Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...

"По-добре свободен с въже, отколкото в позиция на колене"
26 май 2008 19:31, Екип на Dnes.bg
155
Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...
По-добре свободен с въже, отколкото в позиция на колене, смята Петров. Снимка: Булфото

Няколко дни след като стана ясно, че главният сценарист в „Шоуто на Слави“ напуска предаването и продуцентската компания „Седем осми“, Росен Петров демонстрира изненадваща активност в официалния форум на slavishow.com.

В последния си постинг Петров дори проявява удивително чувство за хумор и е доста по-дързък от изказванията си в пресата:

Това с предателството е очаквано развитие. :-) ей сега ще ида да се обеся...преди да са ми махнали регистрацията :-) но може би няма да се наложи да хвърлям пари за въже, ще ми го осигурят от профсъюзната организация ;-) ама нищо, по-добре свободен с въже, отколкото в позиция наколене :-)“  (запазен е оригиналният правопис)

На 24 май бившият главен сценарист в „Шоуто на Слави“ публикува и специално обръщение до потребителите в официалния форум на предаването, озаглавено „От батко ви Росен Петров“.

В него той призна: „Взех трудното решение да започна свой път, и повярвай те ми -имам основания да го направя. Не искам да съм лицемер, ясно е че щом си тръгвам , то някакви причини съществуват. Те са били такива, че не съм могъл да ги пренебрегна. Надявам се да разберете моето решение. За действието се плаща висока цена и риск, но нищо не може да се сравни с ужасната цена на удобното бездействие.“ (запазен е оригиналният правопис)

Междувременно стана ясно, че фотографията и името на Росен Петров са изтрити от секцията „Екип“ в сайта на „Шоуто на Слави“.

Според информация на агенция БГНЕС пък между Петров и Трифонов е имало и скандали в последно време.

Предаването на Слави Трифонов през последните година-две е с непрекъснато намаляващ рейтинг и аудитория, твърди още агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ех, най-трудно е да се изразиш с малко думи, г-н анонимен сценарист. щото ако някой седна да брои колко пъти сте повторили думата ''боза'' много бозаво ще му стане
94
0
 
0
 
! Отговори
theRealness преди 15 години
brao be rosen4o...golem myjaga.....GOLEM.....a kogata reve6e vsqko predavane v studioto kato jeni4ka?a?a? i si lijehte gyzovete sys plevenskiq selqnin ti be6e dobre....sa na myj se pravi6!!!! ai iz4ezvai ot tuka
93
0
 
0
 
! Отговори
zlati преди 15 години
Черта да плюем по успелите личности ,като Слави и Росен.Ето заради хора ,които са свикнали да плюят по успелите личности .България ,че е на това положение на което сме сега.
92
0
 
0
 
! Отговори
анонимен сценарист преди 15 години
Продуктът "Слави Трифонов" се развали. Като всяко хубаво нещо - например боза, той мина през пълният цикъл на продукта. Първо случайно попадна в казана, но тъй като наоколо имаше приятни неща хората го свързваха с тях. Прихванал от закваската бозата започна да придобива вкус, но още не беше втасала. Затова и поседя известно време на топло и тъмно място. Придобила вкус и отърсила се от нехарактерни за истинската боза съставки питието стана изключително популярно. Всеки го пие. Всеки го хвали. И има защо - това е единствената истинска боза на пазара, а при това е и добра. Свикнахме бозата да е много добра. Тя също свикна. Като се появиха първите лимонади им се присмяхме - та те нямаха вкуса на бозата. Докараха и вносни неща - вярно, малко поразредени, но се пият по цял свят. Ама и нашата боза си беше хубава. Така е, но всеки продукт трябва да се развива. Затова и производителите на бозата започнаха да варят напитки по вносен тертип. А тъй като казанът за боза си е добър за варене не се поколебаха да го използват. Само дето вкусът на бозата се поразвали, а всичко останало миришеше на боза. Народът се поогледа - освен бозата имало и лимонада, и цитронада, и оранжада. Не че се различават особено, ама колкото да си изплакнеш устата стават. А бозата започна да се вкисва - стана една резлива такава, малко серт, така да се каже. Хей ти е интересно да я пробваш, хем не ти стиска. А навремето каква боза беше - елексир. Бозаджиите продължаваха да ни варят боза и да ни уверяват, че бозата си е наред. Но с едната боза не се живее. Затова с бозата започна да се сервира и кадаиф, и сирене, и луканка, и таратор. Най ми хареса фреш от маракуя с боза, дето се вика, да ти се вдигне .... от тая маракуя. Всичко хубаво, ама бозата започна да се вкисва много яко. Най баш бозаджията обясни, че бозата му е много яка и че много се старае, вижте, даже като бъркал му пръснало нещо в окото, ама той не напуснал поста. За проба пуснаха бозата на помошника, и той се стара да бърка, ама с тия криви бъркалки... Но бозата се изчерпа. Вкисна се. Няма я старата боза. Решиха да я оправят. За да не киселее много започнаха да я разреждат. Не помага. Викаха бозаджии аматьори да варят заедно бозата. Който е най-добър остава в бозаджийницата. Или му подаряват бозаджийска количка. Не помага и това. Защото едни други дават пари само да лежиш. И на хората им харесва да гледат как на някого му дават пари само да лежи с някого. А ако успее и да спи с него... ама тия хора не спят. Та с бозата работата съвсем се вмириса. Което си е нормално. Вярно, че бозата е ветеран със славна история, ама и аз колкото история съм пратил в канала. Само отпечатък остава върху хартията. От скоро ползвам еднослойна тоалетна хартия, та вече не пазя и копие за архив. Бозата не върви, в бозаджийницата се карат, бозаджиите започват да напускат. Все ще си намерят работа. Само на майстора положението е неясно, щото той казваше как да се вари бозата, пък тя каква стана. Но фенове на бозата ще има. Както се казв
91
0
 
0
 
! Отговори
Пипи преди 15 години
Доказал си, че имаш мозък в главата си, но не тръгвай по пътя на Дилов. Моля те. Можеш повече!
90
0
 
0
 
! Отговори
Elyss преди 15 години
Ами то Росен не е първия ,който напуска Слави-малко ли народ се извървя при него.
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ти ще жънеш бури май, от собствените ти думи ...Много прости хора сте бе... .. Трябва ли сега всеки *** да си дава мнението за Слави?... При положение ,че всички тука само можете да му дишате пушилката... МИ ДС, КРАДЕЦЪТ ВИКА -ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА, ЗЛОБЛИВИЯ - ДРЪЖТЕ ЗЛОБЛИВИЯ.
88
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 15 години
Да - от Слави към Азис
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много прости хора сте бе.. Кво ви пука дали върви шоуто или не върви.. Щом не го харесвате не го гледайте и коментирайте.. Всеки казва ,че не го гледа а всъщност го гледа щото по-това време на ноща няма какво друго да се гледа по-другите телевизии.. Трябва ли сега всеки *** да си дава мнението за Слави? При положение ,че всички тука само можете да му дишате пушилката.. Трябва ли винаги такъв завистлив и зъл народ да сте? За това и Бог ни наказва -Омразата поражда омраза.. Който сее ветрове ,ще жъне бури.. и т.н. Ми станете ,една сутрин усмихнете се и си кажете - днес ще съм добър и усмихнат.. А не от де пари има комшията за такава кола? От де пари тая да си купува такива дрехи??? Слави наркомана вече не го гледат ,голям кеф!!! Все едно ,че този факт ще ти напълни хладилника и банковата сметка и прочие тъпотии..
86
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 15 години
Браво Росене,не съжалявай,защото и останалите умни хора ще го оставят.Той е безкруполно *** и късно ще разбере,че "Всеки в своето си развитие стига своето ниво на некомпетентност".Отмина времето на чалгата.
85
0
 
0
 
! Отговори
nesquick преди 15 години
слави беше готин с ку-ку.старите предавания,скечове и песни са супер готини и още си ги слушам.това 'жълта книжка' , 'рома тв' няма какво да коментираме...ама след това слави стана *** и това си е...новият варварин
84
0
 
0
 
! Отговори
Аl преди 15 години
И сега може би е момента Росен Петров да стартира със собствено предаване. Шоуто на Росен ще е едночасово, като 46 минути от времето той ще се смее пред камерата, останалото време е за реклами.
83
0
 
0
 
! Отговори
Не понасящ чалгата и преди 15 години
Щом пада рейтингът на простака Слави Трифонов,значи нещата в България се променят и има шанс да тръгнат към малко по-добро...А ченгето Росен Петров - не го мислете!Ченгетата никога не остават на сухо.Все ще намери път отново към големите пари...
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
евала, пич, радвам се, че все още има хора с глави на раменете си в тая държава. забележете най-вече това, че в ''шоуто'' се канят все деца (крехко и податливо на обработване съзнание). на останалите - нека да свържата 2 и 2 и да разберат кой има интерес в опошляването и промиване на мозъци на подрастващите.
81
0
 
0
 
! Отговори
sa6a преди 15 години
izvinqvaite oba4e,vseki ima svoe mnenie i jelanie za svoeto razvitie.bravo Rosene derzai i pokaji na drygite 4e tvoq mozak stryva pove4e,ne pari a vnimanie.v.
80
0
 
0
 
! Отговори
kuku преди 15 години
Явно Росен Петров смята да се занимава с политика - има всички необходими качества (бившо ченге, бръсната глава...) за добра позицийка в една партия ...
79
0
 
0
 
! Отговори
terry преди 15 години
не съм фен на славчо ама тоя беше много противен
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ох, все ми се струва, че раздялата е само привидна! Не вярвам на ченгета - няма бивши, има ЗАВИНАГИ ченгета! Кой знае каква поредна глупост за отвличане на вниманието са замисли, още по-долна!
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СЛАВИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЕЛЯНИН В БЪЛГАРИЯ! А ПРОСТОТИЯТА ПОСТОЯННА СИПЕЩА СЕ ВЕЧЕ НАД 10 ГОДИНИ ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ МУ ШОУТА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ЦЕЛИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗРАСТНАХА ПРОСТИ И ИЗВРАТЕНИ !
76
0
 
0
 
! Отговори
slavi_trqvna преди 15 години
забележете че доста хора си тръгнаха от шоуто на слави.може би има някаква причина.ако е толково добър работодател никой нямапе да си тръгне.+ това сам 4ел доста негативни мнения от бивши служители за него.Така че ......... ИСТИНАТА Е НЯКАДЕ ТАМ !!!! :)