Антон Касабов разкри семейна драма в Dancing Stars

Алфредо Торес "захапа" Сани Жекова
23 апр 2014 13:45, Александър Попов
5

Антон и Дорина. Снимка: Dancing Stars

"Най-запомнящата се  година в моя живот" - под това мото и предизвикателство се изправиха участниците в Dancing Stars.

Безспорно една от най-емоционалните истории бе на Антон Касабов, като с Дорина представиха една драматична история за силата на обичта, която надделява над силата на кръвта.

"От 2006 година започнах да разбирам колко любов има в живота. Баща ми, който ме е отгледал, не е биологичният ми баща, а ме е осиновил. След повече от 30 години, моята майка ми го сподели - имала е любов с красавец от съседно село, трябвало е да се оженят, но той не се е появил... Много от близките й са се отказали от нея, но не и тя от мен. Търсил съм баща ми, абсолютно копие съм му и след като го срещнах, усетих ужасно силно любов към бащата, който ме е отгледал", сподели Антон, а неговата драма просълзи Галена Великова.

Александра Жекова и партньорът й Симеон изтанцуваха куикстеп, посветен на семейството на Сани.

"2014 година, тази година, ми донесе много радост и удовлетворение. Искам да посветя този танц на баща ми, той ми е дал страшно много", сподели сноубордистката. Алфредо обаче бе крайно критичен към изпълнението й и заяви, че "има разлика между куикстеп и ръченица". "Наистина танцът беше много труден, но го изтанцувах с много емоции", контрира Сани.

Талантливият Дарин посочи 2005 година като най-емблематичната година от своя живот. "Тогава получих награда за изгряваща звезда. Театърът не е начин на живот, той е животът", възкликна Дарин.

Румбата на Албена Денкова пренесе зрителите от сцената на Dancing Stars 2014 до най-високото стъпало на шампионската стълбица. За Албена паметна остава 2006 година, когато за първи път става световна шампионка.

2013 година се оказа най-значимата за младата Михаела. Тя и Светльо се опитаха да я пресъздадат със суинг.

Нели и Наско представиха танго, а Нели сподели, че годината, която я е белязала завинаги, е 2003 г. Тогава нейният брат претърпява катастрофа и Нели и нейното семейство са прекарали 3 месеца в очакване той да отвори очи. "Много го обичам и много се радвам, че е до мен", сподели тя.

Елена пък призна, че за нея най-хубавата година е настоящата. Тя и Деан заложиха на чувствен и аристократичен валс.

Отборното предизвикателство бе оставено за десерт.

Михаела и Светльо, Антон и Дорина, Сани и Симеон, Дарин и Ани излязоха с огнено пасо добле. Агресивното им и страстно изпълнение раздвои журито, но те се обединиха около финалните 33 точки.

И точно когато публиката мислеше, че няма какво още да я разтърси по този начин, на сцената се появи отборът на Нели и Наско, Албена Денкова и Калоян, Нана и Миро и Елена и Деан. Тяхното танго успя да пребори зашеметяващото пасо добле на конкуренцията и финишираха с цели 38 точки. С тази победа, всяка една от двойките добави по 10 точки към индивидуалните си оценки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-коментарите разбирам, че има имало хора дето го гледат тоя бълвоч :)
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая Елена ако има капка достойнство ще си тръгне сама не разбира ли че е за посмешяще на цяла България а и Илияна Раева може да спре с това "Елена ти си великолепна , ти си кРАсива , ти си невероятна защото не е истина не е нито едното и да спре стакава злоба да оценява спортистите защото всички те са постигнали в пъти повече от нея .Албена , Саня , Антон и *** са тези които са звездите на този етап а пред Нана поклон за силният дух .
3
3
 
16
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Просто питам: има толкова хора, които са предизвикали подобна трагедия, като тази, която предизвика Максим Стависки. Даже и по-големи трагедии! Архивите помнят, но хората - не. И няма осъдени. Защо единствено и само Максим е в главите и устата на всички: дайте и другите - има и музиканти, има и артисти, има и синчета на големи другари. Максим ли е най-, най-, най- лошият? Не оневинявам никого и не заставам зад никого. Що се отнася до Албена - тя няма вина за случилото се.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Албена , Саня и Антон заслужават уважението на България за постиженията си в спорта , Дарин заслужава Възхищението на публиката за актьорският си таланта само не мога да разбера как така "България" гласува Вензи да си тръгне а да остане една известна с това че не е известна Елена и с какво тя е звезда за да е в това шоу с креватните си изпълнения пред цяла България или с това че направи един *** за посмешище и после не било нагласено Елена трябваше да си тръгне просто мястото и не е там
1
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Албена трябва да остане паметна годината в която пияният и мъж уби и осакати невинни...