Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"

bTV пуска нова родна сага – съдии, бизнесмени, мафиоти
Обновена: 17 авг 2011 12:17 | 17 авг 2011 12:00,
107
Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"
Алекс Раева с актьорски дебют. Снимка: Булфото

Семейна сага, в която се преплитат власт, корупция и любов между Ню Йорк и София, очакват зрителите на bTV от есента, когато тръгва новият сериал на телевизията "Седем часа разлика”.

Образите са вдъхновени от истински лица и действителни случки. Героите съществуват и са живи.

Продуцент на сериала е Магърдич Халваджиян, а главните сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева, която 16 години е живяла в САЩ. Вече се заснети всичките 28 серии за първия сезон на сериала.

Сред героите на поредицата има висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен.

Актрисата Ваня Цветкова, която дълги години живее в Лос Анджелис, е в ролята на Таня Стоева – корумпирана съдийка в София, с огромно влияние. Връзките й с подземния свят са известни, но недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (актрисата Боряна Братоева), която е отгледала сама.

Сред близкото обкръжение на Таня е знаков бизнесмен – Михаил Михайлов, който не се спира пред нищо да осъществи машинациите си. В ролята му ще видим Калин Сърменов.

Млад и амбициозен прокурор Иван Иванов (актьорът Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и на бизнесмена.

Разследващата журналистка Светлана (Евелина Борисова) се рови в бизнеса на Михайлов и иска да разобличи съдийката Таня Стоева.

Нещата обаче се объркват, когато синът на журналистката започва любовна история с дъщерята на Таня. Тогава журналистката започва да се чуди да разобличи ли съдийката.

„Журналистката е от добрите, но започва да губи почва под краката, като трябва да избира между професионалното и личното. Ваня Цветкова играе събирателен образ на няколко съдии, а добрият прокурор е прототип на изчезващите видове“, разкри Маги Халваджиян пред bTV.

В сагата се преплита и емигрантският живот зад Океана. Ще има сблъсък между поколенията, между избягали от тоталитарния режим и младите, които отиват в САЩ да печелят пари или да учат.

Сериалът проследява историята на собственика на българска кръчма в Ню Йорк – Боян. В образа е Малин Кръстев, на когото партнира Александра Раева. Тя играе приятелката на Боян – начинаещата певица Нина Роси.

Ролята е дебютна за певицата, която призна, че за успешното изграждане на персонажа много й е помогнал Малин Кръстев.

В сагата участва и журналистката Миролюба Бенатова, която играе себе си.

Преплитащите се случки в САЩ и България всъщност са в основата на заглавието на поредицата "Седем часа разлика".

„Това е много малка брънка от това, което се случва, това е семейна сага, много са героите, които се натрупват във времето. Всички уж случайни герои, съдбите им са преплитат, всеки зависи от някого. Сериалът е за живота на българина“, обобщи Маги Халваджиян.

Част от снимките са заснети в Ню Йорк, но по-голямата част от поредицата е снимана у нас.

Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров са другите главни персонажи в сагата, в която се преплитат и криминални елементи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО ХОРА ПОД МЕНЕ ОЩЕ НЕ СА ГЛЕДАЛИ ЕДНА МИНУТА ОТ МУЛТИ ФИКАЛНИЯ КЛОЗЕТЕН СЕРИАЛ И ВЕ4Е СА ИЗПАДНАЛИ В ЕКСТАЗ ,И ЛИГИТЕ ИМ ТЕ4АТ В О4АКВАНЕ НА ПОРЕДНАТА БЪЛГАРСКА ПРОДУКЦИЯ НА ОЛИГОФРЕНИЯТА.АМА ХОРА ПИИТЕ УСПОКОИТЕЛНИ ХАПОВЕ,ДРЪЖТЕ СЕ 4Е КАКТО Я КАРАТЕ НЯМА ДА ДО4АКАТА ТОЛКОВА О4АКВАНИЯ ОТ ВАС ДРИСОК-СЕРИАЛ, ИЗГЛЕДАИТЕ ПОНЕ ЕДИН СЕРИАЛ ПРЕДИ ДА ОТКА4ИТЕ НАПЪЛНО .А БОКО ДА СПРЕ ДА ГРАДИ МАГИСТРАЛИ И ДА ЗАПО4НЕ СПЕШНО ИЗГРАЖДАНЕТО НА МНОГО НОВИ ЛУДНИЦИ,4Е КАКТО Е ТРЪГНАЛО ВЕ4Е 50% ОТ НАРОДА НАПЪЛНО ОТКА4И ОТ ЕЖЕДНЕВНОТО ИМ ОБЛИВАНЕ С ТУРСКИ А СЕГА И БЪЛГАРСКИ ФИКАЛНИ СЕРИАЛИ.
28
2
 
8
 
! Отговори
Русе преди 12 години
Желая успех във филма на Симеон Лютаков!
27
3
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 12 години
Точно така приятел - много е лесно да се изплюеш върху труда на другите, но какво да се прави простаците знаят само да плюят.
26
3
 
6
 
! Отговори
... преди 12 години
В интернет проверих рейтинга на турските сериали у нас. Ужасно нисък! Явно не е лъжа че Турция си плаща да и въртят сапунките.
25
6
 
16
 
! Отговори
BTV - бози !!! преди 12 години
BTV са една вредна телевизия ! На тях не им вярвам дори, когато казват прогнозата за времето ...Сериалите им са бози. Не ги гледайте !
24
6
 
8
 
! Отговори
G преди 12 години
Браво, браво! Нека се развива филмовото и кино изкуството в България. А пък кое било боза и кое не - въпрос на вкус.
23
5
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 12 години
А ти какво гледаш бе селтик - чакай да позная 24 часа Планета! Аз лично сериали не гледам, но въпреки това е много смешно да кажеш, че нещо е тъпо преди да си го видял.
22
8
 
18
 
! Отговори
Разбирач преди 12 години
Стъклен дом и Столичани в повече са адската боза - едното първенющина, която дразни зрителя, другото е прекалена простота и битовост на българина, което чак обижда. Така и не намериха баланса тея хора, ама като сме нямали кино 20 г. кой да ти разбира от тези неща. Само "Под прикритие" става, този ще го видим какъв ще е. Трейлърите по бтв са доста *** засега. Листопад си остава Листопад!
21
4
 
5
 
! Отговори
inn преди 12 години
до 19 да видим ти колко ще го гледаш, то затова се побъркаха да купуват турски сериали, защото мн се гледат българските :DD
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО ЗАПО4ВАНЕТО НА УМОПОМРЪ4АВАЩАТА САПУНКА ПРЕДНАЗНА4ЕНА ЗА ХОРА-*** ,ЩЕ СЕ НАСЛУШАМЕ НА НЕВЕРОЯТНИ ИЗКАЗВАНИЯ,КОМЕНТАРИ,ОТЛИ4НИ ОЦЕНКИ,ПРЕВЪЗНАСЯНИЯ,РЕКЛАМИ,МНОГО ПРИКАЗКИ ОТ МНОГО НАГЛИ И ПРОСТОВАТИ АКТЬОРИ ,РЕЖИСЬОРИ,СЦЕНАРИСТИ,ОЛЕ МАИКО МИЛА ,ТО ЩЕ БЪДАТ НЕВЕРОЯТНИ ХВАЛБИ ОТ ЗОРИ ДО КЪСЕН МРАК И ТО ЗА КАКВО ЗА ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН МУЛТИ-ФИКАЛЕН -КЛОЗЕТЕН СЕРИАЛ.
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доста простовати хора са изразили мнение под мен. Никой не е гледал и една минута от сериал, обаче той бил *** - комплексари смешни.
18
0
 
17
 
! Отговори
Име преди 12 години
В последните години поне според мен най-добрата Бг продукция е "Подприкритие". Дано Бтв-то да са си взели бележки от телевизията майка и да не е толкова блудкаво и актьорската игра да не е все едно сме в театър и да преиграват! :)
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то тези сериали за мафия и корупция какво да ги гледаме - вече 20 години живеем в такъв сериал. като по бнт 1 - " под прикритие " - видях първата серия и всичко ясно. не съм гледал повече :)
16
6
 
20
 
! Отговори
проф. Вучков преди 12 години
БисквитаТВ - БТВ не гледаме отдавна.Турски сериали, Славчо Трифонов, Рачковци и Зуеци и новини по 20 минути, от които 10мин. са тип "Фердже от сериала Забраненият плод пак залюби Къванч Татлътъ"Айде, тея циркаджийски истории не на мен!
15
5
 
2
 
! Отговори
до inn преди 12 години
Може, току що го направи. Не се впрягай толкова :)
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БТВ СЕ КОМАНДВА ЗДРАВО И Е ПОДРЪ4ЕН *** В РЪЦЕТЕ НА ГОСПОДАРЯ ИМ САЩ И УОРЛИК.
13
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Магърдич Халваджиян има ли нещо да не е продуцирал ? Няма ли по-способи от него -всички бози по тв са негови.Не случайно ще прави по сто сватби -ами парите са му в излишък.Явно е много "способен" арменец.
12
4
 
8
 
! Отговори
inn преди 12 години
точно това, че няма да гелдам, но мисля, че мога да изразя мнение ;)
11
0
 
19
 
! Отговори
btv преди 12 години
BTV плаща здраво за реклама.
10
3
 
43
 
! Отговори
ikavalov преди 12 години
Блудкавата сапунка ще бъде гарнирана с реклами по 10 минути три пъти.В новините ще отделят по 10-тина минути да обсъждат сапунката и водещите по два пъти ще си казват имеНата и по 5 пъти, че гледаме БТВ