Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...

"По-добре свободен с въже, отколкото в позиция на колене"
26 май 2008 19:31, Екип на Dnes.bg
155
Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...
По-добре свободен с въже, отколкото в позиция на колене, смята Петров. Снимка: Булфото

Няколко дни след като стана ясно, че главният сценарист в „Шоуто на Слави“ напуска предаването и продуцентската компания „Седем осми“, Росен Петров демонстрира изненадваща активност в официалния форум на slavishow.com.

В последния си постинг Петров дори проявява удивително чувство за хумор и е доста по-дързък от изказванията си в пресата:

Това с предателството е очаквано развитие. :-) ей сега ще ида да се обеся...преди да са ми махнали регистрацията :-) но може би няма да се наложи да хвърлям пари за въже, ще ми го осигурят от профсъюзната организация ;-) ама нищо, по-добре свободен с въже, отколкото в позиция наколене :-)“  (запазен е оригиналният правопис)

На 24 май бившият главен сценарист в „Шоуто на Слави“ публикува и специално обръщение до потребителите в официалния форум на предаването, озаглавено „От батко ви Росен Петров“.

В него той призна: „Взех трудното решение да започна свой път, и повярвай те ми -имам основания да го направя. Не искам да съм лицемер, ясно е че щом си тръгвам , то някакви причини съществуват. Те са били такива, че не съм могъл да ги пренебрегна. Надявам се да разберете моето решение. За действието се плаща висока цена и риск, но нищо не може да се сравни с ужасната цена на удобното бездействие.“ (запазен е оригиналният правопис)

Междувременно стана ясно, че фотографията и името на Росен Петров са изтрити от секцията „Екип“ в сайта на „Шоуто на Слави“.

Според информация на агенция БГНЕС пък между Петров и Трифонов е имало и скандали в последно време.

Предаването на Слави Трифонов през последните година-две е с непрекъснато намаляващ рейтинг и аудитория, твърди още агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
моето уважение на росен петров, зашлевил безочливото нечленоразделно! Oh yeah
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
bliski ot hai laifa mi kazaha ce slavi predi dve tri godini bil sas ianica (sami si napravete izvoda)
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
само и единствено дълбоко ограничени, душевно самотни, психично разстроени и емоционално ограбени може да ви остави батко ви слави - символът на посредствеността, облечена в пошлост, лицемерие и дебилност
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
феникс, ти от малка си го харесваш, а защо си останала в детската градина?
11
1
 
0
 
! Отговори
fenix преди 15 години
От малка си харесвам слави.. за мен той все още си е #1.. и роската уважавам.. и той е пич и щом е сметнал така за добре значи така ще си най-ОК за него.. Независимо кой какво говори повечето хора в Б-я и на малкото пръстче на славчо.. СЛАВИ THE BEST... ;) кой каквото ще да казва..
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
слави или както там се самонарича мазното олицетворение на пот, пърхут и похот, е едно най-обикновено , само че кучешко
9
0
 
0
 
! Отговори
KOMUNISTITE NA SAPUN преди 15 години
dDA PEDALA SLAVI KOITO NAI MNOGO MRAZESHE BIG BRADAR SEGA SHE MI STAVA PRODUCENT NA SASHTOTO > MAMKA TI I U4INDOLSKI KAVAL DALAG LICEMER ***
8
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 15 години
браво роска!ти си умен пич ,и ще успееш и сам. бъди здрав.решението е -правилния избор.
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Росенчо е ***. Личи му по правописа, но Слави надмина и най-смелите ми очаквания по наглост, безпардоност и подлост. Той се опитваше по всякакъв начин да си докаже, че е по-отворен от НОВА ТВ. Е, не успя. Винаги "Биг Брадър" го биеше по рейтинг, както и да се напъваше учиндолския ***. И сега постави условие пред НОВА, че ако го искат трябва да му дадат на него "БигБрадър"-а. Дадоха му го, като така прецака Нико Тупарев. Честито засиране на най-рейтингованото световно реалити, защото съм 100% убеден, че и него ще опропасти, както всичко до което се докосне селският ***
6
0
 
1
 
! Отговори
KOMUNISTITE NA SAPUN преди 15 години
BOLI MA I BES TUI SA PEDALI I ROSEN I SLAVI PALNI LICEMERI I NACIONALNI PREDATELI . AMA SLAVI E LEKE KOETO TRUDNO SE ZABRAVQ TAKOVA MAZNO I PODLO BOKLUCHE RQDKO SE RAJDA :D
5
0
 
1
 
! Отговори
bob преди 15 години
Нищо не е вечно.Аз отдавна не гледам "шоуто на Слави"защото ми омръзна.
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Слави вече е изчерпан и отчаян. Има това което винаги е искал - пари, а и е уморен вече. Вече не му остана какво ново да даде от себе си, затова все по-дълбоко забива в защитната за него роля на шеф-мутра. Затова и хората му го напускат.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a vie znaeteli 4e slav4o e natrupal nat 100miliona leva ?
2
0
 
0
 
! Отговори
admin преди 15 години
Слави най-накрая ще си остане сам със егоцентризма и парите си. Прогони всички хора около себе си. Да е жив и здрав. Браво на Росен. Така ще му е по-добре със сигурност!
1
0
 
0
 
! Отговори
ma преди 15 години
Prez Fara mi e ........