12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма значение кой е 1,2,3... Има значение, че българина не поумнява! Не разбирате ли че с тези безлични предавания уж някаква надпревара се цели единствено да ви вземат левчето! Същото както при телефонните измамници. От 10 г. лъжат пенсионерите и все още им се връзват. За бога хора не пускайте смс-и за никакви игри, томболи, ТВ предавания и т.н. От това ще имате и финансова изгода и ще спрат т.н. реалити шоута.
174
33
 
11
 
! Отговори
до 171 от 162 преди 11 години
Метин е толкова българин,колкото е и Ахмет Доган!Такива дупедавци докараха страната ни на този хал.Слагай чалмата и отивай в Анадола,защото там ти е мястото,предател!!!
173
32
 
10
 
! Отговори
до 171 от 162 преди 11 години
Метин е толкова българин,колкото и Ахмет Доган!Миналото не трябва да се забравя!!!Такива дуподавци като тебе,докараха държавата ни на този хал.Слагай чалмата и отивай в Анадола,защото там ти е мястото,предател!!!
172
16
 
9
 
! Отговори
BG преди 11 години
Nikoga ne sa mi haresvali plagietite,i za tova ne mi haresva i Metin s negovite kopirani tanci.Vsyka edna ot stupkite ,izpulneni v posledniq mu tanc e plagiqtstvana ot edin naistina golqm talant-Atay Omorzakov!Stiga ve4e s tezi Metinovi*veliki*dvijeniq,4e stavate pove4e ot sme6ni!
171
4
 
46
 
! Отговори
Гергана преди 11 години
След като Метин е фаворит на публиката, как така същата тази публика избра Кристина!!!???
170
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Za poreden pat,vota na naroda beshe maipuliran.Dali izobsto imashe glasuvane?Mai NE!SMS se vrastaha kogato liniite biaha zarvoreni!!!Zastoli????
169
8
 
23
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
e, за всички е ясно за кого са отишли най-много SMSи.. Ясно е кой е таланта , нищо че е печелил 1 път.. Затова - следв път - никакви SMSи, да си гласуват сами
168
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
METIN E NOMER 1 ,A DECHICATA BARZO V DECKATA GRADINA ZADA SI POIGRAETE !
167
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам каква е връзката на момичето с Ветко Арабаджиев / милионера/- освен,че фамилиите са същите ,а и той е от от Асеновград ....може и да е случайно...
166
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На протест, срещу медийните олигарси ! ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ на СМС-ите които гласува народа, каква е тази пикла, срам и позор за такава корпорация като БТВ, "повече от телевизия" каква телевизия бе , абсолютни ***, на протест, стига мълчане и гавра с сосбтвените си пари !
165
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая си знаеше, че ще спечели, гледайте, че изобщо не беше изненадана,а вкара някво изкуствено поведение, че е изненадана...блъскайте още смс-и и тъпчете гушите на ***...
164
7
 
20
 
! Отговори
мен преди 11 години
Това е за бащата на момичето-Ботьо Арабаджиев:Министерството на земеделието и храните назначи за директор на новообразуваното Горско предприятие в Смолян инж. Ботьо Арабаджиев,съобщиха от пресцентъра на министерството.Арабаджиев е досегашен директор на Държавно ловно стопанство Чекерица и дългогодишен такъв на резервата Кормисош. В новото Горско предприятие се включват досегашните горски и ловни стопанства от областите Смолян, Кърджали, Пловдив и Пазарджик. 02.05.2011
163
25
 
19
 
! Отговори
Бат Бойко преди 11 години
Казах: фенове на ДПС да не печелят. Какъв е тоя етил менимехмедалиев? Браво на българските таланти
162
14
 
44
 
! Отговори
999 преди 11 години
Ще кажа само едно - това "шоу" не заслужава талант като Метин! Той е на световно ниво! А такива малки деца, наистина не трябва да участват в конкурси за възрастни, но...те не са виновни. Тъпо, много тъпо.
161
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 11 години
коментара ми е до 186
160
8
 
35
 
! Отговори
Левски преди 11 години
Народе,народе вземаха ви левчетата и ви излъгаха за пореден път,а най-лошото е че се появяват бездушни хора които се опитват да скрият истината.Когато фактите говорят и Боговете мълчат.Вълшебството което Метин показа на сцената и отдавна невиждана емоция която предаде на хората пред екраните...това е неоценимо за нашата родина.Това че е печелил затвърждава още повече факта че той е безпорният талант на страната ни.Който не споделя това мнение не заслужава място в нашето отечество.
159
4
 
3
 
! Отговори
преди 11 години
ама как ти отива името, чак не е истина...
158
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви глупости се пишат . Това дете е самороден талант.И няма нищо общо с Ветко Арабаджиев.Боже,боже човешката простотия няма граници.Родителите на Кристина са лесовъди.
157
13
 
26
 
! Отговори
ХХХ преди 11 години
Ти луд ли си???????????? какви са тези глупости къде ги пишеш на всички им стана ясно че всичко беше нагласено и btv страшно много се изложи истинският победител беше Метин ,този който народа избра,а всичко останало е една голяма подигравка
156
3
 
3
 
! Отговори
б.б. преди 11 години
Да спечелиш такъв конкурс и 60 000 лв. на 12 години никак не е малко.Много ми е чудно за какво ще ги похарчи паричките!