bTV свали "Господари на ефира" и "Пълна лудница"

Продуцентите не изпълнили задълженията си, обясняват от медията
Обновена: 6 апр 2012 16:17 | 6 апр 2012 16:12,
236
bTV свали "Господари на ефира" и "Пълна лудница"
Все още не е ясно какво ще се случи с предаването. Снимка: архив Булфото

"Господари на ефира" и "Пълна лудница" от днес няма да се излъчват в ефира на bTV, съобщиха от самата медия.

Като причина за спирането на предаванията от телевизията посочват, че са изискали от продуцентите от "Глобал вижън" "дължимата по договорите прецизност", а от своя страна продуцентската компания пожелала да прекрати предсрочно взаимоотношенията.

bTV посочва още, че по данни на GARB рейтингът на "Господари на ефира" е паднал с близо 28% спрямо периода октомври 2009 - март 2010, когато шоуто започна да се излъчва в ефира на телевизията.

В съобщението си медията посочва още, че “независимо от увеличаващите се финансови ангажименти на медията по отношение на предаванията bTV продължи да изпълнява коректно своите задължения“.

Телевизията подчертава още, че е направила огромни инвестиции в "Пълна лудница" и "Господари на ефира".

Договорът между "Глобъл вижън" и bTV media group изтичаше през това лято и предстояха преговори за продължаване на взаимоотношенията между двете страни за новия телевизионен сезон.

От няколко месеца обаче се носи слух, че продуцентът Магърдич Халваджиян ще прекрати отношенията си с bTV.

Мълвата изпраща Господарите в TV7 или обратно в Нова телевизия, където се излъчваха, преди да отидат в bTV.

По-вероятно е обаче да гледаме Рачков, Зуека, Малин и Мария Игнатова в TV7.

"Глобъл вижън" засега не е излязла с позиция за раздялата си с bTV Media Group.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
5
 
37
 
! Отговори
монти пайтън преди 12 години
БТВ е една изключително гнусна телевизия, на която ще се радвам да видя края, въпреки че това няма да се случи скоро. Просто е жалко с тия турски помии. Не че и nova остава много назад. А и не виждам какво сте се затъжили по помии като Пълна лудница. Това е просто една *** лиготия, няма абсолютно нищо оригинално. За съжаление и Господари на ефира е така, въпреки че има голям потенциал предаването. Двете предавания са една голямо надвикване и лоша актьорска игра. А за Рачков...думи нямам.(:
141
0
 
14
 
! Отговори
tv преди 12 години
БТВ е много политизирана Не може да даваш забавни предавания, който лобират на някакви политически партии има си специални предавания. Примерно сериала в който сценарист е Любен Дилов председател на партия Гергьовден. Ама сценария бил по действителни случай! Еми естествено те тия истории са с представители на тая партия. Освен това те сами го показаха като един от политиците снимали се с Цар Киро.
140
3
 
36
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Не гледам БТВ. Това не е телевизия, а помия...
139
18
 
19
 
! Отговори
666 преди 12 години
BTV, мноооого закъсняхте с това решение.А защо още се бавите с "шоуто" на Сласви ?Която и тв иска "Господари на ефира: трябва да сложи клауза - задължително без "пълна лудница" и без лиглювците Рачков и Игнатова. А... и без никакви адреналинки, че все ги избират едни....(нямам такива думи в речника)
138
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брее, брех, брех. *** това ние българите сме голяма работа бе, а!? Тука особено в днес.бг са събрани все ерудирани специалисти. Тука виждам от много време насам има видни политолози, сценаристи, спортни специалисти, кино разбирачи, шоумени, абе въобще готови консултанти по всичко! Само едно ще ви кажа българина докато не спре да плюе и да сипе бълвоч по всичко, и най вече да дава простите си акъли и коментари кое как е, как да е и кое как да се прави, тая страна няма да се оправи.
137
1
 
