За Митя и Марго - трогателната история на Бербатовата майка

Маргарита гостува на “Вечерното шоу на Азис"
18 ное 2008 18:35, Петя Славова
48
За Митя и Марго - трогателната история на Бербатовата майка
Маргарита Бербатова. Снимка: Вечерното шоу на Азис

Трудно може да се даде отговор на това кой е най-големият фен на Димитър Бербатов.

Или така бе допреди неговата майка – Маргарита, да гостува на “Вечерното шоу на Азис”.

Предаването ще се излъчи на 18 ноември.

Облечена в черно и с прекрасен външен вид, майката на известния ни футболист хвърли в луд възторг дори Василка. Разковничето за съхраняване на младостта се оказа доста познато:

„Изглеждам добре, защото спя достатъчно, не пия кафе и алкохол и не пуша”, довери Маргарита Бербатова.

И започват да се сипят въпросите от Кралицата на попфолка, според която такъв родител трябва да не спира да пътува по света и да си почива.

„Не мога по цял ден да обикалям кафенетата и да ходя на маникюр. Аз съм медицинска сестра и това е моето призвание. Искам да работя!”, бе категоричният отговор на Маргарита Бербатова.

Все пак тя не скри, че не би могла да се издържа без финансовата помощ на сина си. Звездната майка довери, че Митко я е оставил сама да избира подаръците си.

Маргарита връща лентата назад, като припомня времето, когато двамата й синове са били най-обикновени деца – много луди, затова тя възпитателно ги шамаросвала. Тъй като Маргарита е хандбалистка, а съпругът й – футболист, неизбежно било децата им да се занимават със спорт.

Бащата на Димитър Бербатов бил този, който първи го завел на стадиона, оттгогава датира и влечението на големия футболист към топката.

Пред Азис Маргарита разказа, че синовете й не споделяли с нея тайните си. „Не зная нищо за приятелката на Митко, не я познавам. Когато той реши, че това ще бъде жената на неговия живот, ще ми я представи”, заяви красивата благоевградчанка.

„Изглеждам властна, но не съм такава. Всички ми изграждат някакъв грешен образ на цербер, но аз съм много чувствителен човек и никога не съм властвала над децата си”, искрено довери пред водещата на вечерното шоу майката на Бербатов.

Тя е категорична, че човек сам избира своя спътник в живота, като сподели, че никога не се е бъркала в личните отношения на по-малкия си син, който вече е женен.

 „Аз съм му най-големият фен – когато започне мачът, съм в предстартова треска, винаги когато следя мачовете на Митко, пулсът ми е 150-200”,  разказва Маргарита Бербатова.

Тя обичала да гледа мачовете на сина си сама, облечена с фланелка на Митко или с шапка за кадем.

Майката на популярния футболист с болка споделя, че го виждала съвсем за кратко, когато си е в България.

„Той си идва за един час в Благоевград, винаги добре нахранил се”, разказва тя. Любимите ястия на Митко са мусаката и българската лютеница, а първата думичка, която произнесъл като бебе, била „баба”.

Футболистът се обръщал към майка си по име – Марго, а тя от своя страна му казвала Митя. Известната майка сподели, че най-голямата й мечта е да има внуци близнаци, тъй като и нейният баща бил близнак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
0
 
! Отговори
Jylie преди 15 години
Евала на Митко за постигнатото! дано и аз мога да се похваля с такива деца! А простотията и завистта българска нямат граници.
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Верно, гроздето е кисело!Да е жив и здрав МИТКО БЕРБАТОВ и дай боже повече БЪЛГАРИ, А НЕ ПОЛИТИЦИ!!!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
koga ste sprat balga преди 15 години
Qvno mnogo hora sa gledali predavaneto.Ako Margarita re6i da vi pro4ete pisaniqta,pone ste razbere 4e vi valnuva-polojiteno ili ne.Dosta nesta ste izpisali.Jenata si izglejda prekrasno,sigurno tova drazni mnogo otricatelno nastroenata ,ama si e fakt.Da e jiv i zdrav sina i ,4e da ni nosi slava.Bez tova nqmame dostata4no balgari,s koito da se gordeem.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Berbatov e N1, inache majka mu malko vuzduharka go razdava, ama na koj mu . Stom e med.sestra e obqsnim vida i. Poveche vnimanie poluchavash ako hodish na rabota, otkolkoto po kafeta i manikuri.
43
0
 
