Нети с трета победа в "Като две капки вода"

Актрисата се превъплъти в Барбара Стрейзънд
29 апр 2014 13:03,
8

Павел превзе дамската аудитория като Мишел Тело. Снимка: Като две капки вода

Нети като Барбара Стрейзънд извоюва трета победа в "Като две капки вода". До последно журито и участниците посочиха за свой фаворит Стефания като Стенли, но зрителите решиха дуела и Нети се оказа техен фаворит. Тя отново дари наградата си от 1000 лв. на Дома за артисти ветерани.

Непосредствено след нея се нареди Стефания за образа си на Стенли и „Обсебен”, който я похвали на живо в залата.

„За мен тази имитация беше най-добрата за двата сезона „Като две капки вода”, коментира Маги Халваджиян за „Аз съм 6” на 100 кила в изпълнение на Неве.

„Свикнах да те виждам като жена и много добре ти се получава”, коментира Маги за изпълнението на Иво Танев и добави, че трябва много смелост да се имитира Петя Буюклиева заради невероятния й глас.

Павел влезе в ролята на Мишел Тело и представи по много професионален начин „невзрачната” песен Ai Se Eu Te Pego, а Милица го похвали за това, че винаги е изключително старателен в акцентите на съответния език, на който пее. Мая Бежанска пя, сервира, летя в самолет, отсервира и танцува за Toxic на Бритни Спиърс и заслужи 5-те точки от колежката си Стефания.

В дъното на класацията този път остана Деян Донков за I Feel You на Депеш Мод. Къци се нареди едно място пред него за We Are The Champions на Queen.

Специалният гост в епизода миналата вечер беше учителят по актьорско майсторство в „Като две капки вода“ - Георги Низамов. Той влезе в ролята на Джо Кокър, а изпълнението му на With A Little Help From My Friends вдигна участниците и публиката в залата на крака. „Свалям ти шапка!“, заяви Маги Халваджиян секунди след като Георги приключи участието си на сцената. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 9 години
А НА МЕН ВЕЧЕ МИ СЕ ГАДИ ОТ ТОЗИ ДЕЯН ДОНКОВ. МНОГО Е ПОСРЕДСТВЕН.
7
2
 
4
 
! Отговори
Мими преди 9 години
Защо не се наслаждавате на предаването, а само дърдорите, и да ви светна Къци окепази тотално парчето на Фреди - направо ми прилоша от него този път.
6
1
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Напъва се...жената Нети,талантлива е,но такива като нея в това...шоу са почти...всички.Честно казано,не ми хареса,как представи Барбара Стрейзънд;не като визия,а като...пеене.Много...класически пее Нети,липсва й умението да влезе в душевноста на певеца и това си...личи.За мен победител е Невена,защото се справи с много труден образ...успешно;наистина бе като...две капки вода.Дали е нагласено класирането -до някъде и то е за първото...място.То има ли нещо в Кривунделово,да не е...изкилифинчено.
5
1
 
16
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Да-а-а, и на мене вече ми омръзна "явлението" Нети!Журито редовно си ощетява Къци, Иво. Този път Невена беше изключителна! Не ми е ясно защо са поканили Къци, след като откровено го прецакват? Нети беше доста далече от Barbra Streisand, но... И като почнат "звездите" да си раздават петорките - пак по роднински го правят. Не познавам Къци и не го защитавам, но той не заслужава ли петорка, а?Всъщност този формат, лично за мен, имаше две великолепни попадения: Милица и Рафи.
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да, бе тая Нети с тоя ужасен фалцет, интересно как печели?!
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България толерираните" звезди" много рядко се превръщат в любимци на публиката.
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Постоянно ощетяват Къци ! И аз намирам че е един голям комплексар, който за съжаление дори на тези години не може да се превъзмогне ...Нети ПАК не беше най-добрата. Шуробаджанащина.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е то ще е чудно мъжът и музикален продуцент и наградата да отиде в някой друг