35
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Всички национални ТВ са пълен ***! Да се закрият и да се даде шанс за нови канали да се излъчват в ефир! Също така се чувствам прекрасно откакто не гледам български ТВ,поради простата причина че няма какво важно и стойностно да видя по тях. Като си спомня преди години след всяка емисия новини усещах как съм още по-смазан,отегчен и песимистично настроен,но както знаем ТОВА Е ЦЕЛТА ИМ! Да не говорим за ''великите и креативни шоута'',които имат за цел да ни ''развличат''.
136
1
 
33
 
! Отговори
fg преди 12 години
По-добре. Откакто минава в бтв, господарите вървяха само надолу. Дано се върнат в нова. А за 'пълна лудница' не ми е жал, по-добре да не беше съществувало това предаване :)
135
3
 
53
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Еврейската телевизия сваля всички български продукции,за да мое да промива мозъци с турски сериали.Програмата им е изцяло с турски филми от 09:00 ч.до 19:30ч. и после от 24:00 ч. до сабалем.
134
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По едно време TV7 беше хубав канал, но от както всички недоносчета и безпрезпективни връзкари от другите канали почнаха да се бутат там, канала стана поредната боза копираща западни безвкусни предавяни. Не разбраха ли вече, че със стари *** нов бърдак не се прави, колкото и даги въртят едни и същи циркадижии от канал в канал хората не ги харесват. Не говоря само за тези, ами изобщо родната телевизия е пълна отврат и причините всички ги знаем!
133
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господари на ефира ми харесваше по отношение на лапсусите - просто разтоварващо. Е да, ама нямат материал за ежедневно предаване и го направиха пълен бълвоч. Почти всяко предаване е пълно с повторения от минали "Да ви припомним" и други подобни. Трябваше да е седмично, а не ежедневно. И наистина изпростя много с кълченето на тоя Рачков.
132
18
 
2
 
! Отговори
babata преди 12 години
za6to govorite gluposti be nedonos4eta kvorazbirate ot televizia moje samo da go me4taete na slavi.
131
8
 
67
 
! Отговори
Турската БТВ преди 12 години
Тая турска телевизия отдаван е изчезнала от каналите ми,ако сте истински българи спрете да гледате БТВ,турската телевизия,която се опитва да ни потурчи,да ни накара да забравим турското робство,как са убивали и клали дедите ни,вместо тези спомени,турските сериали се опитват да запечатват в съзнанието на гледащите ги турците като герои и идоли.Пфу.
130
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ще сложат някои турски сериали на тяхно място...
129
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо адреналинки вече ще има забрадени моми...
128
41
 
14
 
! Отговори
Димитров преди 12 години
Време беше тия профани да ги спрат. Шоуто на Слави е много по-добро във всяко едно отношение и не може да имат сравнение. Тия две предавания са жалки и освен да се присмиват на чуждия труд или да ловят вещици и врачки, друго не могат да измислят. Толкова *** сценаристи нема на балканския полуостров. ДГД.
127
9
 
36
 
! Отговори
boy преди 12 години
TOП 5 на тъпотиите в ефира:1. Турските сериали - няма по гадно нещо по тв от тях2. Ракия сънрайз3. Изтърканите до край скечове в Шоуто на Слави4. БНТ - цялата и програма е виц5. Сделка или неА "Господарите" одавна са се изтъркали.. крясъци и викове - едно и също.
126
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Слави кога ще го махнат и него?!?
125
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не най *** е ракия сънрайс слави трифонов
124
16
 
44
 
! Отговори
Само питам... преди 12 години
А защо не свалят от ефир "Комиците"-няма по-тъпо и елементарно предаване!Едва ли има и 100 човека в БГ да ги гледат тия шушляци!
123
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Господари на ефира" беше добро предаване, но часа в който се излъчваше в никакъв случай не помогна за повишаването на рейтинга му, да не се сърдят от Босфор-тв на господарите, очевидно целенасочено беше изместен посред нощ за да падне рейтинга и да има за какво да се "задъвчат"...а за "Пълната лудница"..е такава простотия няма никъде!Гледах едно-две предавания...но...е не е истина...няма такава пародия.Няма да ми липсва определено.