Росен Цветков в БНТ до края на март

Разследващият журналист най-вероятно отива в лагера на bTV
Обновена: 21 фев 2014 14:42 | 20 фев 2014 14:35, Александър Попов
11
Росен Цветков в БНТ до края на март
Росен Цветков. Снимка: Булфото

Водещият на сутрешния блок на БНТ 1 "Денят започва" Росен Цветков ще бъде на екран заедно с Ася Методиева до края на март, заявиха от телевизията след появилите се информации, че той ще премине в bTV.

Все още от частната медия не са обявили официално, че са го привлекли.

Преди да стане водещ на "Денят започва", Цветков направи няколко журналистически разследвания, които предизвикаха силни реакции в обществото. Той разкри схемите за продажба и купуване на гласове по време на изборите през 2013 г., както и организацията на платените агитки за протестите в София.

Разследванията му, излъчени в ефира на БНТ, бяха отличени с наградата "Изгряваща звезда" на Асоциацията на европейските обществени телевизии СИРКОМ и приза за млад разследващ журналист в Югоизточна Европа. Росен Цветков е носител и на приза от конкурса "Валя Крушкина", с която прави първото си разследване за БНТ.

"Винаги сме давали  възможност на Росен Цветков да развива своя талант и последните месеци доказаха, че той има потенциал да е не само разследващ репортер, но и водещ с позиция. Затова се надявам, че пътят, който той избра извън БНТ, ще го отведе в желаната от него посока", заяви Даниел Чипев, директор на Дирекция "Информация" в БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: бнтРосен Цветков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Геро преди 10 години
МЪНИ, МЪНИ... Нищо лошо, всеки е свободен да търси по-добри реализация и заплащане, но специално при журналистите проблемът е, че отивайки в друга телевизия, тотално се задължават да следват политическата линия на собствениците, а това не е морално, защото формират общественото мнение. Примери-бол... А за това има една нелицеприятна думичка с К. Ето защо няма никаква, ама никаква разлика между журналистите в една и съща телевизия, така че кой къде отишъл, дали ще е тоя или оня-все тая.
10
0
 
0
 
! Отговори
До 9 преди 10 години
От личен опит ли говориш??? Много добре си изглеждат мъжете дори, още повече пича от тотото. Коментарът ти е смешен...
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от лица с все още неопределена сексуална ориентация,какъвто е случая с Росен Цветков и неговият колега или колежка Цветан Николов от тотото.Нужни са мъже с типично мъжко излъчване на екрана.Дано напускането на Росен да поведе и други самовлюбени *** да изчезнат от телевизиите.
8
1
 
0
 
! Отговори
veso преди 10 години
Тази Ани Методиева за нищо не става,по-добре нея да махнат.Сутрешния на БНТ сега не става за гледане.
7
0
 
2
 
! Отговори
fago преди 10 години
До Анонимен 6Адмирирам! И тя не е за там - Асето. Болезнената амбиция не е гаранция, че ставаш за една или друга работа. Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В сутрешния блок на бнт определено има конфликт между двамата водещи - колежката му е една намусена, постоянно мести заглавията при преглед на печата и не го оставя да довърши това,което чете, на моменти тя дразни с присъствието си. добре е нея да махнат от там, не става за тази работа тя
5
0
 
9
 
! Отговори
3 преди 10 години
До 1Не знаех, че и бтв е официално турска, к'ъв е тоя ужас, защо телевизиите са ни турски?? Трябва да има закон срещу това.
4
6
 
7
 
! Отговори
valq преди 10 години
koi e toz, ne sum go 4uvala!
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По бтв да спрат тъпите сериали и да пускат повече нормални неща, в Европа сме ей! За тв 7 думи нямам!! Великолепният век! К'ъв великолепен век бе, това за нас са най-трагичните години, и те ми го пуснали ежедневно да се върти, тая простотия.
2
3
 
10
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Започва се набирането на млади и лесно котролируеми момченца. Идеално ще си пасне с БТВ.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Готино момче, жалко че повече няма да го гледам. Но аз имам принцип и ги спазвам! От година и половина не гледам турската телевизия за нищо на света! Много добре си спомням, даже съм си запазил и клипа, който угодно бе свален от ютуб, на другарката Бенатова в Катуница. И как после вместо да се извинят, монтираха и се правехе пред хората, че такова нещо не е имало! Който иска да ви гледа, за мен Босфор ТВ умря като медия в онзи 20 септември!