Радо подпали прашката, ще гради кариера на актьор

Риалити героят ще е част от новия сериал "Шменти Капели: Легендата"
Обновена: 16 окт 2013 10:18 | 16 окт 2013 10:17, Александър Попов
11

Влади Въргала. Снимка: Булфото

Виж други галерии »
Нашумелият покрай Big Brother преди няколко години герой Радо Прашката ще гради актьорска кариера.

Освен с изрязаните си гащи след участието си в шоуто той предлагаше масажи на известните личности, а в един момент се молеше на медиите да съдействат отново да влезе в Къщата.

Желанието не му се сбъдна, но ето че той ще бъде част от новия сериал "Шменти Капели: Легендата", който ще върви в ефира на TV7 от 19 октомври.

Авторът, продуцент и идеен двигател Владислав Карамфилов-Въргала събра на парти екипа на комедийната поредица в столичен клуб и показа първия епизод. На самото парти пък Радо Прашката запали ритуално червените гащи, които се бяха превърнали в негов символ, за да даде начало на новия си образ - Прашо.

В сериала участват Йосиф Сърчаджиев, Филип Трифонов, Славена Даскалова, Иван Матев, Ася Йовчева, Латинка Петрова, Емил Емилов, Стефан Попов, Валентин Гошев, Йордан Данчев и много др.

Сериалът, който засега е в 12 епизода, е развит върху основата на хитовия филм "Операция Шменти Капели", съобщи Булфото.

Действието започва в началото на 40-те години на миналия век и ще премине през царска, социалистическа и съвременна България, в които зрителят ще припознае много от "строителите" на съвременната ни държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 10 години
Гледайте сериала Шменти Капели Легендата! Страхотен е и много смислен може да разберете много за самите себе си какви сте и тези около вас какви са! Него пропускайте всяка съботна вечер точно в 21:00 часа по тв7
9
1
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 10 години
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ГЛЕДАЙТЕ СЕРИАЛА "ШМЕНТИ КАПЕЛИ ЛЕГЕНДАТА" ВДЯКА СЪБОТА ОТ 21 ЧАСА ПО ТВ7 НЕ ГО ПРОПУСКАЙТЕ ДРУГАРЯ ПРАШО Е СУПЕР АКТЬОР! ГЛЕДАЙТЕ ГО СЕРГЕЙ Е СУПЕР ГОТИН И ЗАБАВЕН
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом и тая проста прашка участва ,няма да го гледам тоя сериал!Ще кажа и на всички приятели и познати също да не го гледат!
7
0
 
4
 
! Отговори
ОлиГарх преди 10 години
ако някой плюе по системата, или го унищожи или....просто го купи и той ще се превърне в твой най-верен слуга. Артистите са най-продажното съсловие....
6
0
 
4
 
! Отговори
скъсан джеб преди 10 години
Ех Въргала..скъса джоба и отиде в ТВ 7....точно при тези които осмиваше в Шменти Капели, сега от тяхната ръка ще се храниш...жалко, а си точно и умно момче...класически пример как в България всичко хубаво или емигрира или потъва в блатото на посредствеността.
5
3
 
6
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Ужас!Ако културата ни се гради от такива ***, нищо добро не ни чака!Няма ли да се появи нещо стойностно? Чалгаджийки и плеймейтки станаха водещи на предавания по телевизията. Не стига това, ами налазиха и в киноиндустрията.Спрях да гледам български филми и телевизии. Просто няма какво да се гледа.Опростачването е пълно, достигна своя апогей.
4
1
 
6
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВЪРГАЛА, ЗАЩО ПАДА ТОЛКОВА НИСКО И ДА ЛАНСИРА ЕДИН ПОСРЕДСТВЕН ЖИГОЛО?!! НЕ СТИГА ЛИ ТОВА,ЧЕ МЕДИИТЕ ДОСТА ДОБРЕ РЕКЛАМИРАТ ПРОСТИТУТКИТЕ ОТ ПОП-ФОЛКА?
3
0
 
20
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Като гледам как е надебелял май ги е запалил защото вече не му стават.
2
4
 
1
 
! Отговори
tough преди 10 години
Не беше ли Радо-шишарката?
1
0
 
21
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Не, не коментирайте, аз паднах толкова низко да коментирам първи заради вас.....