Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари

Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях
Обновена: 7 сеп 2013 18:22 | 7 сеп 2013 13:42,
170
Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари
Снимка: Нова телевизия

Телевизионните водещи Анна Цолова и Виктор Николаев обявиха, че причината да сменят работното си място няма нищо общо с bTV, причината била извън нея. От понеделник екранната двойка вече ще води сутрешния блок на Нова телевизия.

Пред Люба Колезич и двамата опровергаха и слуховете, че един от най-обсъжданите в социалните мрежи телевизионни трансфери е станал заради много пари.

„Внушава се на хората, че ние сме дошли да работим за много пари в Нова Телевизия. Българите живеем в нищета и когато се обяснява, че ще работим за много пари, е много лесно да ни намразят”, обясни Ани Цолова.

Според нея някой нарочно се опитва да накара хората да ги намразят с пускането на слуховете за нереалистично високи суми, за които те ще работят.

Виктор Николаев допълни, че предложението от Нова ТВ е дошло в много подходящ момент.

„Не сме се махнали за много пари, нито сме толкова изморени. Всъщност някой друг е искал да си почине от нас”, коментира той една от версиите, без да влиза в повече подробности.
На въпрос в какви отношения са с властта, двамата водещи бяха категорични, че са далеч от нея и че независимо от това коя е тя, са винаги в нейна опозиция.

„Журналистите не трябва да съществуват, за да бъдат харесвани от властта или угоявани от властта. Те трябва да са нейна опозиция. Няма власт, на която да сме били симпатични с Виктор – отделно или самостоятелно. Ние двамата сме еднакво отдалечени от всички, които са били на власт. Смятам, че сме задавали и ще продължим да задаваме не дръзките въпроси, а логичните въпроси”, отбеляза още Ани Цолова и допълни:

„Открих пълно съвпадение между предложението, което получих от Нова Телевизия на ниво морал, естетика и затова съм тук.”

Още по темата
 Двамата водещи подчертаха, че са запазили добрите си отношения с колегите им от bTV и благодариха за дадените им шансове.

Относно интервюто с премиера Пламен Орешарски след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, Николаев заяви, че не го смята за някакъв връх. В социалните мрежи се появиха предположения, че именно заради това интервю двамата водещи се разделиха с bTV.

По време на разговора с премиера четири пъти двамата задават въпроса кой е предложил на министър-председателя кандидатурата на Пеевски.
Според Ани и Виктор това е най-логичният въпрос, отговор на който и до ден днешен няма.

Страшно и жалко е, когато задаването на най-логичния въпрос се превръща в геройство, коментира Цолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
18
 
! Отговори
ГАЧ ОГЛУ преди 10 години
Незнам кой ги е махнал ама на тяхно место сложиха уникално грозни и *** хора ! Що се касае за Цолова много е *** но е фотогенична лови окото но разсъждава супер тъпо . Защо да не строим джамии като си плащат ? Това е неин въпрос зададен без да мисли че след това ще и нахлузят шалварите и шамията и ще я продадът с още няколко джадии в османския публичен дом . ТЪПО ТЪПО ЧЕ ВДЛЪБНАТО Иначе сутрин рядко човек може да ги слуша всеки бърза за работа . Особенно такива като мен дето и бая път бъхтим
79
14
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
БТВ ЩЕ ПРОПАДНЕ АКО ИЗГОНЯТ И АНИ САЛИЧ НО ОПРЕДЕЛЕНО АНИ И ВИКТОР СА НАЙ ДОБРИТЕ
78
3
 
12
 
! Отговори
Шеки преди 10 години
Много по-добре да им дадат достойни заплати от телевизията и да са независими, отколко като Бареков подлогата да се предлагат на кой ли не и да правят поразии после както им каже господаря им, заради този *** сега ни управляват турци и комунисти
77
0
 
