Кеворк и "Всяка неделя" се завръщат

Предаването тръгва по Нова тв в началото на септември със стария си облик
Обновена: 22 авг 2012 17:04 | 22 авг 2012 15:14,
272
Кеворк и "Всяка неделя" се завръщат
Кеворк Кеворкян се завръща в ефира на Нова тв. Снимка: Булфото

Нова телевизия тръгва на борба за лидерство в неделния ден с добре познатото предаване "Всяка неделя" с водещ Кеворк Кеворкян.

От медията разчитат интереса на зрителите да е голям, тъй като всичко ще бъде запазено в автентичния си вид.

Както преди години, зрителите отново ще могат да гледат рубриката "Събеседник по желание", както и
другата запазена марка - телемостове от различни краища на света.

Денят и часът също са запазени - в неделя от 17.00 до 19.00.

Студиото и декорите ще бъдат в оригиналния си дизайн, без промяна ще бъдат графичният облик и музиката. Продуцент на предаването ще бъде "Междинна станция".

Завръщането на Кеворкян и "Всяка неделя" ще внесе промени в програмната схема на Нова телевизия.

Кеворк Кеворкян ще трябва да се бори за зрители и рейтинг с Росен Петров и Николай Бареков, които водят собствени рубрики в този часови пояс. 

Цветанка Ризова, която правеше "На четири очи", пък се мести в сутрешния съботен блок, който ще се казва "Събуди се...". Там тя ще води рубрика с Мирослава Иванова, която досега е била главен редактор на неделното токшоу на Ризова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
7
 
5
 
! Отговори
nespetel преди 11 години
Защо ме Кеворкирате с минусите?
140
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъдър арменски поглед.
139
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С годините Кеворкян се е превърнал в едно заядливо старче , което се мисли за велик журналист . Има много по-добри от него , а и повечето българи са чувствителни към агентите на ДС .
138
8
 
13
 
! Отговори
DeDe преди 11 години
Ха ха ...Това значи ли че се връща и Димитри Иванов с неговите политически новини за прогниващия капитализъм,връща ли се Петко Бочаров с неговите анализи за ястребите от НАТО и войнствения запад.Ще дели ли стола със синчето на Пеко Таков който само се големееше и правеше изцепки,той пък сигурно ще доведе другарката си по легло,нахалната Михнева.Комунизъм...комунизъмммм всичко си върнахте ,даже и Тодор Живков си върнахте в лицето на Бойко Борисов.
137
2
 
11
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Ако ги няма "Пинко" или "Уди Кълвача" няма да го гледам. Аз като дете само това гледах от "Всяка Неделя" :)))
136
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименПървият му гост може да е Гоце!?
135
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кеворкян президент
134
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да и той като много други от онова време си има псевдоним.Агент Димитър бил.Да.Но той е един от най-добрите български журналисти.То тогава почти всички сътрудничаха даже и независимата БПЦ.*** е малък и затова не е станал агент.А Миролюба щеше да е многофункционална агентка за спец операции.Надявам се предаването да разнообрази ефира,защото от Цветанка и ченгето Росен ми писна.
133
4
 
8
 
! Отговори
колко е хубаво да си преди 11 години
В първото предаване на Кеворк Кеворкян ще се проведе обмяна на опит с владиците от "светия" синод. Темата ще бъде: колко е хубаво да си агент на ДС и да пишеш доноси.
132
4
 
3
 
! Отговори
до 666! СУПЕР... преди 11 години
Още смърдиш на тоалетна тъпунген.
131
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужас!!!!
130
3
 
3
 
! Отговори
до 666! СУПЕР... преди 11 години
Ти май току що си излязъл от тоалетната.
129
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ok , ама ти да не я имаш БНТ за дисиденска телевизия? Хаха *** са били винаги на властта.
128
3
 
10
 
! Отговори
Кърбофски - директно преди 11 години
Мале, мале!!! В НоваТВ, ще правят цял публицистичен блок! По-скоро ще прилича на реалити в психо-диспансера! Първо Иван и Адрей! Сега пък Карбовси и Кеворкян! Божее!!! Тези в Нова са подкупени от Гергов, ще знаете! Ама ..., нали парите са си техни! Да си ги харчат! Да живей Анимал планет!
127
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и Нова ли като БТВ и ТВ7? Кой ли ще е пъвият гост на "новата" Всяка Неделя?Тошо Тошев кога ще е гост? Ами Веско Маринов?
126
3
 
