Гледат Джаро на три континента

"Под прикритие" продаден в Китай, Латинска Америка и Европа
Обновена: 6 мар 2012 17:14 | 6 мар 2012 16:51,
85
Гледат Джаро на три континента
Кадър от "Под прикритие". Снимка: БНТ

Хитовият сериал „Под прикритие” ще се гледа на три континента. Първият сезон на сериала е продаден в Китай, Латинска Америка и Европа, похвалиха се от БНТ. 

Финансовият рипорт за приключили сделки по територии на американската компания „Ню Филмс Интернешънъл”, която дистрибутира филма, посочва, че това са Китай, цяла Латинска Америка, Германия, Франция, Великобритания и Турция.

БНТ има предложение за преговори за продажбата на втория сезон на "Под прикритие", а в момента екипът на сериала приключва работа по т. нар. библия на трети сезон или с други думи какво ще се случва в бъдещите епизоди.

Националната телевизия има готовност да стартира производството му веднага, когато целият сценарен пакет получи одобрението на Студия "Екран". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: сериалПод Прикритие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Факт е, че влиза в ролята без грешка!
11
0
 
29
 
! Отговори
Филма преди 12 години
Вие за сарказъм и ирония не сте ли чували... Точно Станимир на 15 го е писал това :)))
10
4
 
15
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Сериала го има и в IMDB , така че явно се гледа на 4 континента
9
6
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Няма Джаро, няма Маро, всички отчитат кукуруза на мен.
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да гледат всъщност МИХАИЛ БИЛАЛОВ някъде по света и не в тази му роля на ДЖАРО, защото колкото и добре да играе( а той играе фантастично) се обезличава от бездарните актьори като капута Ивайло Захариев и на места наивните екшън сцени.Михаил Билалов е титан!Усвоил е до съвършенство актьорското майсторство. Бих казал с чиста съвест и ръка на сърцето че той е най-добрият ни актьор в киното.Нашият Ал Пачино!Жив и здрав да си Мишо Билалов. Само заради теб и Захари Бахаров-ИВО гледам сериала.
7
2
 
11
 
! Отговори
Do 8 преди 12 години
Evala!
6
0
 
14
 
! Отговори
xD преди 12 години
хаха филмар малък
5
2
 
55
 
! Отговори
do 3-ti преди 12 години
""Станимир 15 г"" :))))))Браво, мойто дете ... :) Успя да ме разсмееш :)Ето до къде води влиянието на подобни сериали ... Обаче си в грешка, мойто дете. Това, което е в сериала е минало и никога няма да се повтори. ако беше с 20 години по-възрастен, може и да станеше част от този сериал, но ... вече не.Вече си в съвсем друг сериал и по-добре залягай и учи, че иначе живота ще те рита в *** много здраво.ще те рита във всички случаи.
4
8
 
44
 
! Отговори
Пурко преди 12 години
Няма Джаро, няма Маро....на улицата има нов шеф и той се казва Боко...
3
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Втория сезон ме разочарова... много набързо хаотично нахвърлян. Първият бе наистина връх на възможностите на нашето кино. Джаро и Иво( Билалов и Бахаров)... правят филма-двама велики актьори в световен мащаб. А за Мартинчо-нямам думи..толкова бездарен *** и в такава роля-просто ми се гади. Как можа Митовски да го сложи този некадърник Ивайло Захариев за тази роля..този става за продавач на пуканки, за нищо друго.Ивайло Захариев на тази роля..този става за продавач на пуканки, за нищо друго.
2
13
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Кой е тоя Илко, бре?
1
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ако съм сценарист ще вкарам Илко в новия сезон!