Мариан Кюрпанов отпадна от Dancing Stars

Елена също си тръгна, но заради лекарска забрана
Обновена: 28 мар 2014 11:50 | 28 мар 2014 09:11, Александър Попов
13

Мариан и Михаела. Снимка: Dancing Stars

Мариан Кюрпанов и неговата партньорка Михаела станаха поредната двойка, която отпадна от шоуто Dancing Stars. Те влязоха в пряк дуел за оставане с Албена Михова и Петко, като зрителите дадоха своя вот за актрисата.

Мариан призна, че е танцувал с болки, заради усилените тренировки е получил и дискова херния. Лекарка дори му забранила да участва, но в крайна сметка моделът избра да танцува, макар и за последно.

Също заради лекарска забрана напусна и Елена Георгиева. Докторите й забраниха да извършва физически натоварвяния заради опасност от оперативна намеса. Елена е със сериозна фрактура на хрущяла, който свързва ребрата с гръбначния й стълб и предизвиква възпалени нерви. Ужасната болка и опасност от усложнения я отказаха от надпреварата.

За сметка на това Албена Михова, подкрепена от сина си и гаджето Тома, бе истинска фурия на сцената. Галена Великова я определи като "абсолютна откачалка", а Михова си призна, че да си луд е готино. "Не ме обижда, това е състояние на духа, означава, че си млад независимо от годините", коментира блондинката.

Във вторник двойките ще трябва да за пореден път да се доказват на сцената. След като тази седмица шоуто мина под знака на любовта, следващата ще бъде на смеха. Във вторник двойките ще трябва да за пореден път да се доказват на сцената

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 10 години
част 5- Не, Мариан е близнаци - като мен.:) Прочетох някъде датата 15 юни- юнски близнак. Аз съм майски.Аз мисля, че той просто си изпъква заради аполоновата му висока фигура, а не защото иска. Трябваше да му сложат по-висока партньорка- така той нямаше да изпъква толкова и чувството за дървеност щеше да е по-малко.
11
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 10 години
част 4- Жалко, че двама от най красивите участници-Мариан и Елена (която е едно красиво миньонче от типа на Салма Хайек- мога да го призная, защото съм достатъчно красива, за да не завиждам на други жени) напуснаха шоуто толкова рано.И, хора, стига вече толкова злоба. Не може на красивото да казвате "грозно, измислено" и т.н. А иначе Албенчето-тя също си е сладур и боец в живота-кръгло сираче от малка.
10
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 10 години
част3-Прекалено съвършената му аполоновска стойка някак си не можа да се разчупи достатъчно, а и партньорката му беше твърде ниска и безлична.Дори трътлестият таекуондист Касабов пръв успя да се разчупи и да затанцува и стана малко симпатичен дори и на мен. А и за защита на Мариан по-успешна би била майка му от брат му, мисля.(И западните звезди са измислени)
9
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 10 години
част2-Мариан е доста огнен и непринуден на моменти дори недодялан, така че е възможно обекта на неговата любов всъщност да си е жена, но с този съмнителен израз сам се лиши от гласовете на много хора.А иначе чисто танцувалните ми впечатления от безспорно красивият и секси Мариaн са, че нямаше достатъчно време да прогони напълно дървото от себе си и да се потопи с цяло сърце в танца.прогони напълно дървото от себе си и да се потопи с цяла душа и сърце в танца. Прекалено съвършената му аполонов
8
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Голямата грешка на Мариaн, която му изяде главата, беше изявлението му във вторник, че "има един ЧОВЕК" -обект на неговата любов в момента.Един красив мъж, работещ в област пълна с ****дели, за когото непрекъснато витаят слухове за хомосексуалност, би трябвало да бъде много по- внимателен и по- прецизен в изразяването. Сигурна съм, че ако беше употребил израза "има една ЖЕНА", въобще нямаше да отиде на елиминации.
7
0
 
8
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Не можах да разбера следното: спасиха Албена Михова, защото танцува по-добре от Мариaн или защото следващото издание на шоуто съвпадало с Деня на хумора???!!! Нищо лично и към двамата. Но без угризение на съвестта съм " ЗА " Мариaн:защото е секси, старае се, упорит е, изглежда много добре на сцената, не се *** и не преиграва, като Албена. Малко множко ми идват идиотизмите й!
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пръц...Пръц...
5
9
 
1
 
! Отговори
Bat Ventsi преди 10 години
Какъв е този, които играе в този телевизионен формат. Моля не ми натрапвайте измислени герой. Само от 4 години не съм в България, и ето нов измислен герой. Този дори и за модел не става. Радвам се че е ван.
4
0
 
6
 
! Отговори
jane преди 10 години
Много съжалявам, че Мариан отпадна. Той е пич и се старае страшно много. Не е виновен, че няма пластично тяло като останалите. Просто кофти сезон. Като имаш някоя като Михаела, която танцува като извънземно, няма как да се учиш в движение да танцуваш. Което не е съвсем честно към другите, но това е друг въпрос. Освен това мисля, че съдиите тенденциозно му намаляваха оценките, но то това не е нещо ново. Мариан е лъв(мисля), обича да изпъква и да бъде номер 1, и това понякога малко дразни.
3
0
 
3
 
! Отговори
Ãnonimen! преди 10 години
Tozi Mariqn e unikalen,tolkova e krasiv,seksi che poludavqm kato go vidq!
2
1
 
6
 
! Отговори
симеон преди 10 години
жалка история е да гледаш затлъстяли и остаряли *** как се мятат по сцената, само и само да се покажат по телевизията."звезди"???каква е тази елена, с какво е известна, какво е направила в живота, какво образование има, та снощи се скъсаха да я хвалят.
1
2
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Що ми се...струва,че едни и същи...персони се въртят с години,по различните шоу-надпревари.Тези хора какви ли не бяха;къртици,брадъри,сървайвъри,танцьори-акробати,готвачи и какви ли още не.Какво да се...прави;животът е...компот и всеки се бори поне да...стане слива.