Светльо Витков се заяде с Графа и Хилда Казасян

"Оценяват Бате Гойко и Скакауец... да не дава Господ!"
Обновена: 15 апр 2014 13:11 | 15 апр 2014 12:39, Александър Попов
16

Деян Донков пее "Бате Гойко". Снимка: Като две капки вода

Светльо Витков се заигра словесно с Графа и Хилда Казасян, които снощи оценяваха в шоуто "Като две капки вода". Актьорът Деян Донков се превъплъти във фронтмена на Хиподил и изпълни микс от хитовите рефрени за "Бате Гойко" и "Скакауец". Като цяло Донков получи ниски оценки от журито за превъплъщението си.

Самият Витков пък явно не е останал очарован от коментарите на журито и пусна "хапещ" коментар във Facebook.

"Хилда Казасян и Графа оценяват Бате Гойко и Скакауец... да не дава Господ! Дойде им звездия миг на отмъщение... или по-скоро само им дойде", написа хиподилеца.

Иначе шоуто беше спечелено от Мая Бежанска, която влезе в образа на Едит Пиаф. Втора пък остана Нети, която също впечатли с изявата си като Арета Франклин.

Едно от разочарованията на вечерта бе Къци, на когото гласът на Риана му дойде в повече. И според зрители, и според оценките на журито на дъното на класацията остана Стефания Колева, която се пробва на сцената като Бой Джордж.

За пореден път силно се представи и Невена като Васил Найденов, но както отбеляза Маги Халваджиян, "нещо малко й липсва за десетката".

Следващия път, на 21 април, ще видим Деян Донков като Лили Иванова, Стефания като Уитни Хюстън, Невена ще бъде Адел, а Иво Танев би трябвало да се справи с Лучано Павароти. Павел ще се преобрази като Роби Уилямс, Нети като Джъстин Тимбърлейк, а на Мая се падна Eruption.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Ilko преди 10 години
НАй смешното е когато журналист не знае къде се пише И, и кога се пише Й, а то е толкова елементарно!
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СувВалка; Какво ниланрсират тази Нети.Не е чак толкова добра колкото се опитват да ни внушат.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха-ха най-много ми хареса коментар 1. Най-точен си пич. Всички други да го духат. Предаването е страхотно, а Маги е един интелигентен, образован и ерудиран мъж. Успял с труда си, а не благодарение на маман и на контаактите с чичо Доган.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти не обичаш ли лукса? Ходи в *** да живееш тогава.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До хипобирецминалия път гласувах за него ,ама чух в ,,черешката на тортата,,как Милена каза ,че Светльо си обича лукса ,та вече не знам дали пак за него да гласувам
9
7
 
9
 
! Отговори
Хари преди 10 години
Кой гледа тези тотално *** изтъркани предавания, Маги го направихте милионер с изтърнакани номера от години купени на килограм от запада.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нети винаги стои нескопосано на сцена.Чак ми става жал за нея.
7
3
 
3
 
! Отговори
Monibonboni преди 10 години
Аз уж гледах, ама не ми е направило впечатление нещо да са казали за песента. Нещо лошо ли са казали?
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Азззз Е как знаеш ;-) Запитай се кой е музикалния продуцент на шоуто? що на нея не се падне Рияна, та да видим тя как ще се справи... ;-)))))
5
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нети има качества, безспорно, но постановката й е за хорово пеене, така се е научила в Бодра смяна. Нямаше да обърна внимание, но след мазното изказване на Халваджиан на първото представяне, се озадачих и потърсих причините.Открих - Дони е продуцент на предаването.Ще кажа, че зрителите имат по-точен критерий, ако изобщо имат думата, няма доказателства за това.Не харесвам Донков, Стефания и Невена.Хилда да оценява, при условие, че е завършира за тъпънар, а джазовите й изпълнения са постни.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До tropЕ ти луд ли си?Та той е силно интелигентен...Предвид какви има.
3
25
 
39
 
! Отговори
хипобирец преди 10 години
Светльо президент! Аз ще гласувам за Глас Народен!
2
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как може мъж да пее като жена или жена като мъж? освен това арета фарнклин е супернепозната у нас каквон толкова й каресаха?
1
15
 
45
 
! Отговори
Азззз преди 10 години
Тая, па, Нети такова цвилене демонстрира, вие като на умрЕло. Не знам на каква база й дават винаги такива високи оценки, като всички знаем какъв музикален инвалид е!