12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето затова всички свестни и талантливи хора в България - без значение от какъв произход са - ще се вдигнат и ще си заминат оттука... Тогава ще питам големите партиотари по кого ще плюете, като останете само вие тука, и гадните крадливи пръчове от кого ще крадете - един от друг... Каквото и да се дръглите, всеки нормален с музикален слух чу, че и двете момичета пяха фалшиво - няма какво да спорим. Пяха добре само на кастинга. Финалисти трябваше да са Метин, цигуларите и двамата с хармониките.
134
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако с аискали непознати лица, защо дадоха шанс на Метин и го накараха да вложи толкова много? Само за да съберат огромния брой смс-и, нали... Само за него смс-ите сигурно са повече от за всички останали участници, взети заедно.
133
4
 
9
 
! Отговори
РАДО ГОТИНОТО преди 11 години
СПОРЕД МЕН ИСТИНСКИ ТАЛАНТ Е ВАСИЛ ИВАНОВ
132
5
 
11
 
! Отговори
bvb преди 11 години
Чак през компа вони на РЕДЕНА работа. Награда трябваше да отире при децата от "Чудесия".Аман вече от певци.
131
1
 
33
 
! Отговори
Беба преди 11 години
Кой отрича ,че Кристина е страшно талантлива?Но всички ние сме гледали и слушали и Мюзик айдъл и Х-фактор и Гласът на България и т.н.Тук очаквахме да видим различните от пеене таланти.Имаше толкова много ,които не получиха своя шанс,за да отстъпят на певците.Не ви ли идват малко в повече?
130
8
 
5
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Селски народец .... ***, простоват и лесно манипулируем. Тиква на столче да ви сложат, с по-добри музикални и визуални ефекти, ще ви накарат да я заобичате като невероятен талант.Опаааа .... то това, с тиквата, вече е тествано и успяха. Е ... нататък думите са излишни. :)
129
45
 
12
 
! Отговори
българка преди 11 години
Стига с този Метин!Добре ,че спечели българско момиче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
128
6
 
2
 
! Отговори
BG преди 11 години
proturski i 4ifutski mekereta spisvat tuka.sram me e 4e v bg ima takiva medii
127
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даже много и беше, че стигна до финал, а победата учуди не само самите участници, ами май и водещите и журито и набързо, набързо приключиха предаването, много нагласена работа. Всички финалисти бяха супер в своята си област и бяха интересни, това момиче беше най-безлично, че и фалшиво, даже не се и зарадва, като спечели, по-нагласено нещо не бях виждала.
126
9
 
7
 
! Отговори
Иван Стефанов преди 11 години
Абе хубаво не одобрявате избора, ама не пишете коментари срещу момичето. Едва ли някой от вас пее по-хубаво от него... българска му работа, щом не е моето - не става :X
125
4
 
17
 
! Отговори
faust преди 11 години
с тез нагласени историйки не сме за никъде....
124
28
 
8
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Е, не, честно, вие сте промити мозъци! Ей така някога гласувахте и за всеизвестна мутра, да ни стане премиер - щото бил пич! Я ми обяснете какво толкова прави Метинчо? Малко пластика, подплатена от това, че все пак е на сцена и музикален фон, подчинен на хореографията. Баси майката, по дискотеките съм виждал селски гъзета, в пъти по-добри, макар и да имровизират на място, според музиката, която му пуснат!
123
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Метин заслужаваше да спечели!Дори и вота да не е нагласен, на Кристина баща и - Ботьо Арабаджиев, може да си позволи да изпрати неограничен брой смс-и. Който си има пари, при него си ходят.
122
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Принципно Метин е най-големия талант в шоуто, но на него вече му беше даден старт в живота, така че момичето заслужено победи. А Метин е на световно ниво, липсва му качествен продуцент, за да го направи милионер. Представете си ако Метин беше на мястото на Джъстин Бийбър, а Бийбър трябваше да става звезда тук.
121
13
 
9
 
! Отговори
Армен Арменян преди 11 години
Защо в този сайт се толерира турски расизъм и злобни, агресивни нападки срещу изстрадалия арменски народ и арменците? Това е безобразие!
120
1
 
45
 
! Отговори
Беба преди 11 години
И всички ние в къщи мислим,че прекалиха с певците.Те си имат формати, където могат да се изявят.А останалите таланти кой формат да спечелят?Можеби мюзик айдъл!!!И ние бяхме за Метин.Изпълни ни сърцата и душите.Това е талант!
119
4
 
35
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
Аз също не гледам бтв откакто съвсем се продадоха на югоизток. Не че нещо лошо, но слъзливите и досадни сапуни (и то анадолски) просто не се търпят. Не само "господарите", всичко взеха да манипулират. Вчера мернах предаването покрай вечеря и мога да кажа, че определено Куиин беше изключително трудна песен за варненката. Това може и да не е нарочно, както и победителката определено има талант и бъдещето е пред нея, но Метин няма конкуренция. Дано да го оценят и да има повече представления.
118
4
 
8
 
! Отговори
До Ариф преди 11 години
Не ви ли мина омразата като избихте милион и половина арменски жени, деца и старци, та и сега се дереш от расистка омраза? Айде спри се малко, а?
117
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
toz sait balgarski li e?ako da ,kakvi sa tez zabradeni deca po snimkite?
116
9
 
8
 
! Отговори
Аз съм Българче преди 11 години
Интересно, защо това чудо се казва "БЪЛГАРИЯ търси талант" след като сите там са от НЕБЪЛГАРСКИ произход?