0
 
! Отговори
Do 37 преди 15 години
Otkade e be Anonimen??? I po-vajniq vapros - TI otkade si??
42
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Всяка майка би се гордяла с такъв син. Освен успешна кариера Бербатов се представя и като блестящ светски човек ангажиран и отворен за благотворителност. А личното му обаяние , чар и харизма го правят неотразим. Нормално е майката на такъв човек да е особено горда, заслужава поздравления!!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колко от вас я познават, че да я коментират, не знам, най-вероятно нито един. Аз няма да я коментирам, поканили са я жената, има правото да каже каквото си иска. Плюс това, това е просто телевизия, като не ви харесва сменяте канала и не потъвате в жлъч и червен пипер ! Бербатов е един от най-симпатичните спортисти които България е имала, и му пожелавам много успехи, и все така да ни радва.
40
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi преди 15 години
glupav 4ovek-glupavi prikazki.....kompleksar.........
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От интервюто, което гледах, я прецених като доста семпла женица.А също и че Митко има някакъв едипов комплекс може би (четейки по пресата за връзките му не дори с каки, ами с лели) и определено деформиран от тази властна жена, която очевидно му е внушила, че друга никога няма да го обича колкото нея и че всички го използват . Тя определено се бърка в начина му на мислене и дори в личния му живот вероятно, колкото и да се кълне че не била цербер. Само факта, че не можели някакви да правят пари от образа на драгоценния син, прави крайно вероятни и изявленията й, че си търси за снаха жена, която ходи на работа (па макар и за 300 лева). Доста селско изказване, но какво може да се очаква... Типичната българка (от селски тип) ако не научи сина си да не се мине и да не настине, на какво друго да го научи...
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До каде стига завистта на хората,малеее.....Абе вие дето плюете, погледнете си първо вашите семейства пък после плюте.Уважение към Бербатовата майка,че е отгледла и направила човекТо точно щот и футболистите ни са на тоя хал и мислят като вас и футбола ни не върви.Пфф то бива злоба..........
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bih kazal,che trybvashe da se poyvi v edin klasicheski damski kostym,a ne kato nykakva folk diva,no da ne zabravyme otkade e!?
36
0
 
0
 
! Отговори
мама преди 15 години
Да майка е, но не и прави чест за пари да се подвизава по телевизията. Бербатов не е единствения спортист прославил България, но техните майки не се лигавят по телевизията. Това дразни хората, а не самия Бербатов. А той е скъпо платен футболист но за себеси, а България ще гледа световното през крив макарон. Той играе за себе си а не за България.
35
0
 
0
 
! Отговори
korleone преди 15 години
Това е майка и заслужава уважение,няма значение чия е.Представям си майките на всичките .ч.и във форума,дали ще им е приятно да се отнасят към тяхните майки така и дали изобщо изглеждат така.
34
0
 
0
 
! Отговори
maria преди 15 години
Maleeeeeeeeee kolko zloba i pomiq sipete tuka. Imaite pone malko dostoinstvo i uvajenie be hora. Zlobni ste ,4e ne ste na mqstoto na Berbatov ili na maika mu.
33
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Не говорете лошо за жената, все пак това е майка му. Чест му прави на Бербатов, че й помага финансово, а не я е оставил на произвола, а пък той да си къта парите. Може би, все пак, като човек Бербатов не е толкова лош.
32
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 15 години
Хубаво са се обрисували с коментарите си уважаемите читатели. Жалки и смешни комплексари. И защо? Защото един известен и добър футболист има майка, която не се криви над мотиката и не търчи да рине на прасетата след като е наринала на семейството си. Мнението е хубаво нещо. Оглеждаш се в него.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МАРИ КАКО ДЪРТА КАК ЩЕ ТИ ГО НАТЪРТЯ
30
0
 
0
 
! Отговори
Miteto преди 15 години
Берба е гениален,специален футболист и много добро момче. Тази от снимката изглежда като завехваща дама на повикване и мисля че усложнява живота му. Освен това е и доста *** ама се прави на отферка.
29
0
 
1
 
! Отговори
p преди 15 години
taq kato q gledam imam chustvo che tova e berbatov sus peruka i jenski gurdi,vse edno toi se e napravil na jena hah
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ооох, един известен водещ от Канал 3 искаше да я опъва и и го намекна преди едно интервю, а майката на Бербатов каза - е стига бе Сашо ! - ама така го каза все едно че искаше да каже - Давай Сашо! :-)