Нети надви Къци и Невена в "Като две капки вода"

Това е четвърта победа за актрисата
13 май 2014 13:16, Александър Попов
15

Нети като Монсерат Кабайе. Снимка: Като две капки вода

Участниците в шоуто "Като две капки вода" направиха поредната си силна вечер в ролята на звезди от музикалната сцена.

След гласуването на жури и зрители с равни точки на финала се оказаха Нети, Невена и Къци, но заради повечето гласове на зрителите в крайна сметка на върха бе отново Нети. Това е нейна четвърта победа в досегашните девет издания на шоуто.
 
Къци се сля с вокалистката на The Cranberries и представи хита им Zombie, Невена се преобрази на Шер, а Нети представи Монсерат Кабайе и песента Barcelona.

Павел убедително представи Том Джоунс и хита му Sex Bomb, а Деян Донков отново влезе в женска роля – Ейми Уайнхаус.

За Стефания Колева си стана традиция да влиза в образ от противоположния пол, като този път направи силно представяне като Пол Стенли от Kiss. Иво Танев, който също обикновено гастролира в женски образ имаше задачата да влезе под кожата на Бруно Марс. Ролята му се получи, въпреки, че самият той я определи като най-далечна досега.

Следващата седмица зрителите също ги очакват интересни персонажи. Мая ще бъде Фарел Уилямс, Иво - Алла Пугачова, Деян ще се пробва като Дони, а на павел се падна Богдана Карадочева. Стефания ще бъде хаваецът Israel Is с неговия вечен хит Somewhere Over The Rainbow, а синът на Къци оотреди баща му да се превъплъти в Дженифър Лопес. За Невена ще бъде ролята на Силвия Кацарова, а победителката Нети ще се изяви като Аксел Роуз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да живее КЪЦАМУН
13
1
 
18
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
я кажи на 2-3 европейски езика как е "задния двор на европа", та ги разбра как ни наричат европейците
12
2
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Невена е...откритието на това...шоу.Много талантлива,всеотдайна и най...важното незлоблива жена.Така е с хората,които са природно...надарени.От тук насетне й предричам нови хоризонти в творческата й кариера.Тя може да прави с гласа и тялото каквото си иска.за да въздейства на публиката.Продуценти и театрални мениджъри,сигурно са я забелязали.
11
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никога в нищо не съм гледала Деян Донков ,в този формат (щракайки с дистанционното ) го мернах 2 пъти случайно и съм щастлива ,че откривам толкова талантлив бг актьор .който каквото ще да казва за мен си е щастливо събитие :))))естествен е и я има онази капка лудост ли ,гениалност ли която я имат големите актьори !
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невена беше на светлинни години от другите снощи. Откъде се взе тази жена, много талантлива!Някой знае ли в кой театър играе?
9
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е нагласено,дори факта че Нети участва е най-малкото неетично след като съпруга и е продуцент на предаването.Но в България няма морал и етика особено когато печалбата е толкова апетитна.Но и дори да няма печелба пак не бе редно!
8
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нети печели зaщото Дони е музикaлен продуцент нa предaвaнето.
7
3
 
41
 
! Отговори
Гларус преди 9 години
Хайде да идва лятото и да спират тия безумни реалитита , че ми се повдига.
6
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от София има ли по големо село бре хахахахахаха
5
5
 
23
 
! Отговори
do 4 преди 9 години
Ами ти за гражданин ли се имаш? И какво е срамното на думата селянин? По-срамно е да си гражданин!:)В България всички са селяни включително и софиянци, в Европа ни наричат гетото на Европа, задния двор на Европа и т.н.Затова споко :) и гледай напред:)
4
12
 
21
 
! Отговори
do 1 преди 9 години
Заради такива като теб ни наричат масово хората от провинцията селяни!
3
3
 
28
 
! Отговори
Бай Брадър селския преди 9 години
До 2: Бойко , ти ли си?
2
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бай Брадър селскияЧе си селски става ясно още като ти прочета коментара. Нети направи страхотно изпълнение на тази велика песен. А ти ако не искаш - не гледай. Пусни си Алфа тв. Тя е точно за такива кухи *** като теб.
1
8
 
51
 
! Отговори
Бай Брадър селския преди 9 години
Оооооо моля ви, тези нагласени предавания с още известно в началото победители не ни ги пробутвайте! Ами кой да е първи?? Донадони е дупе и *** с продуцентите не само на това предаване а и на много други. Там в София те си правят предавания , само си участват в тях, даже в Байбрадър махнаха това да слагат обикновени хора а всяка година си слагат там техни, от "елита".Дори и "Стани брадат" стана така, трябва да си известен за да играеш.