Отново с "Герои"

Сериалът ще се появи с нови 13 епизода
25 фев 2014 15:56, Петя Славова
0
Отново с "Герои"
Хейдън Панетиър и Грег Грънбърг - част от актьорския екип на „Герои“ на NBC. Снимка: Reuters

Телевизионният канал Ен Би Си оповести намерението си да продължи култовия сериал "Герои", приключил неочаквано през 2010, съобщава "Поан".

"Герои" е една от най-вълнуващите тв продукции и има реален шанс да заеме мястото на "Изгубени". Така сп. "Холивуд рипортър" приветства появата на сериала на Ен Би Си през 2008 г. Хвален от критиката и получил много награди, тогава "Герои" се беше превърнал в истински социален феномен, наблюдаван от средно 14,3 млн. тв зрители.

За жалост вместо да се превърне в новия "Изгубени", сериалът бързо зацикли, което прогресивно се отрази и на интереса към него. Така в хода на четвъртия сезон Ен Би Си реши да го спре, с което разочарова милионите му фенове по света, припомня БТА.

Ен Би Си изненада всички в неделя по време на закриването на олимпиадата в Сочи, обявявайки новия старт на поредицата под заглавието "Герои: Възраждане". От съобщението става ясно, че програмата ще се завърне на екран през 2015 под формата на минисериал от 13 епизода, продуциран от оригиналния му създател Тим Кринг.

"Очакваме с нетърпение новите елементи, които Тим предвижда да включи към оригиналната си концепция", обявиха от канала. И те не са единствените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари