Готик обзавеждане посреща участниците в "Къртицата 2"

Вижте новата им база
11

Снимка: TV7

Новата база на участниците в новия сезон на шоуто "Къртицата" ще бъде коренно различна. Желаещите да вземат голямата награда ще живеят в обстановка от друга епоха, което не означава, че препятствията ще бъдат по-леки.

Дизайнерското студио Neo Visia е превърнало първия етаж на Базата в готически замък. Помещението е с площ от 300 кв.м с каменен под, готически арки, елементи от ковано желязо, каменна камина и огромна кръгла рицарска маса, на която ще могат едновременно да сядат всички участници, са само част от мрачния интериор.

Цялата мебелировка на първия етаж е правена специално за шоуто, защото магазините не предлагат подобно готическо обзавеждане.

Вторият етаж на Базата, както Арената и специалните помещения все още се пазят в тайна, но със сигурност стилът коренно ще се различава от готически замък и ще предлага провокации в ултрамодерна стилистика.

Продуцентите уверяват, че ще бъдат по-модерни и мащабни от всичко, което сме виждали до сега в телевизионния ефир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Къртицата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
До10 преди 10 години
Хайде хайде, първото ти мнение беше съвсем конкретно свързано с "работещите хора" в това... нещо. Как сме могли да сме недоволни от тях, защото, видиш ли, взимали пари за това. Хем не си я гледал и не ти пукало, хем сляпо ги защитаваш. В този смисъл, защо тогава плюеш по чалгата - нали и там са "работещи хора", пък и не ти пукало уж? Хайде малко поне си прикрий двойния стандарт, преди да защитаваш некадърниците от тв2>пробг>тв7
9
4
 
1
 
! Отговори
Мартин Б. преди 10 години
И още нещо - като ви е "чалга", сменяте канала - адски просто е. В случая не защитавам "Къртицата", не съм я дори гледал и не ми пука за нея. Ставаше въпрос само и единствено за оплюването, вечното оплюване. Колкото до чалгата и ***... Ами това е България. Колкото и да ми/ни е болно, БГ е *** държава в която чалгата е модел на живот. Има изключения разбира се, но по принцип, каквото е търсенето, такова е и предлагането. И моля, не ме яжте за вечеря, знаете че съм прав!
8
4
 
2
 
! Отговори
Мартин Б. преди 10 години
Не съм нито екип, нито роднина. Казвам се Мартин, на 35 съм, живея и работя в Берлин от близо 15 години. Нямам и няма как да имам нещо общо с ТВ7, нито пък с екипа! Не защитавам, а директно се ВЪЗМУЩАВАМ от БЪЛГАРЩИНАТА! Защо да не се похвалим, когато можем да се напсуваме, а? Супер негативно племе сме... И НИКОГА няма да се оправим!
7
0
 
5
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Ако забавлението е равно на чалга, ооо да, това ще е много забавно предаване :D Тази измислена телевизия тв7, не се посвени конкурса мис България 2013 да го превърне в мис чалга, цирк и селяния 2013. Дръжте се за разКъртицата...
6
0
 
10
 
! Отговори
чичо Луцифер преди 10 години
До 3Не разбрах точно каква е връзката с храната тук. Ракия не харесвам, кисело зеле - също. За пикаенето в мивките чувам от теб, така че явно си по-запознат по тази тема от мен. Колкото до "работещите хора", те и едни хора, които изхвърлят *** в 2-3 през нощта, също са работещи, но за тях не се пишат ПР материали. А според мен, те заслужават повече, защото изхвърлят ***, докато вие го произвеждате. Живи и здрави и успех със "забавлението за нормалните хора в БГ".
5
0
 
8
 
! Отговори
НАНА преди 10 години
ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ ОТ ТВ7
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, екип и роднини веднага се включиха, за да защитават халтурката ХАХАХХ
3
14
 
1
 
! Отговори
Мартин Б. преди 10 години
Чиче, Луцко, аман от *** и недоправени хейтъри като теб. Струва ми се, че светът ти е крив на теб, а? Какво общо има ТВ7 с усилията на РАБОТЕЩИ хора, които се стараят да забавляват нормалните хора в БГ? И малко статистика - на мен ми ПУКА за напъните им, а познавам и други на които също им пука. А ти, Луцко си пий ракията, хрупай си киселото зеле и не пропускай да пикаеш в мивката-работата я остави на глупаците.
2
1
 
17
 
! Отговори
чичо Луцифер преди 10 години
Глупаците в ТВ7 защо си мислят, че на някой му пука за напъните им?
1
1
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
Я кои е купил мазето на Мерилин Менсън.