Яна Маринова играе секстигрица в нов сериал

"Връзки" тръгва през септември по TV7
11 юни 2014 14:29, Александър Попов
11
Яна Маринова играе секстигрица в нов сериал
Снимка: PR

Яна Маринова ще влезе в ролята на сръбкиня с успешен бизнес в България в новия сериал на TV7 "Връзки", който ще стартира през есента. Тя ще наказва мъжете, които й изневеряват, със секс, ще минава през трупове, за да се докопа до желания обект.

"Ясмина умее да продава таланта си на жени, които смятат, че животът им се намира в задънена улица. Тя знае как да ги накара да й повярват чрез разни трикчета и женски номера, че ще могат да си върнат любовника или откраднатия мъж. Героинята ми е дивачка, но в същото време знае кога да бъде удобна с мъжете, кога да мърка като котенце, много знаеща, мислеща, харесваща, усмихната и сладка. Тя е нещо като съвременна гейша", сподели актрисата в ефира на TV7.

Сред актьорите в новия сериал са още Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Валери Йорданов и Анжела Недялкова.

"Връзки" е градска комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове.

Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

Основната тема са отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: връзкиЯна Маринова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
3
 
! Отговори
браво преди 9 години
Яна е изключително талантлива и макар че не е професионална актриса се справя много по-добре от прехвалени театрални величия. Освен това има излъчване на истинска звезда, прекрасна спортна фигура и е много лъчезарен човек.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно такава роля и е при сърце и ѝ се отдава.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бих взел отношение, но всеки нов, прехвален филм от български произход, ме кара да се чувствам, че живея някъде другаде. Нито има някакъв сюжет, нито действие, така наречените артисти, ако не се бият или правят секс, рецитират ролите си и са много жалки. Особено оня Ники със жена си...Тъжна работа, защото се тъпчат разни некадърници - по правило връзкари, където падат пари, но са бездарни. И се сърдят, че не разбираме тяхното възвишено изкуство.Всичко е изкуствено и долнопробно, сякаш нарочно.
4
8
 
3
 
! Отговори
f преди 9 години
tazi e jena bez char , travestit
3
2
 
4
 
! Отговори
ksharp преди 9 години
Пак едни и същи лица...
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що бе! Иде и отръки на жената! Няма само другите да играят себе си! Какво играеха ако не себе си Калоянчев, Анастасов, Мутафова и т.н. и т.н.Трябва някой и уруспийските роли да играе!
1
3
 
13
 
! Отговори
Бирено шкембе преди 9 години
Ми ква да играе? Задръстена счетоводителка дето не и върви с мъжете ли?