Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"

bTV пуска нова родна сага – съдии, бизнесмени, мафиоти
Обновена: 17 авг 2011 12:17 | 17 авг 2011 12:00,
107
Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"
Алекс Раева с актьорски дебют. Снимка: Булфото

Семейна сага, в която се преплитат власт, корупция и любов между Ню Йорк и София, очакват зрителите на bTV от есента, когато тръгва новият сериал на телевизията "Седем часа разлика”.

Образите са вдъхновени от истински лица и действителни случки. Героите съществуват и са живи.

Продуцент на сериала е Магърдич Халваджиян, а главните сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева, която 16 години е живяла в САЩ. Вече се заснети всичките 28 серии за първия сезон на сериала.

Сред героите на поредицата има висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен.

Актрисата Ваня Цветкова, която дълги години живее в Лос Анджелис, е в ролята на Таня Стоева – корумпирана съдийка в София, с огромно влияние. Връзките й с подземния свят са известни, но недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (актрисата Боряна Братоева), която е отгледала сама.

Сред близкото обкръжение на Таня е знаков бизнесмен – Михаил Михайлов, който не се спира пред нищо да осъществи машинациите си. В ролята му ще видим Калин Сърменов.

Млад и амбициозен прокурор Иван Иванов (актьорът Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и на бизнесмена.

Разследващата журналистка Светлана (Евелина Борисова) се рови в бизнеса на Михайлов и иска да разобличи съдийката Таня Стоева.

Нещата обаче се объркват, когато синът на журналистката започва любовна история с дъщерята на Таня. Тогава журналистката започва да се чуди да разобличи ли съдийката.

„Журналистката е от добрите, но започва да губи почва под краката, като трябва да избира между професионалното и личното. Ваня Цветкова играе събирателен образ на няколко съдии, а добрият прокурор е прототип на изчезващите видове“, разкри Маги Халваджиян пред bTV.

В сагата се преплита и емигрантският живот зад Океана. Ще има сблъсък между поколенията, между избягали от тоталитарния режим и младите, които отиват в САЩ да печелят пари или да учат.

Сериалът проследява историята на собственика на българска кръчма в Ню Йорк – Боян. В образа е Малин Кръстев, на когото партнира Александра Раева. Тя играе приятелката на Боян – начинаещата певица Нина Роси.

Ролята е дебютна за певицата, която призна, че за успешното изграждане на персонажа много й е помогнал Малин Кръстев.

В сагата участва и журналистката Миролюба Бенатова, която играе себе си.

Преплитащите се случки в САЩ и България всъщност са в основата на заглавието на поредицата "Седем часа разлика".

„Това е много малка брънка от това, което се случва, това е семейна сага, много са героите, които се натрупват във времето. Всички уж случайни герои, съдбите им са преплитат, всеки зависи от някого. Сериалът е за живота на българина“, обобщи Маги Халваджиян.

Част от снимките са заснети в Ню Йорк, но по-голямата част от поредицата е снимана у нас.

Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров са другите главни персонажи в сагата, в която се преплитат и криминални елементи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
9
 
5
 
! Отговори
българин преди 12 години
Не, червена *** 49, засирането тоя път ще бъде още по-мощно от предишните, даже и без любимеца ти.
48
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕДИН ВЪПРОС....ГОЛЯМИЯ -НЕЗАБРАВИМ МУЛТИ ТАЛАНТ-АКТЬОР САЩ УРОДА УОРЛИК ЩЕ У4АСТВАЛИ В КЕНЕФНИЯ СЕРИАЛ.
47
5
 
18
 
! Отговори
Retro преди 12 години
Родната телевизия е бълвоч... само Канал 1 прави изключение понякога. Ако живеех сама, телевизорът на секундата щеше да отлети към уличната кофа. Чак ми се повръща като им видя пластмасовите лъжливи муцуни, нЕма нужда.
46
6
 
14
 
! Отговори
:) преди 12 години
Първо вижте сериала и уважете труда на хората. Макар че на истина писна от тея мафиотски глупости.
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А какво стана със "Стъклен дом" ? Най-сетне ще го излъчите ли? :)))))))))))))
44
6
 
27
 
! Отговори
Aneliaа преди 12 години
Аха... и на първа линия най-голямата и изявена артистка - Алекс Раева. Всяка година от НАТФИЗ излизат незнам колко образовани вече артисти, учили това 100 години, а те ми вземат Алекс Раева, в други сериали - Андреа, Диляна Попова... ПЪЛНА ПАРОДИЯ И ПОТРЕС !!!
43
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА СЮЖЕТА И СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СЕРИАЛА ЩЕ Е *** ХОДЕТЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ ТУРЧУЛЯТА !!!!
42
3
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 12 години
Ами аз така примерно , чета книги гледам резюмето и ако ми хареса я чета ! От сега мога да кажа , че този филм ще е доста бозав . Освен това , в последно време се налагат такива филми в които се предава къде вярно къде не подземния свят в България . *** тенденция , но предполагам просто искат да ни налеят в главите как са нещата и как ще са занапред , истината е , че след като гледаш и попиваш сериал след сериал . рано или късно приемаш съдбата си на *** . Чалгата и мутрите са на мода !!
41
2
 
4
 
! Отговори
inn преди 12 години
до 36там изразявам мнение за сериала, а не съм тръгнала да обиждам някого, ното пък псувам..КОЕ МУ Е АБСУРДНОТО НА "ТЪПОТИИ ДО ГУША"?
40
4
 
8
 
! Отговори
от 34 до 38 преди 12 години
Не ми говори за турски сериали, защото не ги гледам и не съм в час какво се случва в тях. Единствено от турското кино единствено съм гледал две комедии - Г.О.Р.А. и Реджеп Иведик, които макар и турски са си много хубави филми!
39
6
 
2
 
! Отговори
do 32 преди 12 години
ГОТИН ЩЕ Е ЗА ПАЦИЕНТИТЕ НА КАРЛУКОВО.АРЕ БЯГАИ ТАМ 4Е ЩЕ ЗАПЪЛНАТ МЕСТАТА И ЗА ТЕБ НЯМА ДА ИМА МЯСТО НА ПЪРВИЯ РЕД ДА СЪБИРАШ ФИКАЛИИТЕ ОТ МАЛКИЯ БТВ ЕКРАН.
38
2
 
2
 
! Отговори
От 36 преди 12 години
Коментара ми беше до 31 inn.
37
4
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Турски сериал- Бой между роднини, кървави сцени, отмъщения.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Любен Дилов - син най сетне е "прогледнал". Не му трябва политика. Там не му е силната страна. Ше ми е любопитно да видя какво е сътворил.
35
3
 
4
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
Значи според теб коментар като цитирам "тъпотии до гуша" е признак за цитирам "нормално и културно" общуване и изразяване на някакво мнение?
34
4
 
18
 
! Отговори
? преди 12 години
"Сериалът е за живота на българина"..... Всички българи мафиоти ли са?
33
5
 
13
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Български сериал = мафия, молове, простотии на килограм
32
5
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Аре престани да казваш кой какво ще гледа! Сериала ще е готин.
31
2
 
5
 
! Отговори
inn преди 12 години
до 23то много трудно тук да се общува нормално и културно, все трябва да излезе някакъв комплексар, който освен да си изрази мнението (на което има право), трябва и задължително да те обиди (на което няма право).. то и аз съм ненормална, тръгнала съм да обяснявам тук на най-точното място..
30
9
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
гледайки последниет сериали, що тоя да е по различен .... *** сюжет, слаби актьори = загуба на време