Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов

Съпругата на актьора няма да гледа VIP Brother
Обновена: 16 сеп 2012 21:57 | 16 сеп 2012 19:55,
172
Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов
Съпругата на Стефан Данаилов застана твърдо зад него. Снимка: Булфото

В новото издание на VIP Brother със сигурност ще засегне много лично семейството на големия актьор Стефан Данаилов.

Както е известно в Къщата ще влязат Ирен Кривошиева и нейният син, за когото се смята, че е извънбрачно дете на Данаилов.

Час преди старта на шоуто, в студиото на "Всяка неделя", силно и запомнящо се интервю даде съпругата на актьора - Мария.

"Няма със Стефан да се обръщаме назад. Ако има на този свят човек, който ми е мил, това е той. Живяли сме толкова дълго и щастливо заедно", заяви Мария Данаилова.

Тя заяви, че не я интересува дали е истина за извънбрачното дете на съпруга си и беше категорична, че няма да допуснат да се подиграват с нейния спътник в живота.

"Не съм агресивна и няма да тръгна да отмъщавам. На всеки съм готова да подам ръка. Не знам защо са взели решението да участват в шоуто, те са взели това решение. Не искам да ги оправдавам, не ги и упреквам. Лично аз няма да гледам това предаване, защото така съм възпитана, патриархално. Не искам да следя "Златки", допълни Мария Димитрова пред Кеворкян.

Скандалът с извънбрачното дете на Стефан Данаилов гръмна преди малко повече от година, когато Ирен Кривошиева и Владимир дадоха серия от интервюта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
4
 
4
 
! Отговори
зритеил преди 9 години
стефан данаилов е едно нагло и алчно комунистическо бездарие, син на партизански генерал, направил кариера без талант, само с протекции от бкп и бсп, изоставил сина си, излъгал много жени, възползвал се от властта, един ***, червен богаташ и лакей и глашатай на бспизобщо лицемер отвсякъде слаб артист, много слаб, като млад разчиташе на външността си, а сега е каприкатура
139
2
 
4
 
! Отговори
марти преди 11 години
МАКСИМ ГЕНЧЕВ ОБЯВИ ВОЙНА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ:ЛАМБО ПОСЕЧЕ МНОГО ЧОВЕШКИ СЪДБИ!- СТЕФАН Е ТАРИКАТ ТОЙ ПАРАФИРА МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЗА ФИЛМ И СЛЕД ТОВА ИГРАЕ В НЕГО ЧИСТ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. И НИКОЙ НЕ ГО ЗАКАЧА!- ЦЯЛАТА МУ ДЕЙНОСТ КАТО МИНИСТЪР Е СВЪРЗАНА С ПРОСПЕРИТЕТА НА ФИРМАТА НА ДОВЕДЕНИЯ МУ СИН РОСЕН ЦАНКОВ
138
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стефан Данаилов е един бездарен артист и комунист, алчен, лицемерен, станал соц звезда заради комунистическо партизанския си произход, а всъщност не може да изгради и най-простата роля, защото позира, а не играе - просто е едно нищо на сцената и на екрана, една пародия на артист!
137
2
 
3
 
! Отговори
galia преди 11 години
stefan danailov e bil na 44 god.vladko e dobro mom4e,vinata da e tova sa vinovni vsi4ki no, nai ve4e maria,tia e egoistka i e gledala samo svoeto dete,ako e obi4ala bezgrani4noi stefan danailov 6te prieme i deteto v tozi tiaxen jivot,a tia e gledala svoeto.edin obi4amn artist i goliam maj talantliv mu e prosteno vsi4ko.do nego triabvalo e da ima lqbia6ta jena a tia si e gledala sin4erto.iren dori da e zbarkala tia e obi4ala,sled tova se e obarkala,sled tova v evang. r. e poviarvala tia e tarsi
136
0
 
2
 
! Отговори
444 преди 11 години
Явно коментарът ми не ви е удобен,така ли е?
135
5
 
5
 
! Отговори
444 преди 11 години
чета и виждам, че има доста защитници на сем.Данаилови,но не мога да чатна защо?че жената е алкохоличка не може да го скрие,прилича на ***.казвате била добра жена,да но не остави такова впечатление при Кеворк,напротив,много силно прозираше злобата и омразата към сина на Данаилов,и жената която го е родила.Може да е била някога красива,но явно омразата и злобата са я превърнали в гротеска
134
4
 
