Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари

Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях
Обновена: 7 сеп 2013 18:22 | 7 сеп 2013 13:42,
170
Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари
Снимка: Нова телевизия

Телевизионните водещи Анна Цолова и Виктор Николаев обявиха, че причината да сменят работното си място няма нищо общо с bTV, причината била извън нея. От понеделник екранната двойка вече ще води сутрешния блок на Нова телевизия.

Пред Люба Колезич и двамата опровергаха и слуховете, че един от най-обсъжданите в социалните мрежи телевизионни трансфери е станал заради много пари.

„Внушава се на хората, че ние сме дошли да работим за много пари в Нова Телевизия. Българите живеем в нищета и когато се обяснява, че ще работим за много пари, е много лесно да ни намразят”, обясни Ани Цолова.

Според нея някой нарочно се опитва да накара хората да ги намразят с пускането на слуховете за нереалистично високи суми, за които те ще работят.

Виктор Николаев допълни, че предложението от Нова ТВ е дошло в много подходящ момент.

„Не сме се махнали за много пари, нито сме толкова изморени. Всъщност някой друг е искал да си почине от нас”, коментира той една от версиите, без да влиза в повече подробности.
На въпрос в какви отношения са с властта, двамата водещи бяха категорични, че са далеч от нея и че независимо от това коя е тя, са винаги в нейна опозиция.

„Журналистите не трябва да съществуват, за да бъдат харесвани от властта или угоявани от властта. Те трябва да са нейна опозиция. Няма власт, на която да сме били симпатични с Виктор – отделно или самостоятелно. Ние двамата сме еднакво отдалечени от всички, които са били на власт. Смятам, че сме задавали и ще продължим да задаваме не дръзките въпроси, а логичните въпроси”, отбеляза още Ани Цолова и допълни:

„Открих пълно съвпадение между предложението, което получих от Нова Телевизия на ниво морал, естетика и затова съм тук.”

Още по темата
 Двамата водещи подчертаха, че са запазили добрите си отношения с колегите им от bTV и благодариха за дадените им шансове.

Относно интервюто с премиера Пламен Орешарски след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, Николаев заяви, че не го смята за някакъв връх. В социалните мрежи се появиха предположения, че именно заради това интервю двамата водещи се разделиха с bTV.

По време на разговора с премиера четири пъти двамата задават въпроса кой е предложил на министър-председателя кандидатурата на Пеевски.
Според Ани и Виктор това е най-логичният въпрос, отговор на който и до ден днешен няма.

Страшно и жалко е, когато задаването на най-логичния въпрос се превръща в геройство, коментира Цолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутевите *** са се развихрили тука. Вървете да крякате пред НДК бе
99
5
 
39
 
! Отговори
Мими преди 10 години
В БТВ останаха само Славчо Трифонов и турските сериали! ха ха ха
98
28
 
12
 
! Отговори
Млада Мурумишка преди 10 години
Анна Цолова колко цола си разкрачена и обикновенно.Питам та щот да не стане вакум.
97
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bo--90 .Разделението започна от СЪЕДИНЕНИЕТО.Русия беше против,Русофилите също.Те начело с Драган Цанков написаха писмо(махзар) до Турския Султан да обяви война на Б--я и да окупира Изт.Румелия.На това Великия везир на Турция каза;Срамувам се за вас Българи.Русофилите и Русия убиха Стамболов.Целта на Септемврийския Метеж-1923г беше да се разедини нацията.След ДЕВЕТИ Т.Живков каза че построил 2 Българии.
96
30
 
17
 
! Отговори
cuci преди 10 години
й Ани , Вики добре ли ви е в НОВА ГЕРБ ТВ :)! Хайде сега можете да си лижете *** на БУДА и ЦВ ЦВ спокойно :) ! Май вече ни взехте за големи БУДАли :)
95
19
 
15
 
! Отговори
don преди 10 години
е сега вече няма да гледам нова тв.тези двамата са ми най противните журналисти заради тях спрях да гледам и турската телевия бтв - по колко турски сериала вървяха на ден.А най голямата глупост че отиват в нова тв. заради Орешарски това бе върхат на наглоста.Нова ще разбере грешката си но късно.Бойко няма да се върне във власта а тези двама негови ментори ще хванат метлата.продажници . Тях лично журналисти немога да ги нарека
94
12
 
5
 
! Отговори
IVAn преди 10 години
AIDE DA SI HODQT PRI BOIKO v NOVA TV!! VSICHKI ZNAEM CHE GERB KUPI NOVA TELEVIZIA *** RADIO I OSHTE KUP MEDIII!!!!!!!!! NE NA NAS TIQ!!
93
7
 
20
 
! Отговори
М.Меринджей преди 10 години
БТВ не е обективна телевизия и е срам за нацията!Не гледайте този канал на чалга предавания и след месец ще се почуствате по добре.Слави Трифонов и компонията са големи *** на които 50% се възхищават на глупостите имкакто и на забогатялите поп фолк певици и духачи на микрофони.Аз не ща Би Ти Ви.
92
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цолова и Николаев са единствената по - запомняща се двойка водещи на сутрешен блок. Дори не помня, кой водеше по Нова - едно време помня Коритаров и Лора, но това е друга бира. Истината е, че те карат гостите политици да се не се чувстват толкова комфортно, да се поизпотят, да се объркват в лъжите си- нещо, което роболепието на други журналисти не им позволяваше да направят. Трябва да им се отчете този прогрес, макар че не беше проведен докрай - по ред причини, най - вече политически.
91
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всеки работи за пари, не виждам защо трябва да се изкарват от бедните по-бедни, че да ги харесваме....
90
2
 
8
 
! Отговори
Карл Краус преди 10 години
Журналистът е човек, който няма мисли и ги изразява!
89
6
 
11
 
! Отговори
Kaltak преди 10 години
Е те са на пробен период ако не стават както се вижда Нова ще им бие шута .... а дано да връщат старите си бяха много по-добре !
88
18
 
16
 
! Отговори
Нанси преди 10 години
Ани и Виктор са изключително добър журналистически тандем, дано на новото си работно място имат още по-големи успехи!На мразещите всичко и всички трябва да се напомни, че Ани и Виктор никога не са се "докарвали" на никой интервюиран, даже Виктор беше ядосал много Б. Борисов и при следващото му гостуване в студиото Ани водеше интервюто сама
87
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TEZI DVAMATA SA ADSKI DEPRESIRASTI,I KATO VZEMAT DA SE VZIMAT NASERIOZNO,MALE,MALE
86
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами да не мъчат, да раздухват, да разравят тая помия. Да кажат "зададохме на Орешарски неудобни въпроси и ни махнаха защото бТВ е скапана, слугинска телевизия."Не че всички не го виждат, но все пак. Да не махват с ръка и да казват "амииии, минало - заминало, гледаме напрад" и други такива глупости.Това е голям скандал и трябва да се разсмърди силно, даже и извън България.
85
2
 
11
 
! Отговори
хитко преди 10 години
И на мен ми харесваха досегашните в Нова, но какво да се прави....ще се опитат да вдигат рейтинги. Дано да им немерят друга подобаваща работа...Успех на всички свестни!
84
15
 
26
 
! Отговори
Легендата преди 10 години
Младата двойка на Нова досега беше страхотна. Много свежи, интелигенти и приятни хора с които да се събудиш сутрин. Грандиозна глупост беше да се махнат и то за тези двамата убитаци.
83
4
 
17
 
! Отговори
bo преди 10 години
Уж нямало вече страх, баси демагозите това ***...С идването им и почнаха политическите репресии. Всички знаем,...каква беше нагласата навремето, когато бащите на тези които управляват сега бяха партийни величия....по-страшно беше да си политически затворник отколокото , рецидивист - убиец...Правете си изводите. Нищо не се е променило! А относно разделението на България, я направиха те с разделението на хората на БКП, ОФ, ДКМС и т.н... Да им разчекнат големите усти, малко е...!
82
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
te pitali Oresha, koi mu naredil da nazna4i Peveca,a Oresha ne gi popita na svoi red, koi im neredil da mu zadavt 4 pati edin i sasti vaprooZZZ?tipi4ni kaputi, bez lastik na edinai krai i s dupka na drugia, pppdvamata prili4at na ripseni 4orapi ot 1968 godina noseni ot boec pedliuga dokato e okupiral Banska Bistrica
81
3
 
8
 
! Отговори
рая преди 10 години
По принцип Нова е пристрастна към една бивша партия, нормално е да плащат повече. Като слушам новините и разбирам кой накъде клони. Журналистите трябва да представят новините безпристрастно Тяхното виждане не ни интересува, ние ще си направим извода.Успех им желая, макар, че сегашния тандем на "Здравей България" на мен ми харесва.