3
 
! Отговори
da преди 10 години
esttestveno.....
76
14
 
11
 
! Отговори
БМ_21 Град преди 10 години
Що бе мамини гугутки се правите на щурави ... ламтите за пачки, затова се намърдахте в нова ТВ. В днешно време всеки обирджия, мошеник и дори престъпник се опитва да се изкара едва ли не репресиран от Правителството /независмо кое е то/. Заплатите ви скачат 5 пъти !? От 3 бона в БТВ на 15 в Нова ТВ. Откачен народ, като чели ще носи този свят на оня ... най-важното е здравето .... алчни гугутки .. това от мене да го знаете!!!
75
15
 
29
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Задаваха неудобни въпроси и ги махнаха!
74
18
 
11
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Цолова добре, ами Виктор кво ще го правим, милият... не става от него ***... задава 90% през ефирното време уникално *** въпроси.
73
4
 
17
 
! Отговори
с5 преди 10 години
Защо са уволнени - дългата ръка на Делянчо мамин, прочетете 1kam1.eu/новини/животът-днес/item/1092-делян-пеевски-наредил-на-бтв-изгонете-и-ани-салич
72
15
 
16
 
! Отговори
Lina преди 10 години
Казват това, което им е угодно. На нивото, което заемаха, не могат да си позволят да правят нещо на своя глава, както ни убеждават, и предварително им е казано какво трябва да питат... На мен лично Цолова и е много противна и се радвам, че я отстраниха.
71
6
 
11
 
! Отговори
Falkone преди 10 години
Каквито политиците такива и журбалистите
70
16
 
16
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Тея умрели марули АнЕто и Виктор, които излизаха в сутрешния блок на БТВ все едно са на помен, ако станат водещи и на сутрешния блок на НОВА направо рейтинга им ще иде на дъното.
69
13
 
25
 
! Отговори
зрител преди 10 години
Цолова за тъпотията, която излъчва трябва да работи без пари, даже да плаща да и дават тъпите и разсъждения. Както политиците ни компрометирани, така и водещите ни, то не остана сутришен блок с некомпрометирани водещи.
68
3
 
9
 
! Отговори
иван преди 10 години
до 70 супер прав си, каквито и локуми да разтягаме. Няма бивши комунисти, както няма бивши ***!
67
19
 
18
 
! Отговори
Нико преди 10 години
Виктор обиколи всичките телевизии. Най-добре изобщо да го махнат. И без това брадясвам докато състави едно изречение. През цялото време има едно ЪЪЪЪЪЪЪЪ. Ако това са ни професионалистите жална ни майка.
66
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След 10 пейнзума, 10 реклами за диария, 10 за някоя банка, 10 за тоалетни препарати и 10 за превръзки и накрая 10 за вафли , вече не помня какво съм почнал да гледам
65
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен знаещ преди 10 години
Няколко дни след интервюто с Орешарски при шефовете на БТВ са дошли представители на БСП и са поискали те да не водят повече сутрешният блок.И както виждате това се е случило.Така,че уважаеми сънародници това си е едно политическо уволнение!Това е истината.БСП си е БСП(БКП).Докато е на власт така ще е.Така,че изкарайте "Вефовете и Селените" и да си слушаме пак БиБИСи,Свободна ЕВропа,Дойче Веле или Гласът на Америка както преди 25 години!Българските медии са под контрола на БСП(БКП).Успех!!!!
64
0
 
10
 
! Отговори
saki преди 10 години
Не гледам ТВ защото е 80% рекламен блок. А в БНТ работят 3000 човека, а разчитат само на архивни предавания и кадри, останалото се краде от ръководния състав по стари и изпитани схеми от комунизма.
63
20
 
22
 
! Отговори
ЕЕЕЕЕ!!! преди 10 години
НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ СЕГА И НОВА
62
30
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ана Сополана и *** Николаев пред Бабица Кулезич! Твърде гнусно е за да го гледа човек!И тримата са като прочетен вестник, пристрастията им са ясни, алчността също!
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Босфор tv е най гледана заради турците, *** и пенсионерите!