Михаела Филева и Сани Жекова триумфираха в Dancing Stars

Щерката на Стоичков и Милко Калайджиев останаха на дъното
Обновена: 19 мар 2014 12:01 | 19 мар 2014 10:36, Александър Попов
0

Дарин Ангелов и Ани останаха на дъното след победата миналата седмица. Снимка: Нова тв

Вторите танци на двойките в Dancing Stars донесоха някои изненади, но в същото време и затвърди впечатленията от старта.

Новото във вчерашния лайв бе дебютът на най-добре класиралата се родна олимпийка Сани Жекова и нейния партньор Симеон, които грабнаха журито с изпълнение на джайв. Те събраха 33 точки и си разделиха второто място с Ути и Елена. Кулинарният спец танцува самба с гипсирана ръка, Илияна Раева дори му вдигна 10 точки за изпълнението, а разчувстваната Галена Великова заяви, че танците се научават, душа не се преподава. Само на точка зад тях - с оценка от 32, на четвъртото място се нареди Нана, която бе една от малкото, които през цялото време на сцената "греят" и се забавляват.

Тази седмица номер едно станаха Михаела Филева и Светльо с гореща самба, а както и на старта на дъното останаха Милко Калайджиев и Елена. Те отново ще разчитат на зрителския вот, за да продължат в шоуто. Този път обаче те си имат и компания в тази част на класирането - щерката на Стоичков Мика и Тодор. И двете двойки събраха по 23 точки.

Изненадата на вечерта бе изпълнението на Дорин и Ани, които на старта на шоуто бяха безапелационни победители. Този път обаче получиха ниски оценки от журито и със своите 25 точки останаха в края на класирането. "Това ще ни мотивира да покажем повече", заяви Дарин. 

Атрактивният съдия Алфредо пък аплодира "хеликоптера" на Албена Михова и "ханша" на Мариан

Ето класирането и точките на двойките:

Михаела и Светльо – 35
Сани и Симеон – 33
Ути и Ели – 33
Нана и Мирослав – 32
Албена Михова и Петьо – 30
ВенЗи и Ралица – 29
Елена и Деан – 28
Антон и Дорина –28
Нели и Наско – 27
Мариан и Михаела – 26
Дарин и Ани – 25
Мика и Тодор – 23
Милко и Елена – 23

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари