Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"

bTV пуска нова родна сага – съдии, бизнесмени, мафиоти
Обновена: 17 авг 2011 12:17 | 17 авг 2011 12:00,
107
Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"
Алекс Раева с актьорски дебют. Снимка: Булфото

Семейна сага, в която се преплитат власт, корупция и любов между Ню Йорк и София, очакват зрителите на bTV от есента, когато тръгва новият сериал на телевизията "Седем часа разлика”.

Образите са вдъхновени от истински лица и действителни случки. Героите съществуват и са живи.

Продуцент на сериала е Магърдич Халваджиян, а главните сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева, която 16 години е живяла в САЩ. Вече се заснети всичките 28 серии за първия сезон на сериала.

Сред героите на поредицата има висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен.

Актрисата Ваня Цветкова, която дълги години живее в Лос Анджелис, е в ролята на Таня Стоева – корумпирана съдийка в София, с огромно влияние. Връзките й с подземния свят са известни, но недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (актрисата Боряна Братоева), която е отгледала сама.

Сред близкото обкръжение на Таня е знаков бизнесмен – Михаил Михайлов, който не се спира пред нищо да осъществи машинациите си. В ролята му ще видим Калин Сърменов.

Млад и амбициозен прокурор Иван Иванов (актьорът Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и на бизнесмена.

Разследващата журналистка Светлана (Евелина Борисова) се рови в бизнеса на Михайлов и иска да разобличи съдийката Таня Стоева.

Нещата обаче се объркват, когато синът на журналистката започва любовна история с дъщерята на Таня. Тогава журналистката започва да се чуди да разобличи ли съдийката.

„Журналистката е от добрите, но започва да губи почва под краката, като трябва да избира между професионалното и личното. Ваня Цветкова играе събирателен образ на няколко съдии, а добрият прокурор е прототип на изчезващите видове“, разкри Маги Халваджиян пред bTV.

В сагата се преплита и емигрантският живот зад Океана. Ще има сблъсък между поколенията, между избягали от тоталитарния режим и младите, които отиват в САЩ да печелят пари или да учат.

Сериалът проследява историята на собственика на българска кръчма в Ню Йорк – Боян. В образа е Малин Кръстев, на когото партнира Александра Раева. Тя играе приятелката на Боян – начинаещата певица Нина Роси.

Ролята е дебютна за певицата, която призна, че за успешното изграждане на персонажа много й е помогнал Малин Кръстев.

В сагата участва и журналистката Миролюба Бенатова, която играе себе си.

Преплитащите се случки в САЩ и България всъщност са в основата на заглавието на поредицата "Седем часа разлика".

„Това е много малка брънка от това, което се случва, това е семейна сага, много са героите, които се натрупват във времето. Всички уж случайни герои, съдбите им са преплитат, всеки зависи от някого. Сериалът е за живота на българина“, обобщи Маги Халваджиян.

Част от снимките са заснети в Ню Йорк, но по-голямата част от поредицата е снимана у нас.

Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров са другите главни персонажи в сагата, в която се преплитат и криминални елементи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
1
 
! Отговори
Абу преди 12 години
Филмът е добър само със субтитри , не се разбира говора при тази неадекватно силна музика.
108
0
 
0
 
! Отговори
Чарли преди 12 години
Не мога да приема за художествен филм жалкото подражателство на лошите и кръвожадни американски сериали. Не е необходимо да демонстрирате липсата на идеи. Правете си домашни клипчета и им се наслаждавайте.
107
0
 
0
 
! Отговори
зоб40 преди 12 години
...относно музиката- днес гледах по VIASAT HISTORY Египет. еп 4( ... за откриването на храма в Абу Симбел). Кратката мелодия се появи там, едно към едно ))))))))))))))
106
1
 
1
 
! Отговори
дидо преди 12 години
Дано да не съм прав! Но, Музиката не е ли открадната от друг филм??? Чувал съм я в друг 100%!
105
1
 
10
 
! Отговори
мони преди 12 години
Този сериал е най-хубав от българските. С изключение на Столичани в повече, но той е комедия. Но "Седем часа ...." е направен много професионално, с много добри актьори и интересен сюжет.
104
2
 
1
 
! Отговори
Tania Stoeva преди 12 години
strahotno zinichno!Mejdu reklamodatelite otkrivam ime na firma,kojato e startirala tochno ot tozi korumpiran elit.S mnogo kradeni pari.I sega izpisva imeto si s golemi bukvi na finala.Kakav e smisalat togava da se snima na tazi tema?
103
3
 
