Церемонията "Грами" е втората най-гледана от 20 г.

Най-гледана остава тази от 2012 г., когато Адел се завръща на сцената
28 яну 2014 11:35, Петя Славова
0
Церемонията "Грами" е втората най-гледана от 20 г.
Съвместното изпълнение на останалите живи членове на "Бийтълс" Пол Маккартни и Ринго Стар е привлякъл интереса назрителите. Снимка: БТА

Тазгодишната церемония за наградите "Грами" е втората най-гледана от 1993 г., предаде Ройтерс, позовавайки се на телевизия Си Би Ес.

Участието на "Дафт пънк", чиято визия е вдъхновена от роботите, рядката поява на една сцена и съвместното изпълнение на останалите живи членове на "Бийтълс" Пол Маккартни и Ринго Стар и необичайните музикални сътрудничества са привлекли интереса на 28,5 милиона телезрители, пише БТА.

Най-голям зрителски интерес за последните 20 години е отчетен към церемонията през 2012 г., когато Адел се завърна на сцената и спечели шест награди "Грами" след наскоро прекарана операция на гърлото и в навечерието на която почина суперзвездата Уитни Хюстън, припомня агенцията.

Продължилото 3,5 часа шоу за наградите "Грами" е предизвикало оживление и в социалните медии. По време на излъчването в Туитър са публикувани 15,2 милиона съобщения.

Най-активни са били потребителите по време на съвместното музикално изпълнение на рапъра Кендрик Ламар и алтернативната рок група "Имаджин дрегънс", изпращайки над 172 000 туита на минута.

Церемонията за отличията "Грами" е второто най-популярно наградно шоу след "Оскар"-ите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари