Кали: Спрете да мислите, че съм чалга певица

Тя разби всички рекорди преди години с 4-4-2
16 май 2008 13:50,
47
Кали: Спрете да мислите, че съм чалга певица
Снимка: Булфото

Тя разби всички рекорди преди 11 години с 4-4-2. Той разби всички ни, като каза, че е на 50 години, а изглежда на не повече от 35.

Двамата не си подхождат много като двойка, но в пеенето нямат проблеми. Кали и Любен от „Пей с мен“ в момента са втори във временното класиране и спасиха половинката на напусналата Софи от отпадане от играта.

Да хванеш накуп дует от „Пей с мен“ си е жив късмет. Е, аз не съм от късметлиите. Докато Кали пробваше костюма си за вечерта, говорих с Любо.

После с нея седнахме под пролетното слънце докато той репетираше няколко часа преди концерта в понеделник.

За това и на вас ще ви ги покажем в две части. Първо разбира се е Кали.

Стана традиция подобни риалити предавания да показват поп-фолк изпълнителките в съвсем различна светлина и да карат хората да се чудят няма ли ти и Десислава да се преориентирате към друг стил пеене?

Аз вече съм се преориентирала, трябва да чуеш последния ми албум и да ми кажеш дали е чалга. Но все още ме обявяват като „емблемата на поп-фолка“. Като го чуя, се чудя дали става въпрос за мен даже.

В какви отношения сте с другите участници? Говори се, че почти не можете да се понасяте взаимно.

Да, знам какво се говори. Казват за мен също и че съм била интригантка, злобарка, лицемер и какво ли още не. Аз просто съм откровена. Ако някой ми харесва, си го казвам. Ако не ми харесва, не контактувам с него и толкова.

Най-добре се разбираме с Десислава, със Софи Маринова и с Тони Димитрова.

Все още не сте били на първо място в класирането. Имаш ли стратегия как ще победиш?

Единствената ми стратегия е добро представяне. Ако всичко е честно, би трябвало да се изкачим нагоре. Лошото е, че нямам много време за репетиции.

Синът ми е в първи клас и сега най-важното ми е да го науча да учи, за да оставя добър човек на тая държава, отколкото добри песни.

Не че подценявам кариерата си, но човек си има приоритети.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
hhe преди 15 години
kali vinagi e bila narodna artiska i showmenka ne pevica(makar artistizma da vkluchva i peene).tq behse edinstvenata chalgarka koqto v nai mutrenskite vremena komentirashe che tova koeto pravqt sa pulni gluposti.i poneje i az togava si bqh malko chalgarche imeno neinite komentari ma nakaraha da osaznaq kvi *** e chalgata i da spra da q slusham!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами каква да си мисля че си *** ***?!? Сигурно джаз-прима. *** пробита
24
0
 
0
 
! Отговори
Кондьо преди 15 години
Ам ква си *** . Не само че си чалга , ами не си и певица ...
23
0
 
0
 
! Отговори
Двойник на Brad Pitt преди 15 години
Тя се изтърка, но защо не ускорим процеса, като публично, на някой стадион не изгорим масово чалга албуми, както са направили с диско албуми в САЩ доста преди да се родя? При все, че диското е доста по-готина музика от чалгата, този ден е познат като "Края на диско музиката", нека си направим края на чалгата.
22
0
 
0
 
! Отговори
Двойник на Brad Pitt преди 15 години
Е как да не се изчерпа, като популярната музика е на базата на временни течения - някога е било диско, но както виждате след това е заменено от други стилове, а сетне от чалга (в България) и рап (САЩ и останалия свят), но вече и тези два стила (за чалгата е спорно дали е стил изобщо) им е време да се махат. 2001-2007, сега сме 2008, а 2010 идва ново десетилетие, а по исторически наблюдения всяко ново десетилетие носи:- нов стил в модата- нови стилове музикаПък и щом вече самите чалгарки им писна да са чалгарки е на добре. Но как няма да им писне, като все едно и също пеят.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Dano da si prav , pi4 mnogo 6te se radvam.:) ako 4algata se e iz4erpala, po malko prostotiq na tozi svqt, 6te e dobre
20
0
 
0
 
! Отговори
Двойник на Brad Pitt преди 15 години
Чалгата вече се изтърка и изчерпа. Преди 2001 я имаше, но не беше толковоа популярна, след 2001 до миналата година беше доста популярна, но вече й отминава модата. Едно време родителите ми са слушали диско, но след няколко години то е загубило своята популярност. Точно това сега се случва и с чалгата.
19
0
 
0
 
! Отговори
Maya преди 15 години
Да, Кали е велика рок певица, от ранга на баба Тина и Шер. Пяла е на великия Уембли, както и има и World Tour в 4 континента. Подгряващи изпълнители са и били Мадона и Кайли Миног. Вива Кали
18
0
 
0
 
! Отговори
KOITO SLUSHA CHALGA преди 15 години
takava papurska muzika ima samo tuka i nemoi da sa otre4e 4e si4ki koito q slushat sa jalki i tapi *** :D super prosti s danki versa4e ot 10 lv teniski de puta madre i runers , a momi4etata s potni4eta ot 5 lv jalka rabota selqn4eta :D
17
0
 
0
 
! Отговори
Двойник на Brad Pitt преди 15 години
Кати и Десислава разбраха, че чалгата започва да залязва. Все пак й е време, нищо не е вечно, всичко се променя. Щом диско музиката е залязла някога чалгата ли няма?
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мда... Каца + лъжица мед = Каца Каца мед + лъжица = Каца Това по еъпроса достатъчна ли е една чалга песен в репертоара, за да се смята за чалга певица...
15
0
 
0
 
! Отговори
R-a преди 15 години
A kakva si?!?! I kat ne e chalga pevica shto novata i e pesen e nai-lutata chalga balada koqto sam chuvala... pff Edinstvenata pesen na Kali koqto uvajavam e s Sasho Roman i 4-4-2... :)
14
0
 
0
 
! Отговори
алекс преди 15 години
Ако не беше пяла чалга че да я знаят хората, щеше да стигне най-много до някой пиано бар. Сега си плаща цената за бързата популярност - няма безплатен обяд :)
13
0
 
0
 
! Отговори
Европеец преди 15 години
Чалгата е начин на живот и мислене. Тази ми се вижда типична чалгарка. Пък и какво ми пука, всъщност :) От тези фолк пачи не става нищо друго освен второкласни порно "актриси" !
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ne moga da razbera kakyv vi e problema s chalgata? be vseki si slusha kakvoto si iska - shtom otrichate, che ne slushate tova si e vash lichen problem. Haresva se chalgata, be, choveche!
11
0
 
0
 
! Отговори
Надзорен орган на ча преди 15 години
Всички сте чалгари, не се борете с това. Всички обичате емоционалните ритми на пошлостта, не се борете с това. Просто го признайте!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хората се променят. А тя, както чета, го е направила към добро. И изобщо най-голямата язва на обществото са песни с текстове като "Бясно карай на червено...", "Батко купи ми ферари сладко" и тем подобни, които изкривяват ценностната система на подрастващото поколение, което на свой ред по най-нормален начин за всички тийнейджъри се опитва да подражава на идолите си.
9
0
 
0
 
! Отговори
Нинов преди 15 години
Аз не мога да разбера защо след като някой изпее дори и една чалга песен, след това цял живот да го обявяват за такъв?Половината от певиците които примеро са пайнерки пеят предимно поп музика напоследък, но се категоризира като чалга, защото работят в Пайнер... Десислава примерно - на времето беше там и все още се води за чалга певица, пък тя няма нито едно чалга парче от години...При Кали ситуацията е същата...
8
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 15 години
Първо - не си певица!Второ - чалгаджийка си. 4-4-2!!!Кали не е певица!!! Докога ще я обиждате????
7
0
 
0
 
! Отговори
mark преди 15 години
Dobre ako tq ne e 4alga togava az sum prezident na BG i se kazvam G.Purvanov.Kato ne 6te da mi pee 4alga da se maxa, tq za drugo ne stava