Азис и Кали играят в "Стани богат"

Учени разкриват ще настъпи ли края на света
20 мар 2014 16:57, Петя Славова
7

Азис и Кали. Снимка: Нова телевизия

 

Двама учени и двама попфолк изпълнители – такива двойки ще се срещнат в Сезона на професионалистите в „Стани богат”.

Срещу водещия на предаването Ники Кънчев на 21 март ще седнат двама души, които знаят всичко за Вселената – астрофизикът Владимир Божилов и доц. Леандър Литов, ръководител на българския екип към ЦЕРН. Другите двама души, за които Вселената се изразява с музика, са Азис и Кали.

С подобни участници зрителите може да получат научен отговор на въпроса кога ще настъпи краят на света и ще настъпи ли той изобщо.

Владимир Божилов и Леандър Литов ще разкажат как се е породил интересът им към науката и с какво тя е полезна за хората. В даден момент играта им в „Стани богат” ще заприлича на истински фантастичен филм – може ли да ни погълне черна дупка, колко дълго ще „живее” Слънцето и какво ни очаква след това.

Веднъж намерили своя научен отговор, въпросите за света и Вселената ще бъдат изместени от въпроси за музиката, живота и отговорността да си родител, тъй като „Стани богат” ще играят Азис и Кали.

Единствено пред Ники Кънчев Азис ще разкрие каква е връзката между него и Кейти Пери. В откровен разговор за ролята си на родители двамата ще признаят и какви са най-големите им страхове и отговорности. Защо Азис не иска да показва дъщеря си и по всякакъв начин се опитва да я предпази от известността?

За предизвикателството да отглеждаш три деца и защо и тримата носят имена на едни от най-великите световни личности, ще разкаже Кали.

За първи път в студиото на „Стани богат” Азис ще признае и каква е истината за него и наркотиците. Как темата за наркотиците присъства и в живота на Кали и защо подлага сина си на тестове всеки месец?

А коя двойка - тази на учените или артистите ще събере по-голяма сума за благотворителна кауза, ще стане ясно в 21.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
До Анонимен 4да,така е НО да е чалгаджия е личен избор на десислава ,както и на всеки един от тях.дали ниският морал на тези които мятат гюбеци и се кефят на чалга(тук включвам целият арсенал на чалгата-силикон,липса на елементарен интелект,скъпи коли,мутри и пр.) си е техен или придобит след слушане на чалга няма как да знам,дали ако нямаше бг.чалга пак щяха да се мятат гюбеци под звуците на турски маанета-не знам.нямам нещо против тях като хора ,имам много неща против това което те правят.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До @Обаче Десислава е племенничка на М. Иванова.
2
0
 
2
 
! Отговори
мечо преди 10 години
А също така игрят и кючек...
1
1
 
19
 
! Отговори
@ преди 10 години
забелязвам ,че от известно време джурналята (или по-скоро някой чрез тях ) правят опити за легализиране на чалгата и чалгаджийките .да им светна - според мен чалгата и всички в този чалгаджийски бизнес трябва да бъдат съдени за унищожаване на морала и опростачване на българският народ !!!не да ми слагат мара отварачката до Мими Иванова и да ми я сравняват с тази великолепна Българска певица и ми да ми се махат ,че нито мога да ги слушам нито да им гледам силиконите