8
 
! Отговори
Димитър от Сливен преди 11 години
Официално досието на Кеворкян е унищожено през лятото на 1990 г. И то само седмица преди тогавашният лидер на БСП Петър Младенов да подаде оставка като президент отбелязва Ретро. Въпреки държавната санкция за ликвидация на материалите част от доносите оцеляват във времето. В началото на 90-те вестник Репортер 7 отпечатва първите документи от досието на агент Димитър и така вади на светло агентурното минало на Кеворкян. Както Ретро разкри, първата вербовка на Кеворкян е била в родния Сливен за порнография.Kevorkian 2 Ето как агент Димитър слухтял около Дончо ЦончевВ телевизията журналистът започнал да клевети още от първия ден. Една от основните му мишени е Иван Гарелов. Поставена му е задача да отиде в неговия дом и да види дали наистина Гарелов чете Андрей Сахаров на гръцки език. Видно е, че е писал с огромно желание, тъй като чрез тези доноси си е разчиствал пътя. Писал е срещу Иван Славков, срещу Янчо Таков.
125
5
 
8
 
! Отговори
Бърнс преди 11 години
Много ме кефи Кеворк как си замята дълги кичури от косата върху плешивото теме.Изобщо, много е стилен и адекватен на времето.
124
4
 
13
 
! Отговори
Ето го Митко ! преди 11 години
Агент Димитър се е очертал като талантлив телевизионен редактор. Отличава се с добра обща култура и правилен мироглед. Интересува се от проявите на културния живот у нас и в чужбина. С оглед по-ефективното използване на агента през 1974 г. с него ще се работи в следните насоки:Периодично да прави оценка на подготвящите се радио и телевизионни предавания на идеологическа редакция и ни сигнализира за пропуски от идейно-естетически характер, като изяснява причините за допускането им.Да установи провеждат ли конкретна вражеска дейност режисьорите от телевизията Васил Василев и Иван Комитов. Да разкрие отношението им към политиката на Партията в областта на идеологията и културата и провеждането й в дейността на телевизията.Да изучава влиянието на западната идеология сред българските интелигенти телевизионни журналисти, литературни критици. Да ни сигнализира на подали се на западно влияние наши творчески работници.Да ни сигнализира за прокарване на нездрави идеи в творчеството на т.нар. структуралисти (Светлозар Игов, Михаил Неделчев, Енчо Мутафов, Огнян Сапарев). За целта да укрепва връзките си с тях и проявява колегиален интерес към творческите им планове.Да ни информира кои писатели у нас прокарват и пропагандират модернизъм, авангардизъм и други съвременни течения в културата на Запад.Вестник Ретро публикува два доноса на агент Димитър (Кеворк Кеворкян), които се отличават с особена наглост. В единия от тях той топи колежка от БНТ, обявявайки я за некадърна и неблагонаждна. По този начин предрешава кариерата й и обърква живота й пише вестникът. Ето и част от документа на ДС: Агент Димитър сподели във връзка със срива на предаването на моменти от тържествана на Бузлуджа в неделната емисия на телевизията на 23 август, 1981 г., че според него виновна е инж. Илиана Макарска, която не направила дублиране и не използвала нови видеоленти. Същата била много слаба в професионално отношение. Според Димитър била назначена с протекции и не претърпявала развитие пише в рапорта въз основа на доносите на агент Димитър.
123
7
 
12
 
! Отговори
мцз преди 11 години
Това е "журналистът-доносник",с най голямото его в България!И най голямото презрение към българите...сред арменците!За да го гледа някой,е добре да кръсти предаването си:"Всяка неделя,с 80-годишните!"Или:"Всяка неделя-промивка в жабуняка!"Първи събеседник-титана на комунистическите науки-"проф"Велко Вълканов,на тема"Ква стана тя,че нищо не стана"!?
122
4
 
8
 
! Отговори
не преди 11 години
Вече един месец гледаме "независимата"депутатка от Герб да ни облъчва с "хубавите "неща които стават в държавицата ни.Сега идва другата поредна гербаджийска порция.Няма да гледам повече тази телевизия.Жалко и те се предадоха на властта - парите нямат нито мирис нито цвят.