7
 
! Отговори
Георгиев преди 12 години
филм в който децибелите на музикалния фон не дават възможност да чуеш какво говорят актьорите,звуковия режисьор сигурно е глух с двете уши ако изобщо има слух,отвратително е , жалко за всичко друго хубаво във филма.
102
5
 
23
 
! Отговори
Теди преди 12 години
Най- добрият български сериал. Невероятна игра на Ваня Цветкова. Браво!!!!
101
2
 
26
 
! Отговори
ей преди 12 години
В България и храна на бедните да раздадеш, ще се намери кой да ти се изсмее злобно.
100
12
 
4
 
! Отговори
коко преди 12 години
Да си наемат консултант за английския, от сърце се смях. И сцената с репетиращите тийнейджъри, часовникът в ъгъла на стаята, в началото на диалога показваше 17:25, а след 10 секунди , при целувката 18:15, голямо навиване е паднало. Следващия кадър, на улицата изписват 16:30, алооо режисьорчето, събери си материал и за "Господари на ефира"
99
13
 
4
 
! Отговори
Стоянова преди 12 години
и аз се нагласих да го гледам,очаквах...да е гледаем!Нищо повече,уверявам ви!Честно казано,това се оказа кауза пердута.Такова нескопосано нещо,не бих го нарекла филм.Сори!
98
4
 
6
 
! Отговори
do Kim преди 12 години
Ot kade uspq da namerish muzikata kum filma, naistina e mn priqtna! Blagodarq predvaritelno
97
5
 
23
 
! Отговори
КИМ преди 12 години
Браво!Браво!Браво!Преди малко го изгледах,и реших да потърся хаус - музиката от сериала.Направен е страхотно,интересен е,да има си и моменти,в които не е доизпипан,но БРАВО за работата,екипа и идеята!Хубаво е ,че вече се реализираме толкова добре ,че даже станахме известни,покрай българските сериали.Даже ми става жал за хората,който си нямат друга работа и плюят,ли плюят ,като знаят по-добре да направят те нещо,та да ги видим!Още веднъж БРАВО! И давайте само напред и нагоре и се реализирайте! :
96
17
 
12
 
! Отговори
2 часа загубено врем преди 12 години
Слаба премиера. не вярвам да се подобри и нататък. Зад усложнената линия двете държави,двата свята и 7 часа разлика, два езика,терминология от правото,колко мислите разбират какво е съдия, прокурор,съдийски състав, се постига МУДНОСТ,музиката е отврат и тя напълно хаотична, няма тема ! Филмът показва,че дори да имаш силни актьори, силни сценаристи, това не е достатъчно.Режисьорът е много слаб! Магърдич е добър в чалга клиповете и в откраднатите формати като Господари на ефира,Страх,Пълна промяна,море от любов,имате поща.все откраднати формати и нищо автентично и всичките му опити да направи филми са се проваляли. Изопщо не може да се сравнява със Стъклен дом и Под прикритие, там просто имаме мистър Митовски, който е Режисьор с главно Р !
95
10
 
21
 
! Отговори
д-р Петров от Пловди преди 12 години
Писнало ми е от тази "българска действителност",в която съм потопен 24 часа в денонощието.Та и на филм ли да я гледам ?! Благодаря,но предпочитам да се насладя на нещо по-естетично или просто да не си пусна телевизора,ако натискайки дистанционното ще ме "залее" нещо от сорта на "Седем часа разлика".
94
7
 
18
 
! Отговори
Лазар преди 12 години
Само суперлативи за началото на сериала !!! Много добър сценарий и актьорска игра от почти всички актьори !! Очаквам с нетърпение продължението !! Браво на целият екип !!
93
9
 
24
 
! Отговори
поля преди 12 години
Самия факт, че филма е български трябва да предизвиква в БЪЛгарите само добри чувства и пожелания. Събудете българина в себе си, скъпи хейтъри. Или замълчете во веки
92
22
 
8
 
! Отговори
LimeLight преди 12 години
Ходите ли на кино? Харесвате ли актьорите? Повечето са сигурни гейове. Но понякога получават и роли на хетеросексуални, така че налага се да правят задълбочени проучвания. Ако не знае човек като ги гледа може и да сбърка.Дилов и Фучеджиева, ***, Убеден съм, че това ще е поредната глупост.
91
5
 
14
 
! Отговори
Светла преди 12 години
Специално ще го гледам и причините са няколко - Ваня Цветкова - много любима актриса, да не кажа даже най;Александра Раева - много ми е готина, симпатична и интересна; Любен Дилов - най-любопитния ми бг писател в настоящето, и Маги Халваджиян, чиято силна и ексцентрична фигура ми харесва
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не гледам тв и поради това съм горе-долу с всичкия си.