Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари

Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях
Обновена: 7 сеп 2013 18:22 | 7 сеп 2013 13:42,
170
Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари
Снимка: Нова телевизия

Телевизионните водещи Анна Цолова и Виктор Николаев обявиха, че причината да сменят работното си място няма нищо общо с bTV, причината била извън нея. От понеделник екранната двойка вече ще води сутрешния блок на Нова телевизия.

Пред Люба Колезич и двамата опровергаха и слуховете, че един от най-обсъжданите в социалните мрежи телевизионни трансфери е станал заради много пари.

„Внушава се на хората, че ние сме дошли да работим за много пари в Нова Телевизия. Българите живеем в нищета и когато се обяснява, че ще работим за много пари, е много лесно да ни намразят”, обясни Ани Цолова.

Според нея някой нарочно се опитва да накара хората да ги намразят с пускането на слуховете за нереалистично високи суми, за които те ще работят.

Виктор Николаев допълни, че предложението от Нова ТВ е дошло в много подходящ момент.

„Не сме се махнали за много пари, нито сме толкова изморени. Всъщност някой друг е искал да си почине от нас”, коментира той една от версиите, без да влиза в повече подробности.
На въпрос в какви отношения са с властта, двамата водещи бяха категорични, че са далеч от нея и че независимо от това коя е тя, са винаги в нейна опозиция.

„Журналистите не трябва да съществуват, за да бъдат харесвани от властта или угоявани от властта. Те трябва да са нейна опозиция. Няма власт, на която да сме били симпатични с Виктор – отделно или самостоятелно. Ние двамата сме еднакво отдалечени от всички, които са били на власт. Смятам, че сме задавали и ще продължим да задаваме не дръзките въпроси, а логичните въпроси”, отбеляза още Ани Цолова и допълни:

„Открих пълно съвпадение между предложението, което получих от Нова Телевизия на ниво морал, естетика и затова съм тук.”

Още по темата
 Двамата водещи подчертаха, че са запазили добрите си отношения с колегите им от bTV и благодариха за дадените им шансове.

Относно интервюто с премиера Пламен Орешарски след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, Николаев заяви, че не го смята за някакъв връх. В социалните мрежи се появиха предположения, че именно заради това интервю двамата водещи се разделиха с bTV.

По време на разговора с премиера четири пъти двамата задават въпроса кой е предложил на министър-председателя кандидатурата на Пеевски.
Според Ани и Виктор това е най-логичният въпрос, отговор на който и до ден днешен няма.

Страшно и жалко е, когато задаването на най-логичния въпрос се превръща в геройство, коментира Цолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
7
 
21
 
! Отговори
Българин преди 10 години
1. Босфор ТВ като цяло си е пристрастна в твърде много от коментарите си, а и тези турски сериалки с идеите си за велика турция направо побъркват християнска България. Не са за нашия ефир.2. Двамата са готин тандем, гледам ги с удоволствие и каквото и да говорят някой неотговарянето на 4 пъти задаван логичен въпрос и прикриването че най-вероятно от ДПС са предложили Пеевски си е направо повод за уволнение. Лошо е че това правителство толкова угажда на една незаконна противоконституционна партия
59
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Редовно ги гледах, според мен е заради политически пристрастия .
58
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
'Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях' - Да, аз искам да си почина от тях, ама завинаги. Гледах сутрешния блок на Нова ТВ заради приятните водещи този сезон, но щом ще ми натресат тези двамата, ще се лишат от още един зрител
57
4
 
33
 
! Отговори
Даниел преди 10 години
Явно много ги е страх от БСП, ДПС. Истината е, че след като Орешарски им беше гост и му зададоха, защо като стана министър-председател на България първата му работа беше да намали данък печалба за хазарта. И вторият въпрос им беше защо България взима заем, при условие, че МВФ казва, че нямаме нужда. И веднага след това предаване, БТВ ги свали от ефир. Всички знаем каква цензура има в тази телевизия и как продуцента на предаването говори в слушалките на водещите.... Митко ти *** ли си бе?
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нова ТВ е доста добра медия, някак е най-близо до народа и най-нормалната част от него. Ако гледам телевизия, гледам най-често тях или Канал 1. Другите по изключение, освен музикалните и научнопопулярните канали.
55
17
 
