Не сме цензурирали "Господарите", защитиха се от bTV

Продуцентите не си спазваха договора, казаха от телевизията
Обновена: 11 апр 2012 18:06 | 11 апр 2012 18:00,
78
Не сме цензурирали "Господарите", защитиха се от bTV
Лицата на "Господари на ефира" Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Асен Чанков и Магърдич Халваджиян Снимка: Булфото

Не сме налагали цензура на предаването „Господари на ефира“, категорични са от bTV по повод обвиненията на продуцентите от “Глобъл вижън”.

„Не само, че не сме спирали от излъчване нито едно издание на "Господари на ефира“, но и активно сме подавали сигнали към екипа му, за да подпомогнем работата на колегите в посока на обективността в съдържанието“, посочват от телевизията.

„Във всички цитирани на пресконференцията случаи телевизията не е упражнявала цензура, а е подавала сигнал към екипа, единствено по молба на съответната засегната страна да изрази и своята гледна точка. В голяма част от случаите засегната страна не е успяла да се свърже с продуцента“, допълват от медията.

Зрителите станаха свидетели на множество случаи, в които продукции на bTV бяха силно критикувани, много лица на bTV получиха "Златен скункс”, но всички тези издания бяха излъчени в ефир, допълват от телевизията.

Още по темата
„bTV прекрати договора с „Глобал вижън“,защото избра да не толерира повече договорни неизпълнения от страна на „Глобал вижън“, особено в контекста на спадащи резултати“, уточняват още от медията.

„Единствено търговската тайна не ни позволява да разгласим цената, която bTV плащаше на "Господари на ефира" и "Пълна лудница" в продължение на близо 3 години. При такова съотношение на цена, трайно намаляващ рейтингов резултат и нежелание за спазване на договора от страна на продуцента, сме категорични, че bTV даде достатъчно дълъг толеранс на продукциите на „Глобал вижън“, се казва още в изявлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
18
 
3
 
! Отговори
ad преди 12 години
Айде стига бе Господарите много ми паднаха в очите когато разбрах че всъщност цялото им предаване е далеч от обективното. Напротиф точно те а не BTV имат рапортажи и скечове които целят да наложат дадено мнение, това се нарича манипулация на обещественото мнение.
17
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво беше това БТВи , оная турска кабеларка ли ? - не я гледам !
16
3
 
1
 
! Отговори
хъто и мъто преди 12 години
ама голяма скука е този матриал, май нещо кат лошия матрал на Бойко
15
0
 
39
 
! Отговори
jan преди 12 години
Ха, нямало цензура - а какви са им новините.Преди две години бях коментирал в техен сайт, че:-нарушават журналистическата етика, като рекламират техни си предавания по време на централните новини,-прекаляват с турските сериали, и не искам да гледам насълзени очи на говорителки относно проблеми на Асан или Айше по време на новините,-да не мълчат за *** престъпност, и че само естественият подбор ще ги култивира.Резултатът - баннаха ме и повече никакъв вход.И аз оттогава не ги гледам.
14
14
 
16
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
Господари на ефира и пьлна лудница са враг на подрастващото население. от подражаване на геройте младите се преврьщат в ***!
13
1
 
18
 
! Отговори
Фен на Първанов преди 12 години
Браво президенте!!!! НЕ стига, че помилва убийци и изнасилвачи *** еми и краде от болните деца! Горд съм с теб!!!
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чета коментарите ви и опитвам да определя кой е най-големия профан тук..наистина ми е трудно..незнам как от всеки ъгъл на уеб-пространството изкачат по един-двама критици и започват да коментират като изтъкнати изкуствоведи . То наистина само Господарите ставаха за гледане по тази телевизия, иначе съм твърдо против турските сериали,те водят до умиране на много мозъчни клетки и трябва да са в отделна телевизия - например Осман.тв, е не в национален канал.
11
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от събитията в Катуница,когато се опитаха целия бг народ ,че всъщност не са чули добре,откакто премонтираха целия материал,само и само да изкривят истината,вместо честно да се извинят,аз на БТВ не вярвам и дума
10
6
 
6
 
! Отговори
до Жоржетка преди 12 години
Това според теб има ли значение в случая?На всички е ясно ще злобееш и им завиждаш,но това че карат скъпи коли не ги прави измамници.еййй,пуста селска злоба...и не казвай ,че работиш за тях-убеден съм че едиствената позиция на която би работила .,за тях'' е хигиенистка,..
9
2
 
55
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Вие от БТВ махнахте и Светла Петрова,Иво Инджев,Мира Баджева ,за какъв рейтинг говорите. Та вие нямате политически или социални предавания, освен когато правите кампании.Мислите ли че БТВ Лейди ще ви вдигне рейтинга,каналите от сутрин до вечер са пълни с гледачки ,готвачки ,масажистки и други свободни професии.Анонса за БТВ екшън беше канал за мъже ,ама то затова трябват пари.Къде са ви NBA,NHL,MMA или и те са с нисък рейтинг.Само със Сутрешен блок,новини и турски сериали няма да стане.
8
0
 
41
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Нито БТВ е телевизия, нито "Пълна лудница" беше особено рейтингово предаване.
7
5
 
6
 
! Отговори
до Тъжен Помен преди 12 години
Те ,че БТВ не са за гледане -така е,но ти си изтрещал напълно.Няма да ти казвам да си пиеш хапчетата,защото ти този етап си го подминал тотално,за теб вече е време да идеш на курорт и едни добри хора,с бели престилки ще се грижат за теб....Боже,Божее...било му дошло времето.....
6
0
 
17
 
! Отговори
zahari_acmilan преди 12 години
Това ми прилича на цирка м/у Слави и Бойко ( той ми иска 50 %... не аз не съм му искал 50 %) :ДДДТа сега и тея (Те ни цензурират ... не , ние не ги цензурираме)Както казва Мълдър " Истинината е някъде там "Ама Халваджиянчетата да не реват много ,че имат участие в над 50 % от предаванията в БГ ефира и самите те взаимстват от чуджестранни формати.
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не само, че не сме спирали от излъчване нито едно издание на "Господари на ефира, но и активно сме подавали сигнали към екипа му, за да подпомогнем работата на колегите в посока на обективността в съдържанието-хайде някой да ми изтълкува този цитат... в прав текст са го казали,за неразбралите ще преведа-,,ние им казвахме какво да правят'' което си е жива цензура.дали ще свалиш един материал от ефир или ще кажеш как да изглежда си е едно и също...изобщо-някой вярва ли в искреноста им?
4
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до неделяне знам какви мозъци промиват обаче слави се скъсва да бъзика бате ти бойко и 40-те разбойника. кажи ми сега кой на кого и кой какво казва "отгоре'. Да погледнем по-сериозно на нещата
3
4
 
28
 
! Отговори
Неделя преди 12 години
Бтв прави поредната промивка на родните ни мозъчета. Те са твърде големи за да показват истината. Ще ни показват нещата такива каквито им кажат да са "от горе".
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква футболна драма. Веднага местя Е2-Е4 !
1
26
 
7
 
! Отговори
от кухнята преди 12 години
казват истината