Дарин и Нели на върха в Dancing Stars

Отборният танц свали от първото място Светльо и Михаела
Обновена: 14 май 2014 09:52 | 14 май 2014 09:52, Александър Попов
5
Дарин и Нели на върха в Dancing Stars
Нели и Наско. Снимка: Dancing Stars

Dancing Stars навлезе в решаващия си етап, а на журито става все по-трудно да оценява най-силно представящите се двойки.

В снощното издание Дарин Ангелов и Нели Атанасова окупираха върха, а Михаела Филева и Светльо за пореден път станаха любимци на публиката.

Танцовата надпревара започна с перфектно изпълнение на мамбо от Михаела и Светльо, което бе оценено с максималния брой точки - 40. Комплименти от журито заваляха и за куикстепа на Нели и Наско, които също получиха четири десетки.

Драмата на върха настъпи с появата на сцената в ролята на матадор на актьора Дарин Ангелов и неговата партньорка Ани. Пасо доблето им разчувства Илиана Раева, която поиска табелка с 11, но в крайна сметка двойката също се присъедини към отборите с 40 точки.

Само на точка от върха останаха Албена Денкова и Калоян, както и Антон Касабов и Дорина. Последни останаха Елена и Деан, които получиха за своя джайв едва 30 точки.

Крайното класиране бе формирано след отборните танци, в които надделя отбор Фокси. Така Дарин, Нели и Елена прибавиха по 10 точки към индивидуалните си оценки.

Независимо от класирането, кой ще отиде на елиминации и ще се раздели с Dancing Stars ще стане ясно в четвъртък след вота на зрителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
el преди 9 години
Не знам коя е *** и защо е нарочена за хубавица,но нито е красива,нито танцува добре,нещо дървена и леко тромава ми се вижда,мъчи се да се отпуска и бъде пластична и елегантна в танците си,но не...нещо не се получава както трябва. Просто лично мнение и виждане.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесвам ги. Тази година наистина има много силна конкуренция. Моите любимци са *** и Наско, но се радвам на всички участници. Красота и забавление за разтоваане от умората и тягостната атмосфера в държавата.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъй като сте взели на мушка Елена да ви кажа,че тя е много мил и очарователен човек.Вярвайте ,не заслужава да бъде обиждана.Спестете обидите си.Не я познавам в личен план,но имам нюх за хората.При една кратка делова среща установих ,че е срамежлив и тих човек с приятно излъчване.
2
2
 
7
 
! Отговори
зрител преди 9 години
може би е от телевизора, но тази Елена нито е хубава, нито е такава танцьорка. Виждам я ниска, късокрака, трътлеста, татуирана като излязла от затвора. Не знам , за какво я хвалят толкова много от журито. Това вероятно е политика на формата. На фона на ***, Албена и Михаела - тоя е направо като дошла от Бик брадър
1
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Крайно време е тази Елена да я махнат ,не е за там. Бута се ,пъна се ,но човек трябва да си знае възможностите , а не да става за смях като някой я толерира без причина.Останаха само лъвове и лъвици ,а тя съвсем няма място там.Хайде чао !