Нана се сбогува с Dancing Stars

Останаха шест двойки в битката за първото място
Обновена: 9 май 2014 09:09 | 9 май 2014 09:09, Александър Попов
4
Нана се сбогува с Dancing Stars
Нана и Миро получиха най-нисък зрителски вот. Снимка: Dancing Stars

Нана и нейният партньор Миро станаха поредната двойка, която се сбогува с Dancing Stars. Двамата представиха нов танц - валс, но в крайна сметка събраха най-нисък зрителски вот. Не им помогна и подкрепата на водещата Ани Салич.

На елиминации се явиха Нана, Нели Атанасова, Елена Георгиева и Антон Касабов, като живеещият в САЩ актьор бе спасен първи от зрителите и не му се наложи да излиза на дансинга.

Елена и Деан представиха атрактивна африканска самба с колоритни костюми и получиха овациите на жури и публика. Легендарната спортна коментаторка Вера Маринова-Аткинсън пък бе в залата да подкрепи завърналата се след контузия Нели Атанасова, която с Наско Месчков изигра страстно танго.

На сцената отново изгряха победителите от миналата седмица Светльо и Михаела Филева, които освободени от напрежението на елиминациите представиха своето фламенко, което бе избрано за танц на седмицата. С представянето си досега двамата са едни от основните фаворите за първото място в танцовата надпревара.

Снощното издание на Dancing Stars ще се запомни и с изявата на един от най-известните дъбстеп танцьори в света Маркиз Скот, който направи премиера на най-новото си танцувално шоу. Мария Илиева и Криско пък направиха премиера на новия си дует "Видимо доволни".

След отпадането на Нана за първото място останаха да се борят шест звезди и техните партньори - Албена Денкова, Дарин Ангелов, Елена, Нели Атанасова, Михаела Филева и Антон Касабов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
******* преди 9 години
Михаела,Дарин и Албена са страхотни.Толкова са талантливи, лъчезарни,трудолюбиви и скромни.Удоволствие е да ги гледаш.Имат харизмата да досват душата на човека. Пробутваната "убава" Еленка е като буренце на сцената.Не кефи колкото и да се старае.Добре беше извън медийните прожектори защо се натрапва отново.Говора и с насила ухилена уста и през зъби е дразнещ.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koi glasuva za "zvezdata" Elena ili Anton Kasabov??? Vmesto puberi I babichki da puskat smsi za tazi prostotiq, da gi puskat za blagotvoritelni celi!
1
7
 
24
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
И на изпроводяк не пропусна да спомене епичната си борба с рака. Ако си го татуира на челото, ще е нумеро уно. Хиляди хора си отиват като книги без история всяка година от рак, тях кой освен близките им ги споменава ?! Те имат ли пари да хвърчат като прелетни птичи до Израел през седмица и да циврят в ефир колко им е мил живота ??? Пир по време на чума, това е нейното...