12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
4
 
42
 
! Отговори
янис преди 11 години
Момичето безспорно има дарба но не чак за талант на България, имаше участници които бяха много по-добри. И стига с тези певци има достатъчно формати за тях българина иска да види и нещо по-различно.
154
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
za pevici ima nai razli4ni drugi konkursi spored men ne e pravilno pak da spe4eli niakoi koito pee imashe tolkova drugi talanti koito sashto zaslujavaha nagradata
153
5
 
17
 
! Отговори
дива преди 11 години
то пък един конкурс!няма по-голяма измислица!
152
19
 
7
 
! Отговори
0 преди 11 години
страхотна е!
151
27
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Много са...талантите на България и това малоформатно шоу едва ли може да ги...обхване.Гледах само финала и се зарадвах,защото нямаше манипулация за...крайното класиране.Метин се беше включил по...заслуги и не измина целият път на елиминациите.Включиха гоорганизаторите,за да има представител и този етнос.Между...нас казано,уреди го Слави,негов... човек е.Таланта си е...талант и той беше оценен от зрителите,честито на победителката.
150
13
 
0
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Е, не, точно тази може и да пробие като певачка, благодарение на финансова подкрепа. Ама певачка, като за нашите стандарти - демек, никому неизвестна. На мен ми е интересно обаче, какво ще кажете, когато се разбере, че "огромния и космически талант" Метин, реално не прави нищо особено и не пробие никъде? Тогава ще се правите, че сега не сте ах-кали ... *** и меценатите му прости ...
149
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки от финалистите заслужаваше да спечели. Вота по такива предавания е винаги манипулиран. Метин се справи невероятно, в неговите танци винаги има идея и професионализъм. Двете малки ангелчета пяха прекрасно и бяха влезли изцяло в ролята на песента. За втори пореден път Българския талант е певец!
148
2
 
12
 
! Отговори
и кво? преди 11 години
Голямата работа. То пък миналата победителка стана много известна и има много успешна кариера нали? Никой нито я чу, нито я видя от както спечели предния сезон - както всеки друг победител от реалити формат. Освен едното участие в 2-3 сутрешни предавания нищо друго не очаквайте.
147
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ще рече "вече е печелил, хайде да дадем път на младостта"?? Това тъпо и нелогично мислене го няма никъде другаде! Майната му на Метин, че е най-добрия в това което прави, майната му че е талантлив и заслужава наградата, майната му че е положил огромно количество труд.Защо? Защото е време да дадем път на младите! Все едно той е печелил 367465 формата преди, че сега да не спечели, нали?Честито на Кристина, със здраве да си ги харчи и ако може за в бъдеще да не е фалшива на високите тонове
146
28
 
14
 
! Отговори
angus преди 11 години
Виктория от Варна е талант ,а не някакъв кълчещ се фес !
145
2
 
5
 
! Отговори
местан преди 11 години
Градовете Бургас и Варна направо тръпнеха дали техния представител ще вземе 1 во място, майтап бе Уили ;)
144
10
 
51
 
! Отговори
Пепи преди 11 години
Истинският победител беше Метин Енимехмедов!!!
143
3
 
5
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#169, аз като написах, че избора на песен за малката е грешен, нямах предвид, че самата песен е зле. Ясно е, че за да се грабне публиката, трябва да се избере хит, ама едно е Лили Иванова, друго е Фреди, колкото и хубав , и силен глас да има Лилето. Просто не може на някакво лапе да се дава песен на един от най-специфичните гласове в историята на музиката, при което дори и изпълнение на признати певци вероятно биха предизвикали само скептични усмивки.
142
6
 
13
 
! Отговори
Хелзинския комитет преди 11 години
Защо като имаше арменци в журито не се допусна примерно Есил Дюран да участва.Метин го препънаха заради името му.Гадно нали?
141
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момиченцето наистина има ангелско излъчване и глас. Но и на двете деца песните бяха зле подбрани и изпълненията съответно бяха много далеч от идеалното. Същото важи и за инструменталните изпълнения, с изключение на двамата с хармоничките. Надскочиха се всички останали. Бе, въобще целият финал не струваше. Най-голямото събитие на годината - грънци!
140
1
 
4
 
! Отговори
www преди 11 години
zaprili4ala na edna pevica v minaloto ANITA HEGERLAND
139
7
 
6
 
! Отговори
Дядо преди 11 години
Да бе, нагласена работа! Само Софи Маринова и Кондьо! Браво на момиценцето! И на варненчето браво!
138
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
162, това е най-тъпия кометар, който прочетох дотук. Метин е не по-малко българско момче - роден е в България, говори български, ходил е на българско училище, плаща данъци също като тебе... Ето заради такова мислене като твоето ще си останем на *** на географията и на *** на вниманието на целия свят... Затова сме и в такова положение - а ти продължавай да стискаш миналото за пи*ката, то ще ти помогне да умреш патриотка в мазната, кална дупка България, пълна с простаци и назадничави хора. ;(((
137
24
 
4
 
! Отговори
Един преди 11 години
Как може в България някакъв Метин ако ще да е и Енимехмедов да събира повече гласове от ГОРДОСТТА НА ШУМЕН ЛЕЧЕВИ, ВИКИ от ВАРНА, фокусника, Васко с все новите песни? Стига с тия ени-меди-мехмедовци. Има 200 бг таланта - изберете си от тях.
136
13
 
6
 
! Отговори
sis преди 11 години
Снощи гледах финала и съм съгласен с написаното по-долу, че песента на Queen на малката Виктория е грешен избор. На мен лично песента на Лили Иванова ми въздейства повече. Може цялостното представяне на Виктория да е било по-добро, но мисля че Кристина си спечели финала пред нея. За Метин ще кажа че наистина е страхотен, но вече е печелил, а нека дадем път на младостта.