Намериха заместници на Анна Цолова и Виктор Николаев

Генка Шикерова и Константин Караджов поемат сутрешния блок
Обновена: 4 сеп 2013 14:10 | 3 сеп 2013 07:36, Петя Славова
71
Намериха заместници на Анна Цолова и Виктор Николаев
Генка Шикерова. Снимка: Булфото

Генка Шикерова и Константин Караджов са най-вероятните водещи на "Тази сутрин" по bTV и вероятно ще излязат на екрана още в сряда, съобщи "24 часа".

Евгени Генчев, който е бил водещ на "Здравей, България" по Нова тв също е бил спряган за екранен партньор на Шикерова. След като напусна медията, той започна работа в екипа на Лора Крумова за предаванията "Тази събота" и "Тази неделя".

По-вероятно е обаче Генчев да стане продуцент на сутрешния блок. Новите водещи започват работа заедно с депутатите - в сряда, когато народните представители се събират за пръв път след ваканцията си. Очакват се протести и контрапротести пред парламента, както и кратък парламентарен контрол, в който депутатите ще задават въпроси на правителството.

Заради всички тези предстоящи събития Шикерова и Караджов имат нагласата, че първият им ден като водещи ще продължи по-дълго от обичайното време.

Анна Цолова и Виктор Николаев, които напуснаха Би Ти Ви в края на август, също ще водят сутрешен блок, но на Нова тв. Има вероятност техният дебют също да е в сряда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
БТВ-жалки останки от минало величие! Слаба журналистика, дребнотемие-липса на капацитет за истинските неща,страх от поставяне на реални въпроси/не знаеш кое величие ще засегнеш нездравословно/,преяждане с реклами, новините- копи-пейст от интернет,*** на нафталин филми - много са факторите, каращи хората да не гледат тази телевизия! С едно изключение - прогнозата за времето, където са смазващи конкуренцията! Трябват тотални промени, ако искат още да претендират за водеща телевизия!
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БТВ това лято се изложиха страшно.Даже селските кабеларки имаха някакви сутрешни програми.И като си помисли човек , колко лесно е да критикуваш , че някой не си е свършил работата - я лекар, я таксиджия, я политик , я полицай .Ама като опре до нас може да си правим каквото искаме.Чист български синдром , а как гръмко започнаха преди години като се кълняха , че ще гледаме западняшка ТВ.
53
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледах сутрешният блок на Нова и ми бяха приятни , но не ми остава много да ги гледам , до 16 09 2013.Кой болен мозък ги измисли тези двамата,Анчето и Викито, кой?
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за мене в момента най-добрите водещи на сутрешен блок са актуалният екип по Нова телевизия, направо не мога да разбера как някой здравомислещ началник може дори да си помисли да ги сменя....
51
4
 
18
 
! Отговори
до Цолова преди 10 години
Цолова, ако обещаеш публично в Интернет,че ще започнеш да правиш *** на г-н Цолов,както и публично ни информира,че не ги правиш/а ние живеем за да разберем кога ще започнеш да го удовлетворяваш и орално/,може и да ти простим изнервящото присъствие на екран ,пристрастеността ти,налагане на твоето мнение,дори с цената на прекъсване на първата сричка на госта, да се замислим,че изритването ти от БТВ ще се повтори и да се съгласим на кратки екранни срещи с теб по време,когато спим дълбоко .
50
3
 
34
 
! Отговори
не на Цолова преди 10 години
Оставете Калоферов и колежката му.Чудесни са,позитивни са,усмихнати са!.Недоразумението Цолова,себично,зло ,нагло,без култура,с ужасно поведение и лошо го присъствиего сложете някъде,където няма да изтезава зрителите с празни приказки,с прекъсване на всеки за да наложи собственото си мнение.НЕ НА ЦОЛОВА!
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до номер 49Никога няма да се научат,вече е много късно за това :) !
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
измислени проблеми, измислени герои, измислени истории....всичко се прави да се държи българина пред екрана и да му се пробутват реклами, докато той си мисли, че се "информира"....после гледам как жена ми купува ***, за които е гладала реклама по време на така-наречения "сутрешен блок"....пари прябва да се правят...нали се сещате..единствената телевизия от която може да се научи нещо е България Он Еър. Там има малко реклама и гостите са поне образовани ако не напълно независими
47
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Досегашните водещи на Нова са приятни млади хора и си вършат добре работата. Чудя се защо ще ги сменят с Ана и Виктор, които вече са омръзнали на много зрители с амбициите си и на моменти грубото си отношение към гостите си.
46
24
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Напускането на Анна Цолова и Виктор Николаев се очакваше. Те са професионалисти със собствено мнение и граждански позиции, и не се страхуваха да го показват. Явно не са подали на натиска отгоре. По БТВ вече няма какво да гледам!
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох Ани, че умрем от либов по тебе! Никоя скубла не може да те замести в сърДцето ми! Ох Ани, лошо, лошо, лошо Ани!)))))))
44
5
 
22
 
! Отговори
PS преди 10 години
Всъщност, всякакви нови лица ще са по-добре от досегашните, анито и викито. Изобщо няма да ми липсва тяхната непрестанна борба, кой да зададе повече въпроси на събеседника, както и неподготвеността им по почти всички теми на разговор. Тежко и горко на НТВ.
43
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам Пеевски и Фидосковаааа!
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 50Благодаря!
41
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ. И БЕЗ ТОВА ПО БТВ ГЛЕДАМ САМО ТУРСКИЯ СЕРИАЛ !
40
7
 
24
 
! Отговори
тц ! преди 10 години
Жалко за БТВ! Заложили са на 2 куци коня.Но,какво може да се очаква,след като 15% от телевизията вече са в ръцете на свинчо мамин-Делян Пеевски.И тези вече са на пързалката!!!!
39
0
 
23
 
! Отговори
до номер 49 преди 10 години
Кога най-после ще се научите, че за множествено число се слага И, а не Й?!...
38
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога ще направите едно развлекателно сутрешно предаване? Омръзна ми всяка сутрин да ме натоварвате психически..., не че ви гледам вече, но ако случайно се излъжа да пусна телевизора.... едни траурни физиономий......
37
0
 
19
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Почва голямато "Аа-кане " по телевизора .тая на всяка втора дума ,поради дефицит на думи , казва Аааааа Ехх Шекерова !
36
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТЕЛЕВИЗОРА СЪМ ГО ИЗХВЪРЛИЛ В КОФАТА ЗА *** ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА СЛОБОДА И ДЕМОХРАЦИЯ КОЯТО ДРУГАРИТЕ НИ ДОКАРАХА ПРЕЗ 90 ТЕ ГОДИНИ. НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ СЕЛСКИ СПЛЕСКАНИ МУЦУНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗАЩОТО МИ СЕ ПОВРЪЩА.