"Златен скункс" за прессекретаря на президента

Мария Иванова изрази съжаление за грешката със снимката от Колорадо
Обновена: 7 яну 2013 17:32 | 7 яну 2013 17:22,
53
"Златен скункс" за прессекретаря на президента
Мария Иванова със златния скункс. Снимка: Господари на ефира

Прессекретарят на президента Росен Плевнелиев – Мария Иванова, се сдоби със „Златния скункс“ на „Господари на ефира“. 

Поводът култовата статуетката да се озове в ръцете й е гафът със снимката от Колорадо по време на първото Новогодишно обръщение на Росен Плевнелиев като президент. 

От екипа на предаването издадоха, че Иванова е приела „скункса“ и изразила съжаление за допуснатата нелепа грешка, която засенчи хубавите намерения речта на държавния глава да бъде по-различна от обикновено.

Още по темата
Какво още сподели тя по случая и кой според нея е виновен за гафа зрителите могат да разберат тази вечер в „Господари на ефира“.

Преди ден президентът Плевнелиев заяви, че се гордее с речта си на Нова година и че не отговаря за техническата реализация и визуализацията на обръщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
2
 
! Отговори
borkoslav преди 11 години
Трябваше този скункс да го връчат лично на Плевнелиев и то не само заради този гаф! Президентът отдавна си е заслужил "престижната" награда с това, че за една година единствено доказа, че е марионетка на Борисов, която изпълнява поръчки - да пусне някое и друго вето, да подложи краче на Марковска, да прави ПР на правителството по време на всичките си визити и пр... Безличен и прекалено зависим президент си имаме!
48
0
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 11 години
Много ясно, че ще вземе. Ама и на Президнета дайте един малко да се усети!! То бива гафове, ама това неговото спирка няма!
47
0
 
2
 
! Отговори
Деси Атанасова преди 11 години
Покрай този гаф мисля че се отклонява вниманието от по-важните проблеми, като например некадърността на президента. Може ли да си държавен глава и да не всяваш капчица респект в хората. На всичко отгоре една реч не може да каже както трябва.
46
0
 
2
 
! Отговори
tetris преди 11 години
Поредната калинка в управлението на Герб. Дори и президента не може да си избере свестен екип, а какво да очакваме от него? Слаб президент със слаб екип. Това е!
45
1
 
2
 
! Отговори
plug_n_play преди 11 години
Тази мацка ли го играе прессекретар? Ами аз тогава въобще не се учудвам защо Росен Плевнелиев сам си пише речите и толкова много е сгафил, явно всички покрай него не стават и са за смяна, но понеже той е лицето на всичко това - той е редно да си замине пръв.
44
0
 
2
 
! Отговори
p.f/d преди 11 години
Трябваше и на Президента лично да му връчат един скункс :) Плевнелиев си е карикатура и това е :)
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми заслужава:)))но наистина питам и аз като опредния - толкова ли няма какво друго да пишете? много жалко. А плевнелиев си е целия гаф завалията
42
0
 
1
 
! Отговори
г преди 11 години
аууууу, крокодилллл
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам да уволнят планините от снимката и да се приключи с тази боза!
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната пикла с "вишо", празна глава, но самочувствие и претенции до тавана. Между другото- в момента върви данъчната кампания. Да не забравите да декрарирате всяка стотинка ей. Мис Скункс Со на вас чакат.....то са заплати, представителни, премии, софри и привилегии.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това скунче у получило и бонус за Коледа, нали? Само така. С бонуси - напред към скунси. Заплатата е като възнаграждение само за това, че такива пресскалинки се трудят да стават сутрин и да отиват на работа. Но пък и да се работи на всичкото отгоре, и то за едата заплата, си е несправедливо. Направо робство. Бонусите са голям стимул. Да продължават калинките да стават сутрин (не особено рано) и да отиват на работа, и пак да стават, и пак да отиват... И така до една хуууууууууууууубава пенсия.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А уважаваният от мен г.н Президент на Република България гордее ли се с прессекретарката си.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Олеле,егати съсела!!!
36
0
 
2
 
! Отговори
киро преди 11 години
тая трябва да се укове на колорадските скали като Промитей на Памир.
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката виждам два скункса! Единият е гушнал по-малкия!
34
0
 
10
 
! Отговори
ИТ преди 11 години
Президента трябваше само по-късно да каже:" Братя и сестри,знам че живеете тежко. Исках да ви разсмея,да ви вдигна настроението за ден-два и да оцените чувството ми за хумор." Щяхме да го разберем.
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този гламав президент си има сумалъка гардове и пазачи и когато трябва да хапне му проверяват храната!А за този гаф тази празна Плевня си е най-виновин!Първо той не е проверил какво е заснето и второ, дори да е видял заснетото отде ще му дойде на акъла ,че това не е в България!Ами той не си познава Родината,макар че е живял в този регион!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая ,нИ стаА и за Бг ,.....БИГ-БРАДЪР!
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КъФ е тоя чирос ,на снимката ....?
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АМАН ОТ НЕДОЕ...И НЕДОУЧЕНИ КАЛИНКИ!