leticij преди 16 години
уф дотегна ми всичката тази простотия !толкова добри деца имаме докога ще лансираме нискоинтелигентни;сьщества?като тази Валентина или Иван?няма що добьр имидж за Бьлгария!!!!!!!!!!
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хайде сега момичето на какъв език пеело,то нашите умове признаха развален български за македонски,който стана официален за цяла държава,вие за една песен се срамите.А и така преди векове са създадени много от езиците.Чули нещо от някого ,изговорили го както им се извърти из устата и готово-название на нещо.
113
0
 
0
 
! Отговори
indubio преди 16 години
абе нема ядове, важното е, че току що си намерих заплатата, която снощи бях изгубил. Да живее Валентина, Хасан, Пифко и всички останали! Ае лек, че трябва да се учи;)
112
0
 
0
 
! Отговори
таня, 26 год. преди 16 години
тУка лудницата е пълна! :-D :))) ... въпреки коментарите - очевидно е, че всички се забавляваМе с темата, но го показваме* по - различен начин! ;))) :-P
111
0
 
0
 
! Отговори
пиф преди 16 години
Индубио, няма нито за да се смея на това момиче, нито искам да ми казваш че имам комплекси защото не ме познаваш. А това че ми говориш за комплекси си е чисто твой проблем. Има една истина и тя е че това момиче се изложи пред цял свят, а още повече че самата Марая Кери го каза. Според вас това момиче национална емблема ли ще е ? Ако иска президента Първанов може да я предложи за награда. И тогава смеха ще е тотален и всеобщ.
110
0
 
0
 
! Отговори
indubio преди 16 години
Индубио, ти морал ли се опитваш от толкова време да ми преподаваш?вместо да се замислиш над това, което казвам, ти за пореден път доказваш, че една не за пренебрегване група хора сред българите са точно като теб и това трябва по някакъв начин да се промени.Ти ли си, Пиф, аз не се се обръщам към никой определен, аз просто ясно давам да се разбере, че псуването по Валентина, кой знае по каква причина е напълно излишно и то поради простата причина, която очевидно няма как да нахлуе в интелигентната ти главица, че покрай нейното изпълнение МИЛИОНИ ХОРА ОТВОРИХА И КЛИПОВЕТЕ НА НЕВЕНА, ПЛАМЕНА И ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ИСТИНСКИ ТАЛАНТИ! Ама не, дай да псуваме Индубио или не знам още кой просто заради самото псуване и ЗАЩОТО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ДА СЕ ОБЯСНИ КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ КОМПЛЕКСАР... Ти си ужасяващо заблуден. Комплекси има всеки и това не подлежи на съмнение. Тази дума обаче вирее из България като нещо свещенно, като обясниш, че другите имат комплекси и някак си се мъчиш сам да се заредиш, казвайки си: "Ааа не, аз съм различен, аз се отцепвам от стадото..." Колко жалко и повърхностно...Вместо да направиш едничкото, което ще достави радост на теб, а и на другите и което поне малко ще те сплоти с останалите българи- радостта и смеха!Ама не, пиф, ти трябва да си се излееш върху някой друг, нали така, да изкараш идиотиите за комплексите и да продължиш напред...Е честито, Баце!
109
0
 
0
 
! Отговори
ха! преди 16 години
Не разбрахте ли, че Хасан e много умно момиче и направи карикатура на системата мюзик айдъл. Не позволявайте да ви чалгисват, а мислете.
108
0
 
0
 
! Отговори
пиф преди 16 години
Индубио, ти морал ли се опитваш от толкова време да ми преподаваш? И не пиши с главни букви моля те защото нищо не казваш след 10 твои поста. Първо си избистри в главицата какво ти е посланието към бг народа и тогава давай оценки на хилядите момчета и моичета които мислят по по-различен начин от твоя комплексарсаки възглед.
107
0
 
0
 
! Отговори
ивайло преди 16 години
здравейте,това е към всички с две думи.цялата история с айдъла е пълен фарс.ама че и наглата хасан ...валентина с каква гордост само съобщи че пее на английски то извинете ,просто нямам думи.да всеки прави грешки ама то нашето е всеки ден и затова целия свят естествено с нас ще се захване да ни бъзика.а и аз като живея навън то знам как после се отразява на работата.лека вечер на всички все пак
106
0
 
0
 
! Отговори
nenkin преди 16 години
i koe e tova predavane i po koia programa?mnogo obicham taka *** napolovina
105
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Голямата работа станала! Да сме живии здрави и здрави! Всички до един, и да се радваме на живота. Пък който предпочита да се дразни и ядосва за няма нищо си е негов избора! :)))))))
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
сега и на това ли трябва да ни се присмива светът? :)
103
0
 
0
 
! Отговори
mark преди 16 години
Za6toto bulgariq stana izestna s Xasan a ne s Xristova