България има супер таланти!

Малките певци от "Големите надежди" с брилянтни изпълнения
13 мар 2014 14:57, Александър Попов
5

Радко се класира за следващия етап. Снимка: Нова тв

Шоуто "Големите надежди" тръгна с брилянтни изпълнения, атрактивни танци и бийтбокс на талантливи деца от цялата страна. В първото издание на сцената се качиха десет малчугани, от които пет се класираха за следващия етап след зрителско гласуване.

Ерика Адамс от Пловдив, Едит Бялкова от Малко Търново, гаражната банда Little Stars от Добрич, Радослав Димитров от Аксаково и Радко Петков от Троян впечатлиха най-много журито и зрителите.

На първо място се класира родената в Колорадо 10-годишна Ерика с изпълнение на Any time you need a friend на Марая Кери.

“Много обичам да правя добро и да дарявам", каза очарователната пловдивчанка. Тя вече има благотворителен концерт за гърба си – заедно с нейни приятели успява да напълни залата на Пловдивския театър, а събраните 9600 лв. дарява на детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги“. 

С малко уроци зад гърба си впечатли и малката Едит от Малко Търново, която изпълни песента на Поли Генова "На инат".

Истински взрив предизвика 10-годишният Радослав Димитров с перфектно изпълнение на "Черната овца" на Ахат. Рокаджията Звезди, който бе сред гостите на "Големите надежди", не скри възхищението си от малкия талант. Веселин Маринов призна, че първоначално се е подразнил от високото самочувствие на Радо, но след изпълнението му бе категоричен, че има защо да има самочувствие.

"Явно българските деца са много по-талантливи, отколкото сме си представяли“, вдъхновено коментира Любо Киров след изпълнението на Ain’t n’ sunshine на 10-годишния Радко Петков. Носителят на множество първи награди, сред които големият приз в конкурса "Новите гласове" на БНР, бе похвален и от Веско Маринов за перфектната си вокална техника и дори покани талантливото момче да участва в негов концерт.

Напред продължава и рок бандата Little Stars. Момичетата от групата пеят от тригодишни в Хор на бебетата, като в даден момент към тях се присъединява и Филип.

Следващата седмица нови десет претенденти ще излязат на сцената, за да убедят жури и публика в своите качества.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Големите надежди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
ННН преди 10 години
Ерика пее също много хубаво ! Тя е номер едно !
4
1
 
1
 
! Отговори
K преди 10 години
ЕДИТ БЕШЕ ПРЕКРАСНА !!!
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едит Бялкова
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крисия Тодорова !
1
2
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Ерика Адамс от Пловдив да не е дъщеря на легендарния вокал на Меноуор със същото име?