bTV свали "Господари на ефира" и "Пълна лудница"

Продуцентите не изпълнили задълженията си, обясняват от медията
Обновена: 6 апр 2012 16:17 | 6 апр 2012 16:12,
236
bTV свали "Господари на ефира" и "Пълна лудница"
Все още не е ясно какво ще се случи с предаването. Снимка: архив Булфото

"Господари на ефира" и "Пълна лудница" от днес няма да се излъчват в ефира на bTV, съобщиха от самата медия.

Като причина за спирането на предаванията от телевизията посочват, че са изискали от продуцентите от "Глобал вижън" "дължимата по договорите прецизност", а от своя страна продуцентската компания пожелала да прекрати предсрочно взаимоотношенията.

bTV посочва още, че по данни на GARB рейтингът на "Господари на ефира" е паднал с близо 28% спрямо периода октомври 2009 - март 2010, когато шоуто започна да се излъчва в ефира на телевизията.

В съобщението си медията посочва още, че “независимо от увеличаващите се финансови ангажименти на медията по отношение на предаванията bTV продължи да изпълнява коректно своите задължения“.

Телевизията подчертава още, че е направила огромни инвестиции в "Пълна лудница" и "Господари на ефира".

Договорът между "Глобъл вижън" и bTV media group изтичаше през това лято и предстояха преговори за продължаване на взаимоотношенията между двете страни за новия телевизионен сезон.

От няколко месеца обаче се носи слух, че продуцентът Магърдич Халваджиян ще прекрати отношенията си с bTV.

Мълвата изпраща Господарите в TV7 или обратно в Нова телевизия, където се излъчваха, преди да отидат в bTV.

По-вероятно е обаче да гледаме Рачков, Зуека, Малин и Мария Игнатова в TV7.

"Глобъл вижън" засега не е излязла с позиция за раздялата си с bTV Media Group.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
3
 
33
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
БТВ ОТНОВО СЕ ИЗДЪНИХТЕ !!!! ПРЕТЕНДИРАТЕ СЕ ЗА ВИСОК РЕЙТИНГ,А СВАЛЯТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДАВАНИЯ !!! СРАМОТА !!!! БИЛО ТО НАЙ-ГЛЕДАНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! РЕЙТИНГА НА ПРЕДАВАНЕТО БИЛ МАЛКО :D:D:D ДА ВИ ИМАМ ОПРАВДАНИЯТА ... ! ДА НЕ БИ НА СЛАВИ РЕЙТИНГА ДА ВИ БЛЪСКА В ТАВАНА ? ИЛИ ПЪК ТЕЗИ ЖАЛКИ СТАРИ ПРЕДАВАНИЯ "АЛАМИНУТ " и "НАЙ-СМЕШНИТЕ ЖИВОТНИ И ХОРА" ПОРЕДНАТА ВИ ГЛУПОСТ СА,НО ТЯХ НЕ ГИ СВАЛЯТЕ ! .... ЖАЛКИ СТЕ ! :(
181
3
 
16
 
! Отговори
красЮ преди 12 години
dosega imahte dve zabavni predavaniq,a sega ostavat sku4ni i bezinteresni seriali.EVALA.minavam na druga programa
180
4
 
12
 
! Отговори
Жекова преди 12 години
Има хора,които са несправедливи към Господарите. Дайте си сметка на колко хора са помогнали със своите действия.Какво значи "Били се изчерпали"? На толкова случая са откликнали и благодарение на тях,в повечето случаи,нещата са се оправяли! Е може понякога и да са прекалявали в нещо,но в повечето случаи са били в полза на пострадалите хораЩо се отнася до ПЪЛНА ЛУДНИЦА - наистина не ставаше !Обаче жалко за господарите! Хората без компютри няма да могат да ги гледат.А имат много такива почитатели.
179
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
според мен беше крайно време да ги махнат... изчерпаха се тези господари, а лудницата дори няма да я коментирам - такава простотия...
178
3
 
17
 
! Отговори
ТУЗЕМКАТА преди 12 години
ГОСПОДАРИТЕ-Е-Е-Е! Обичам си ви и това е!
177
18
 
8
 
! Отговори
Ядосана преди 12 години
Какво толкова ви дразнят турските сериали? Американските да не са по хубави? Само бой,трепане,кръв и ужаси.Да не би ''Дързост и Красота (МРЪСОТА)'' да е по хубав от някой турски филм? Съгласна съм,че заляха Българския ефир,обаче ако не са те,ние жените какво ще гледаме? Има дистанционно-който не иска да ги гледа,щрака копчето и да върви да гледа каквото си иска. Съжалявам много за ''Господари на ефира''Бяха хубаво предаване.За мен най-приятни водещи бяха Мария,Рачков и Зуека.
176
2
 
20
 
! Отговори
ПатаКюта преди 12 години
Представям си колко широко усмихнат и доволен ще бъде сега Професор Вучков! Пък и какви ще бъдат коментарите му по този повод.Виждам го запенен от удоволствие.И ще бъде най-вече спокоен.Ще може да гледа не само с ушите си,но и с всички останали части от тялото си! Никой вече няма да му пречи!
175
19
 
3
 
! Отговори
котис преди 12 години
Хубаво са направили ,че то тяхното беше бездарни мъки особенно този Рачков .
174
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Господари на ефира" са най-якото предаване и ще спечели медията, която ги вземе. Браво, че не са се поддали на натиска и цензурата от турска БТВ, която само ги е пресирала явно за всякакви неща и цензурата и интересите са надделяли!!!!
173
2
 
17
 
! Отговори
Жекова преди 12 години
Много съжалявам за Господари на ефира! Защо го спряхте? Хем беше много интересно предаване и същевременно помагаше на много хора.Върнете го отново.Какво остава от програмата ви? Ще си изгубите зрителите.А може би Господарите са засегнали по някакъв начин нечий интерес и ето го резултата.По добре махнете ''Търси се''.Жалко,много жалко.Явно ще се насочим към ТВ 7,тяхната програма вече става много по интересна от тази на БТВ.Не мога да проумея-Защо се лишавате от толкова интересно предаване?
172
16
 
6
 
! Отговори
jopo преди 12 години
много се бяха взели насериозно тези "господари", а пък по голяма глупост от "пълна лудница" едва ли е имало някога по телевизиите
171
0
 
20
 
! Отговори
калинка преди 12 години
като са тръгнали да махат, поне да разкарат и Слави.Той май до гроб се гласи да се показва всяка вечер и по всички празници-противно и досадно като безкрайно повтарящи се стари филми. И даже не забелязва колко изпростя е опошля. Ако аз му напиша сценариите може и по-добре да се справя.Екипа е тотално изчирпан и да почива, нужна е промяна, но пуста алчност....
170
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕ ТО ВЕЧЕ НЯКОЙ СМЕЕ ЛИ СЕ НА ХУМОРА ИМ... ПРИЛИЧАТ НА ТЪПИЯ "АЛАМИНУТ"....
169
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Угрински е виновен.
168
0
 
10
 
! Отговори
neli mecheva преди 12 години
slavi gi mrazeshe ot mnogo otdavna zavijda im
167
0
 
13
 
! Отговори
mim4eto преди 12 години
ami kak nqma da gi mahnat gospodarite te nagaziha v dalboki vodi i qvno ne sa udobni na mn hora
166
1
 
16
 
! Отговори
до БТВ преди 12 години
*** умират рано или късно.Не знам кои ще ви гледа тапаци
165
0
 
3
 
! Отговори
до 200 преди 12 години
Това че е по висока от него нищо лошо няма.Ти явно те пере селенията
164
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледах "Господарите" заради хумора без цинизми, вулгаризми и в същото време актуален. Личния живот на водещите не ме интересува, излъчват ведрина и позитивно настроение и дори помагат за решаване на доста проблеми. Бизнеса и алчността явно са по-важни. Жалко !
163
0
 
19
 
! Отговори
Айдеееее преди 12 години
Турската телевизия БТВ не може да понесе истините,които показва предаването и закачките с управляващи и известни хора.А може би има натиск отгоре?Ако е така жалко за "частната и независима"телевизия,която върви все по-надолу.