Нети отвя конкуренцията в "Като две капки вода"

Деян Донков нацелува 16 дами от публиката
Обновена: 12 мар 2014 14:14 | 11 мар 2014 12:28, Александър Попов
8

Изпълнението на Нети й донесе първото място. Снимка: Като две капки вода

Актрисата Нети Добрева отвя конкуренцията в първата надпревара от новия сезон на шоуто "Като две капки вода". Тя впечатли с имитация на Лайза Минели и нейната класика Cabaret, а първото място й донесе 1000 лв. Тя ще ги дари на децата от дома на отец Иван.

Макар да не бе фаворит на журито, публиката изстреля на второ място водещия в сутрешния блок на Нова тв Павел Владимиров. Той единствен от всички участници няма сценичен опит, но се справи с ролята на Дичо. Рокаджията бе сред публиката и бурно аплодира своя двойник. Трети остана Къци, който направи много силно изпълнение преобразен като Васил Найденов.

Останалите участници - Мая Бежанска като Тони Димитрова, Неве като Джеси Джей, Иво Танев като Том Джоунс и Стефания Колева като Шакира, също направиха голямо шоу.

Секссимволът на българския театър – Деян Донков, разтопи женските сърца с изпълнението си на Краля на рока Елвис Пресли – Love Me Tender. Той дари с целувка 16 дами в залата и безапелационно се превърна в техен любимец.
Донков бе на второ място при гласуването на журито, но получи нисък вот от зрителите, което го прати извън тройката.

Водещите - Зуека и Рачков, приеха за втори път предизвикателството да изпълнят "песен по избор" в следващия епизод на предаването. Рачков бе категоричен, че този път няма намерение да се подстриже "нула номер".

В края на предаването победителят от миналия сезон Рафи изпълни мечатата си да се преобрази като Дони и изпя "Кукла" и "Стая с лилави стени". По средата на изпълнението рамо до рамо до него застана и оригиналът, който тази година е музикален продуцент на риалитито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
rt преди 10 години
С Нета си е чиста сделка и конфликт на интереси, макар че в тия среди такива понятия няма...какво ми се прави на 2 1/2, все едно си вади лични средства, за да ги дари, смотани будисти
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя Нети е само за секс!
6
0
 
4
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Не е Рачков нисък. Краката на Нети са дълги.
5
3
 
6
 
! Отговори
jako преди 10 години
Разбира се, че Нети ги отвя...! Дони е продуцент на формата.... Тя единствена е професионална певица, но пеенето беше фалшиво и приличаше на дране (повръщане).
4
4
 
7
 
! Отговори
BURZUM преди 10 години
Писна ми от тия *** реалитита.Почват по едната, после по другата, после и по третата.И все звезди и все е супер интересно и си се хвалят сами като *** на пазар.Гостуват си от едно предаван в друго и няма край.И има няма 20-30 човека си се въртят така с години и жулят кинти от оскотялото население на Бъ Бъ.
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Беше неотразима, наистина! Всички участници се постараха да направят забавлението истинско. Нужно ни е в тези смутни времена да се разтоварим, като се посмеем. Гледайте! Дано продължават да ни изненадват приятно.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рачков, къде си се качил, момчето ми?!
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предполагам, че Нети и Деян ще се справят най-добре със задачите - освен, че са артисти и пеят, танцуват много добре.