"Мръсни танци" с Вензи, Нана ще бъде "Хубава жена"

Участниците се готвят за Седмицата на киното
0
"Мръсни танци" с Вензи, Нана ще бъде "Хубава жена"
Снимка: Dancing Stars

Участниците в Dancing Stars се готвят за поредното предизвикателство, като утре те ще трябва да влязат в образи на известни филмови герои.

Нана ще бъде в образа на "Хубава жена" и ще докаже чрез танца си American smooth, че красотата на човек се крие във вътрешната му сила и дори в трудни моменти, когато носиш перука, най-важното е, че имаш хора, които са до теб и те подкрепят и обичат.

Сани Жекова пък ще трябва да се превъплъти в Мисис Смит, като в утрешния епизод зрителите ще видят и кой е мъжът в живота на най-добрата ни сноубордистка.

Танцьорът Светльо пък уреди неочаквана среща за своята партньорка Михаела Филева. Най-добрата танцьорка по индийски танци Капка Кумар ще разкаже на Михаела защо индийският танц е възхвала на любовта и Бог, а заедно със Светльо трябва да се справят със стила Боливуд.

"Мръсни танци" очакват Вензи, а "Приятели" за Албена и партньора й Петьо.

Дарин пък ще разкрие как е бил на ръба, тръгнал по лошия път, и как инцидент с кола, в който за малко не убива семейството си, променя живота му завинаги. Заедно с Ани пък ще трябва да убедят зрителите с freestyle импровизация на емблематичния образ на Джон Траволта в "Брилянтин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари