Албена Денкова стана Кралица на танца

С много малка разлика тя победи Михаела Филева в Dancing Stars
Обновена: 5 юни 2014 23:09 | 5 юни 2014 23:09,
52
Албена Денкова стана Кралица на танца
Снимка: Нова тв

Албена Денкова и Калоян са големите победители в Dancing Stars 2014. Двамата завоюваха титлата Крал и Кралица на бала след инфарктен финал. В него Албена и Калоян се изправиха срещу Михаела Филева и Светльо, представяйки по две изпълнения - чисто нова хореография и любим танц.

Четири десети от процента беше разликата между Албена Денкова и Михаела Филева, но зрителите решиха кой да грабне мечтаната купа.

„Винаги съм вървяла напред с българското знаме. Навсякъде се чувствам на гости, а тук съм си у дома. Тази купа я заслужават всички участници в Dancing Stars и искам да я споделя с тях", каза Албена развълнувана през сълзи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 9 години
Нищо против Албена, но не и е там мястото. Този формат е за аматьори, за какво да гледам, като предварително е ясно кой ще е победител? Всичките израстнаха и бяха много добри и се губи смисълът от състезанието. Албена дали си няма кола? И с кого се състезава?
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нико Тупарев винаги е умеел да дразни публиката и после да й втълпява колко злобен, завистлив, *** е българина. Винаги.
48
3
 
7
 
! Отговори
Ради преди 9 години
До ПетяАбе вие сте луди, какво значение има кой я подкрепя тази жена, важно е, че всичко е нагласено и измислено, както всичко в БГ. Тя си е състезател и танцьор, то е ясно, дойде с 3 седмици закъснение, не е научила нищо ново, защото си го знае, а Михаела израстна,постара се и стана най-добрата, защо си кривите душите:(
47
5
 
6
 
! Отговори
*** преди 9 години
Ейй, какво сте ревнали тук пак! Албена не била аматьор, танцувала била цял живот...дрън-дрън. А Михаела да не би случайно да е аматьор ? От години я учат на танци, за да се кълчоти по клиповете на блудкавите си песни. Всеки един изпълнител минава и през задължителни уроци по пластичност и танци. Финалът си беше заслужен и за двете, спечели малко по-добрата и опитната. Това е, спрете хленченето!
46
2
 
11
 
! Отговори
срам и позор! преди 9 години
Има право да съди този, който е безгрешен, а никой от нас не е! Оставете момичето на мира със злобните и дребнави си коментари, тя не е направила нищо лошо никому. Напротив, прославила е България. Да си близък на човек, който е извършил престъпление, не те прави престъпник. По-добре си излейте недоволството срещу онези мази муцуни, които все още ни управляват и крадат най-нагло. Те са истински престъпници, а на Албена може само да се възхищавате!
45
3
 
9
 
! Отговори
жана преди 9 години
До SLS 44 Слушай, който и да си!Не наричай *** здравомислещите хора. Ти какво искаш, цял живот да се крие като мишка. Ще промени ли нещо? Ще върне ли живота на момчето и момичето? Ако на тебе ти се случи, защото никой не е застрахован, знаеш ли какво те чака? Не оправдавам Максим, че кара пил, но на Албена ѝ се възхищавам! Нима мислиш, че тя го оправдава, че не е страдала или, че е могла да го спре? Трябва силен дух, мъдрост и честност да застанеш пред народа. А тя застана. Браво!
44
5
 
11
 
! Отговори
Мира преди 9 години
Не може да е истина! Толкова обиди и ненужни думи към човек който направи шоуто интересно.Тя беше прекрасна. Душата и танцуваше, и тази нейна отдаденост беше зашеметяваща. Ще ми се да не беше спечелила за да и спестите помията която изливате върху нея. Жал ми е за вас защото не сте успели да видите прекрасното в танците и. Имате ли идея колко много изпускате? Болерото им беше невероятно, не знам колко невеж трябва да си за да твърдиш обратното. Научете се да се радвате ба хубавите неща бе хора.
43
9
 
7
 
! Отговори
SLS преди 9 години
Прекрасно, Албена си чисти имиджа в национален ефир и разни *** ѝ се възхищават. Цитирам я: "Последиците от катастрофата ги нося заедно с Максим." Тогава защо се показваш?! Наглост!
42
1
 
