12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
11
 
3
 
! Отговори
Ариф преди 11 години
Помнители Х-фактор оня цирос Рафи арменеца спечели ,а Богомил беше по-добър.И накрая какво парче направи ...крадено от Енрике. Кадърните рано или късно се признават а връскарите тъпчят на едно място.
114
1
 
5
 
! Отговори
До Ариф преди 11 години
Ти си расист! Ако не беше турчин, до сега да са ти изтрили коментара, в който има и нотка на хомосексуализъм (освен расизма). Като не те кефи - не гледай. А каето искаш Метин да спечили - направи си шоу и го назначи за победител.
113
5
 
41
 
! Отговори
R преди 11 години
12-годишната Кристина е новият талант на БългарияГолемият фаворит на публиката Метин остана в тройката.Какво да напиша повече-то си е казано МЕТИН Е ФАВОРИТА!!!Странно как се оказа друг победител!!!АМАН ОТ НАГЛАСЕНИ НЕЩА!!!!БТВ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕ ПАК НИЕ СМЕ ХОРАТА ОТ КОИТО ЗАВИСИТЕ!!
112
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много *** има тук,Софи на евровизията,сега искате турски *** за най-голям талант в България,детето беше на светлинни години пред всички браво,ако тя беше на евровизията щяхме да сме номер едно!!!
111
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Метин е уникален ! Желая му успех на световна сцена! Той го заслужава.тук ще получи само подигравки от формата на снощното класиране
110
7
 
14
 
! Отговори
Ариф до 125 преди 11 години
И аз ги обичам като сестри :) А бе какви са тия арменци в журито.Метин трябваше да спечели.
109
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз симпатизирах на Метин! Трябваше Метин да спечели!
108
4
 
16
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Аз по принцип не гледам подобни формати, ама вчера нямаше как, понеже бях на по ракийка с приятели, които го следят. Та и те ми казаха, че въпросната Виктория била много добра. Не съм й слушал предишни изпълнения, но за вчера мога да кажа, че само пълен *** може да подбере песен на Фреди Меркюри за това дете.
107
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де, пак ли певица?!!! Ми да бяха направили Мюзик Айдъл пак...няма смисъл!!!
106
7
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Малката Виктория е по-добра!Мария Драгнева и Метин са по-добри от пискливата Кристина!Нагласено е!
105
3
 
7
 
! Отговори
ГИНА преди 11 години
Ох пак ми излезна пъпка.......
104
2
 
19
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Това със смс-те,е пълна измекярщина,не мога да разбера,как има още хора дето им се връзват на пинизите.Всичко е направено да падат кинти,а победителя,вероятно е избран отдавна.
103
4
 
7
 
! Отговори
До Ариф преди 11 години
Цяла България обича арменците и ги приема като братя. Въпросът ми е, защо теб-подобните никой не ги обича и не ги приема???
102
1
 
4
 
! Отговори
wqr преди 11 години
браво
101
5
 
2
 
! Отговори
popi преди 11 години
абе дайте да спретнем един фен клуб на тва пиченце Драгнева!!!
100
1
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#115, онзи от "Кормисош" и горското в Смолян ли?
99
13
 
6
 
! Отговори
Ариф до ДОЛУ БТВ преди 11 години
фамилия Халваджиян да си ходят в Армения .....дам да си предават чалъмите бе ***.
98
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко че не гласувах и за това нямам право да негодувам, но имаше къде къде по добри отт нея. Метин , да уникален, но вече е спечелил 1 конкурс а децата с народните танци, Бащата и сина с хармониките (и цигулките също) абе бяха класи на това момиче. Успех на всички
97
16
 
21
 
! Отговори
Ариф преди 11 години
Нагласено.За Метин гласува цяла българия и половин Турция.Но в журито имаше арменци ,а те имат зъб на талантливите като Метин.
96
3
 
20
 
! Отговори
ДОЛУ БТВ преди 11 години
СПрете да гледате тази програма така наречена БТВ бе хора, вижте какво направиха с Господа на ефира, влезте в сайта на ГОсподарите и гледайте пресконференцията на фамилия Халваджиян, някой да направи група в Фейсбук "Спрете да гледате продажната долна гадна програма БТВ" да направим една свободна потребителска кампания против тази програма ! Метин трябваше да спечели