23
 
! Отговори
Надя преди 11 години
Стефан Данаилов е пич от класа и е много добър артист.Всичко останало са подробности ,които касаят само него и семейството му.Почти съм сигурна,че хората ,които си позволяват да се присмиват на другите относно външният им вид са *** отвсякъде.
133
1
 
9
 
! Отговори
vanq преди 11 години
gledah predavaneto sys maria danailova.strashno inteligentna jena.vsqka duma koqto kaza e smislena i s dostoinstvo zashtiti sypruga si.pozdravleniq !
132
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
едно не мога да разбера....синът на Мария Данаилова и Вили Цанков, който е детето, отгледано от Стефан Данаилов, не беше ли продуцент на Биг/Вип Брадър???
131
6
 
39
 
! Отговори
Вип-тъпотия! преди 11 години
Не ровете в чуждото мръсно бельо! Никой не знае какво може да му се случи. Днес си добре, но утре? Който е безгрешен, пръв да хвърли камък. И то срещу кого? Срещу един от най-големите ни актьори и театрални педагози. Имайте респект към личния живот на хората. Поне на децата си не позволявайте да гледат подобни долнопробни предавания.
130
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марги, такива глупости можеш да пишеш, когато самата ти станеш на 80 и остарееш като катедрала. Но с тоя акъл, едва ли ще доживееш такава почтена възраст.
129
11
 
61
 
! Отговори
ЖЕНА преди 11 години
Че прилича на баща си е факт,но мисля,че Кривошиева и сина й имат психически проблеми.Шапка свалям на Мария за куража да каже какво мисли.
128
13
 
44
 
! Отговори
siana преди 11 години
Съпругата на Стефан Данаилов за съжаление не е могла да го дари с дете . Ирен Кривошиева е решила да направи това ,синът и е копие на Стефан Данаилов , той си е дал името .Стефане какво ти пречеше да го възпитаваш това дете - да не израсте такъв изперкъл тип ,объркан , защо жена ти която толкова те обича не го прие и да сте като едно задружно голямо семейство - много примери има за това ....Защо прие нейния син като твой , а тя не прие твоя син като нийн !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
127
2
 
37
 
! Отговори
до 136 преди 11 години
Не се подигравай мила, защото не знаеш какво ще ти дойде до главата. Моли се да си здрава, защото това не пита. болестите могат да те направят неузнаваема.
126
0
 
12
 
! Отговори
а тука преди 11 години
Тея журналисти Веднъж е Мария Димитрова, веднъж е Мария Данилова? Те знаят ли за кого пишат ?
125
64
 
12
 
! Отговори
марги преди 11 години
Не мога да повярвам, че тази Мария е съпруга на Стефан Данаилов?!Как е възможно, та тя прилича на клошарка?!Той е красив и като възрастен, защото остарява като катедрала. Българският секс символ даспи с това бабище?!?!
124
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе какво още толкова има да се развява и коментира тази история, подобна на още толкова други. Самата Кривошиева заяви, че детето е признато още след раждането си от Стефан Данаилов, че жена му не е била на кеф, като е разбрала /има си хас да беше обратното/... Май Кривошиева го е закъсала нещо откъм пари и е решила, че тази история може да бъде преразказвана до безкрай, превръщайки я в сапунена опера. Определено считам, че за загуби достойнството си тази жена, ако въобще го е имала.
123
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно мъжете трябва да разберете друг мъж, когато е изкушен и изневери на жена си. Но тая Ирен му е извъртяла ку-венски номер, като е родила детето, което е заченала. Живи и здрави да са, но момчето и майка му според мен не постъпват достойно. Тия простотии, които пристигнаха отвъд океана "всичко за пари" не са характерни за нашите балкански нрави. От предаването ще употребят майката и сина, но освен пари не мисля ,че ще спечелят нещо по-добро.
122
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе какво само плюете?Как си е залязал детето?Фамилията е Данаилов,тоест носи фамилията на баща си.Помагано е доколкото е позволено,не е отречен.А иначе колко семейства са разведени и майките сами си гледат децата?Това че не се е развел с жена си и да се ожени за Ирен,не го прави лош човек.
121
10
 
65
 
! Отговори
кики преди 11 години
Що за дивотия, спиш с женен мъж, забременяваш, решаваш да оставиш детето, а после някой друг ти е виновен!!!!!!!! Тази Ирен, се е надявала да си оправи живота и кариерата по този начин, жалка и неприятна жена..