6
 
! Отговори
Пепа преди 9 години
Кой ще спечели беше известно отдавна, независимо дали се гласува или не.Всички танцуваха чудесно.
41
23
 
7
 
! Отговори
Мразя страхливци преди 9 години
На тази м.рша мъжът уби едно младо момче и едно момиче стана инвалид.....а вие гласувате за гнидата която споделя живота си с убиец-*** който избяга от България. Аз на такива освен една храчка в лицето друго не им давам. И това ,че тя не носела отговорност за това че мъжът и системно пие и кара а тя се вози, го разправяйте на някой от детската градина защото дори първолак няма да се върже на такава глупост.
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветана Манева как бавно и важно приказва, hey hey i saved the world today
39
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо не ми се струват справедливи Шоутата на телевизиите. Албена Денкова танцува през целия си живот, вярно нейните танци са на лед, но тя е световна шампионка все пак. Как останалите дървета да се съревновават с нея? Да бяха докарали състезатели по танци направо да се съревновават. И по БиТиВи в България търси талант всеки път печелят певци. И то певци, които щяха да отпаднат още в първите кръгове на Екс Фактор или Гласът на България примерно. Има си шоута за певци и трябва да се явяват там.
38
4
 
19
 
! Отговори
Жана преди 9 години
Тези анонимните се изтрепаха да сипят простотии. Хубаво е, че има и коментиращи, които мислят с главите си. Какво не харесахте в танците на Албена? Кой от вас , поплювковци, може да направи и едно от движенията ѝ. Да, и Михаела беше прекрасна. и тя да беше спечелила, пак щеше да е справедливо. И двете двойки бяха зашеметяващи. Видяхте, че Албена не се нахвърли на купата, браво за което. Това е класата, това е победителят. Браво Албена, Браво Михаела! Жал ме е за драскачите празноглави.
37
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Албена не носи вина за постъпките на мъжа си. Тя не му е майка, нито ментор или шеф. Вероятно е, обаче, да е страдала много от ужасния изход от произшествието. Избийте си това мислене от промитите от 45г комунизъм мозъци! Всеки носи собствена отговорност за постъпките си. При комунизма отговорността и безотговорността бяха колективни, но вече няма такова нещо, "другари"!
36
9
 
31
 
! Отговори
Петя преди 9 години
Не разбирам как може да плюете по едно момиче, което е прославило името на България в спорта и което никога с нищо не е парадирало?! Прехласвате се по всякакви ***, Николети, чалгаджийки и мутрески, а заплюхте един боец - и в живота, и в спорта, какъвто е Албена! Забелязахте ли кои бяха хората, които я подкрепиха - Васко Василев и Цветана Манева - все хора, заслужаващи възхищение! Хайде замълчете малко! Нека да й е честита победата, заслужена е!!!
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вземете се успокойте малко, тези по-долу... Какви са тези плюнки?! Ясно е, че и двете дойки Бяха много добри, но няма как и двете да спечелят. Михаела е симпатяга, но е млада и има още много да се учи. Албена е невероятен професионалист, с дълбочина. Няма как това да не се оцени! Как може да обвинявате една жена, за това, че мъжът й е извършил престъпление! Всеки носи отговорност за себе си и постъпките си. Смятате ли, че й е било леко през всичките тези години, кой знае как се е разкъсвала..
34
11
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
За неравнопоставеността на учатниците в шоуто не ми се говори - тя е повече от явна.Какво търсеше обаче в журито Христо Мутафчиев? Явно този жест е бил са благотворителна цел, но никак не беше там мястото му.Ами като се започне от журито, та се стигне до участниците и танците.Пародия с предизвестен край.Ама като има кой да пуска SMS-и...
33
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"кралица" на простотията,селянията,наглоста,кича, абе направо при "цар" киро да иде, тъпей народе и се радвай, че прости хора лесно се управляват
32
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано не е спечелила понеже е единствената ни гордост по фигурно пързаляне. Права е Галена, щеше да е конфузно световна шампионка да остане втора в аматьорско състезание по танци.
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Максим май ще го духа....