Не сме цензурирали "Господарите", защитиха се от bTV

Продуцентите не си спазваха договора, казаха от телевизията
Обновена: 11 апр 2012 18:06 | 11 апр 2012 18:00,
78
Не сме цензурирали "Господарите", защитиха се от bTV
Лицата на "Господари на ефира" Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Асен Чанков и Магърдич Халваджиян Снимка: Булфото

Не сме налагали цензура на предаването „Господари на ефира“, категорични са от bTV по повод обвиненията на продуцентите от “Глобъл вижън”.

„Не само, че не сме спирали от излъчване нито едно издание на "Господари на ефира“, но и активно сме подавали сигнали към екипа му, за да подпомогнем работата на колегите в посока на обективността в съдържанието“, посочват от телевизията.

„Във всички цитирани на пресконференцията случаи телевизията не е упражнявала цензура, а е подавала сигнал към екипа, единствено по молба на съответната засегната страна да изрази и своята гледна точка. В голяма част от случаите засегната страна не е успяла да се свърже с продуцента“, допълват от медията.

Зрителите станаха свидетели на множество случаи, в които продукции на bTV бяха силно критикувани, много лица на bTV получиха "Златен скункс”, но всички тези издания бяха излъчени в ефир, допълват от телевизията.

Още по темата
„bTV прекрати договора с „Глобал вижън“,защото избра да не толерира повече договорни неизпълнения от страна на „Глобал вижън“, особено в контекста на спадащи резултати“, уточняват още от медията.

„Единствено търговската тайна не ни позволява да разгласим цената, която bTV плащаше на "Господари на ефира" и "Пълна лудница" в продължение на близо 3 години. При такова съотношение на цена, трайно намаляващ рейтингов резултат и нежелание за спазване на договора от страна на продуцента, сме категорични, че bTV даде достатъчно дълъг толеранс на продукциите на „Глобал вижън“, се казва още в изявлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господарите бяха най-готиното и свежо предаване по БТВ -с много смях, остроумни коментари и репортажи по сигнали (и адреналинките които си бяха всеобщи любимки). Именно с него навремето (когато го даваха по нормално време) свикнахме да гледаме повече тази телевизия!! Жалко!! Пълна лудница" е също не лоша пародия! Остава само Тази сутрин, което е общо-взето обективно предаване и Комиците за гледане, останалото пада нивото стремително.
37
36
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мръсния арменец с огромна глава - Халваджан не се насити на пари !!!Малко са ги клали турците тази арменска пасмина
36
6
 
14
 
! Отговори
Mrmr преди 12 години
Собствениците на "господари на ..." да се пренасочат да произвеждат халва.
35
8
 
17
 
! Отговори
Смях преди 12 години
Дам повярвах ви :)))) Неудобните на ГЕРБ сами си тръгват....След като не им се плаща :))))Само те се осмеляваха да показват ПРОСТАЩИНАТА на Тиква и компания !!!!!!
34
8
 
29
 
! Отговори
qwerty преди 12 години
Че "Господарите" беше за махане, беше си. 85% от времето се запълва с някакво кълчене, обявяват се всеки един по отделно и постоянно пускат някакви *** подвиквания от Рачков, да не забравим и непрестанното лигавене на водещите. Предаването има бъдеще само, ако е веднъж в седмицата и има само гафове от други телевизии и без да ги повтарят по 10 пати един след друг. Но преди да махнат "господарите" трябваше да махнат "Аламинут", "Най-смешните.." и "Новините".
33
2
 
31
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Не са ги цензурирали и Бенатова казва само истината. Тези от БТВ съвсем се оплетоха в лъжи. Още като се преместиха Господарите казаха, че е обещано само няколко месеца да са от 11:30 и минават в по нормално време. След три години още са от 11:30. Излъгали са ги още отначалото. Едва ли вече някой вярва на патологичните лъжци от тази антибългарска телевизия.
32
3
 
18
 
! Отговори
spartak varna преди 12 години
miroluba benatova-naj elitnata kurv.a na vlastta
31
0
 
7
 
! Отговори
1234 преди 12 години
btv malchaha po vreme na stachkata v pirintex zashtoto rolmann e nai golemia im reklamodatel a sega 400 deca v breznica ne hodat na uchilishte a te ni zanimavat sas sofiiskite pomiari ...........
30
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне два турски сериала да пуснат още по БТВ,то без туй друго няма по тая телевизия.
29
3
 
42
 
! Отговори
в босфор тв преди 12 години
да останат само КУРолюба бенатова и останалите *** ***
28
3
 
44
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 12 години
Какво ново по *** Сеир Сандък или по известно като Босфор ТВ? Освен че изгониха и малкото си свестни журналисти, сега изгониха и господарите. Като оставим настрана, че официалния език в тази медия е турският, всички предавания там са невероятно плоски, семпли и издегустирани.
27
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тази ТВ съм я бойкотирал от около 4 години. И преди ме дразнеха с поръчковите си предавания, особено Барека и Ризова, която за 2 стинки акъл няма.
26
0
 
19
 
! Отговори
maki преди 12 години
Цензура в btv-то-нема такова нещо, вервайте им.
25
1
 
44
 
! Отговори
spiro преди 12 години
Долни манипулатори и *** сте бтв, преди време така махнахте Иво Инджев. Но хората помнят тези неща и все повече ще ви пада рейтинга на цялата телевизия.
24
3
 
36
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Нещо в пространството,се носи мълва,че ги махат,заради Гащника от Сирищник.Разбираи Първанов.
23
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Господари на ефира е с падащ рейтинг, то Слави и всички други бълвочи направо са летели надолу. А с извинение ама онова ултра некадърно нещо АЛАМИНУТ, което е тотална тъпня и което е с отрицателен рейтинг, га ще го махнете??? Никога, щото продуцента /не му помня името/ е мъж на някаква директорка. Абе, БТВ съществува само да усвоява пари за гергов и фирмите около него.
22
3
 
41
 
! Отговори
БЕКЪМА преди 12 години
АМИ СЛОЖИЛИ ГО БЯХТЕ ОТ 23,30 ЧАСА КАК НЯМА ДА СА МАЛКО ЗРИТЕЛИТЕ СУТРИН СТАВАМЕ РАНО И КОЙ ЩЕ ЧАКА ДО ТОЛКОВА КЪСНО СЛЕД ТЕЖЪК ДЕН ДА ГО БЯХТЕ СЛОЖИЛИ ОТ 20,30 ИЛИ НА МЯСТОТО НА ГОЛОГЛАВАТА ТИКВА ОТ 22,30 ЧАСА
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
опаа и тук цензура доста мнения изчезнаха.....
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените *** яко се пазят едни други
19
1
 
42
 
! Отговори
nue преди 12 години
да бе да! Всички помним как БТВ се подигра с Иво Инджев! по добре да си бяха мълчали