12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
14
 
4
 
! Отговори
Кристина-Хрисимата преди 11 години
Обожавах когато ме погледнеше с онзи студен поглед, който не предвещаваше нищо от това, което после се случваше. Забиваше инструмента си толкова дълбоко в мен, че квичах като прасе на заколение, студена пот бликваше от челото ми, а той не спираше да удря изкривената ми физиономия с юмруците си !Гошо ...липсваш ми !
14
5
 
41
 
! Отговори
ПРАНЕ на пари преди 11 години
Голям талант е нем що....всеки знае за кво иде реч, ама половината балъци тука и се радвате като *** на джанка
13
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това "Musicl Idol" ли беше ? Или просто аз съм объркал телевизията... Пълна порнография са всички риалитита в България...
12
6
 
74
 
! Отговори
kalki преди 11 години
Ако съм на мястото на г-н Борисов със закон ще забраня тази медия понеже явно се показа,че се перат пари без лицето на цяла България.Защо никои не казва кои стои зад тази пикла?За Пловдив и Асеновград това не е новина,а поредното пране на пари.Един от олигарсите на България си пере парите чрез цялата си рода.Името му е Ветко Арабаджиев,същият онзи които е най-големият кредитен милионер и избяга първи в ЮАР.Защо за него вестници и медий не говорят?Мамка ви олигарска телевизия.
11
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Детето е талант и сладур като цялостно излъчване. Камино не беше най-доброто й изпълнение. И като цяло форматът на предаването ощети много талантливи хора, но хубавото е, че ги има. Не всички имат шанса да получат популярност и възможност за професионална изява.Да са живи и здрави.
10
4
 
1
 
! Отговори
жена до 6 преди 11 години
Това е моя репликаааааааааааааааискам аз да я кажа...............абе ти да не ме хареса? :)
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами нормално,парата у ръката у..... в алката
8
45
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честито на този ангел! Да продължава да пее и да радва хората.
7
5
 
86
 
! Отговори
Бонев преди 11 години
Поредния нагласен вот в великата БосфораТВ. Спомнете си предишните кръгове как премина това момиченце ? Пя фалшиво, имаше къде къде по-големи таланти от нея ,които бяха пренабрегнати за да може да се угоди на частни интереси в тази така наречена медия. Ай сиктир !
6
68
 
6
 
! Отговори
планината преди 11 години
Напълно заслужена победа. Честито на Криси!!! Този глас и талант трябва да ни преставя на Евровизия.
5
35
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предишният ми любовник се възбуждаше страшно много от миризмата на немити крака. Отначало ми беше малко странно и дори неприятно, но после и на мен започна да ми харесва. Обичаше да ближе краката ми леко понамирисващи и запотени и после какво клатене падаше, бедна ви е фантазията.
4
7
 
86
 
! Отговори
Агент Мълдър преди 11 години
Ветко АрабаджиевРоден: Асеновград 1956 г.Семейно положение: ЖененПредполагаемо състояние: 64 000 000 лвВетко Арабаджиев заедно със съпругата си Маринела е един от най-големите притежатели на хотелски вериги в България. Инвестициите му са насочени основно в 4 и 5 звездни хотели. Проявява и интереси в Чартърни авиопревози. Те са известни и със страстта си към скъпи марки коли.Ех, какво случайно съвпадение!
3
27
 
38
 
! Отговори
булгар булгар преди 11 години
според мен малкото момиче от Варна заслужаваше повече да спечели!!!!!!!!!!! :@
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
отново певица, как иначе...
1
19
 
11
 
! Отговори
Крадец преди 11 години
Само да я пипна една стинка нема и оставя на тая !