Наследнички на родни звезди влизат в X Factor

Шоуто тръгва на 9 септември
Обновена: 20 авг 2013 15:02 | 20 авг 2013 14:36, Петя Славова
17

Журито на X Factor - Любо. Снимка: Нова телевизия

Ето че дойде ред и децата на известните българи да покажат имат ли талант. Така дъщерята на Ваня Щерева – 16-годишната Мила, реши да участва в шоуто X Factor.

Шоуто ще стартира на 9 септември по Нова телевизия.

По време на кастинга на предаването Мила сподели, че мечтае за собствена музикална кариера и впечатли журито със собствена интерпретация на вечния хит на Крис Айзък „Wicked Games”. Сцената не притесни Мила и тя се оказа по-спокойна от майка си, която я чакаше зад кулисите и се вълнуваше повече от нея. След изпълнението й Заки от  Авеню призна, че се е чувствал като на концерт на световен изпълнител.

Продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян обеща, че вторият сезон дава заявки за много сериозни кандидати и музикални битки и представи един от участниците – рускинята Виктория Куприна.

Още една наследничка на известен музикант реши да докаже уменията си. Виктория на 16 години, дъщерята на Господин Господинов – Гепи от група „Стейн”, показа мощния си глас и скромно поведение. Саня Армутлиева веднага откри в нея потенциала на бъдеща звезда и заяви, че Виктория е готова да влезе в студио и е сигурна, че ще я види на големия финал.
 
Близначките Влади и Алекс бяха сред най-атрактивните дуети, които се явиха до този момент на прослушванията в X Factor. Въпреки че са сестри, двете признаха, че никога не са пели заедно, а решението им да се явят на кастинга е било съвсем неочаквано – буквално 10 дни преди началото. Те изпяха „Use Somebody” на Kings of Leon и буквално накараха журито да ги разцелува. Мария ги определи като нейната награда за деня и даде най-категоричното си „Да” за вокална група.
 
Днес е последният ден от прослушванията на живо в музикалното шоу. В края на седмицата предстои и следващият най-изтощителен етап – тренировъчните лагери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо толкова много деца на известни родители???
8
0
 
7
 
! Отговори
смешковци преди 10 години
:))) Да им имам "червения килим"!Две червени пътеки "снадени" на кьоше!:)))Такъв им е и конкурса, такива са и "звездите" - светят на батерии, поодъртели и подържащи инфантилен имидж. Не печелят от нови песни, ами от такива "проекти", "формати" и участия. Който има време за губене - да си ги гледа! ;)
7
2
 
7
 
! Отговори
Дуда преди 10 години
Кои са тези Заки и Саня? За първи път ги чувам ... А Мария .. нямам коментар, май е дошла да си търси нова любовница след онази противната, която не можеше да пее.
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ви имам звездите прости, мазни и чалгарски! А тоя Рафи кой го е излъгал че може да пее? *** смешниниците, *** ментаците. То и държавата е менте.
5
4
 
25
 
! Отговори
повръщащ преди 10 години
толкова нагласен конкурс.Оня арменец(рафльо ли беше) защо хората не му купуват песните.Защото на пазара всичко лъсва и там назначения няма!
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами то в БГ е така ! От 70 години всичко се предава по наследство , затова сме на това положение, Отврат!
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
to b BG e po-golqma monarhiq i ot GB
2
30
 
9
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Успех на шоуто! С каквото се захване Маги - винаги и интересно и е на ниво!
1
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марийчето е порасхубавила и мое да опръди на дедо сухия кочан.......