14
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Едва ли тези "мъстити" журналисти ще прочетат моят" пост" ,но не им ли се струва ,че се вземат "много на сериозно" Не било за пари ,но за много пари ,не било заради гафове ,а за много такива.Просто те отдавна трябва да изчезнат от сутрешните блокове и да видят как "живеят българите в нищета",да видят и тогава друга песен ще запеят.-
54
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виктор е доста свестен пич, едно от малкото добри лица в медиите. Цолова не ми харесва толкова, но предпочитам техния дует пред много други, ако и рядко да гледам тв.
53
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И двамата са страхотни,особеено Ани.О-о-о колко е страхотна... А Нова-турк-ТВ да го дуууууха.
52
7
 
19
 
! Отговори
nina преди 10 години
"Мразят" е много силна дума, г-н Николаев, "не ви харесват" е нормалното отношение. Аз не харесвам колежката Ви. Изключително неприятно ми стана в едно ваше предаване когато зрител я обвини в пристрастност и нейният отговор беше в смисъл "какъв си ти, че да ме критикуваш?!"Когато Вие сам водехте сутрешния блок за мен беше почти удоволствие да Ви гледам.
51
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах, колко ги жаля! Горките Ани и Виктор на изповед пред Луда Клозетич... Ама те и без пари ще работят, само да е за благото на Партията! Въобще, пълна идилия в частната (а чия ли ;) Нова! Защо, обаче, са толкова вманиачени да правят фелацио на един отиващ си типаж, командващ главно чрез текстови съобщения!?
50
18
 
8
 
! Отговори
barry8 преди 10 години
Хванна Парцалова и Виктория Никойнежелаея си намериха шахта от която да вонят, но от пълни некадърници и злобари които няма как да задържат внимание и интерес е нормално да го правят по този начин. Няма как иначе да съществуват жалките създания.
49
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ани Цолова и В. Николаев станаха неудобни след интервюто с Орешарски, когато като му зададоха въпроса " Кой ви даде предложението за Делян Пеевски?" и отговорът беше - "Ъ,ъ, какво сега искате да излъжа ли?"
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Работил съм в две частни телевизии и ви казвам, че парите които ще взимат Ани и Виктор са в пряка връзка с хората които ще ги гледат. Иначе казано ако гледат много хора сутрешния им блок рекламите ще са по-скъпи и съответно журналистите ще си вземат повече парички.
47
15
 
21
 
! Отговори
exaaa преди 10 години
Ама когато трябваше да крещим (и наи-вече вие журналистите) и да обясняваме на обществото за ГИГАНТСКОТО недоразумение наречено Б.Борисов, тогава удобно си траехме, подхилквахме се на смс-ите Му и пипахме мускули.
46
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
името на Костов предизвиква гърчове от злоба у ***
45
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
анито искам да я мандръсам докато не е остаряла още
44
1
 
17
 
! Отговори
wtff преди 10 години
Днес журналистиката е сведена до проституция.Каквото и да разправят, както и да го увъртат, особено в телевизиите - всичко се свежда до високо платена проституция, от шефовете на телевизиите до водещите, всички са на заплатка при един или друг олигарх!Истинските журналисти в България се броят на пръстите на едната ръка, и те са по някакви канали от трета глуха, именно защото никой шеф на водеща телевизия не би си рискувал хранилката, от която ***....Трагедия....
43
2
 
24
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Истината е ясна -нереза Пеевски.
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 28 Попокатепетълneshto si se obarkal...! vij , za gradushkata prez juli po moje da e vinoven, zatvarjdava se mnenieto, che kolkoto e po glamav i nekadaren edin bg individ, tolkova po-vinoven stava Kostov...
41
13
 
12
 
! Отговори
Ivet преди 10 години
Интервюто днес беше тотален водевил. Много се надценяват. Добре е самочувствието да върви с покритие. Не герои, а фалшиви герои. Христо Калоферов и Мира бяха в пъти по-подходящи за сутрешен блок, тези са такава досада, че денят ти ще започне с всичко друго, но не и с усмивка