Стефан Щерев ще търси "Падащи звезди"

Актьорът става водещ в ново телевизионно предаване
11 окт 2012 12:18, Петя Славова
0
Стефан Щерев ще търси "Падащи звезди"
Стефан А. Щерев ще е водещ на "Падащи звезди". Снимка: Велислава Каймаканова

Като „интелигентна сатира“ определя новото си предаване БНТ1 „Падащи звезди”.

Водещ на вечерното шоу ще е актьорът Стефан А. Щерев. Бъдещият проект ще се опита да привлече с актуалност и малко провокация.

В предаването ще има сатирична церемония, на която ще се връчват награди в различни категории на заслужили и не чак толкова лица, събития, факти и прояви.

„Падащи звезди” ще има социален и обществен елемент, без да губи забавното, защото макар и да раздава полупризове, в него няма да има полуистини, отбелязват от екипа.

Щерев ще ни занимава с най-актуалните лица на седмицата, най-големите издънки, най-смешните и нелепи ситуации. Още един човек влиза в предаването, в ролята на втори водещ и репортер „зад кулисите“ - Яна Грудева. Тя ще представя някои номинации, ще участва във връчването на награди и ще прави интервюта с участниците.

Всяка седмица Академия от четири човека ще присъжда награди в различни области.

Жури ще бъдат телевизионни звезди, журналисти, спортисти, политици, филмови критици, редактори на списания, фотомодели, писатели, музиканти и още много други.

Наред с постоянните категории „Личност на седмицата”, „Гаф на седмицата”, „Събитие на седмицата” във всяко издание ще има и нови категории – изненада за зрителя. Пример за такива са „Най-мълчалив политик”, „Словесна магия”, „Неочакван дует” и др.
Всяка седмица ще се връчват между 5 и 7 специални статуетки със символа на стилизирана падаща звезда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари