Стратегът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа"

Футболистът получи голямата награда – чек за 100 000 лева
16 дек 2014 09:50, Красимир Ангелов
73
Стратегът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа"
Снимка: Булфото

Футболистът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа", след като събра най-много гласове от журито във финала на играта.

Бившият капитан на футболния Берое, който преди 2 години прекрати кариерата си заради тежка контузия, получи 5 от общо 10-те гласа на журито и изпревари Светлин Занев (събрал 3 гласа) и  Димитър Димитров – Митко, който остана с 2 гласа.

За Джаферович глусаваха певецът Крум Сираков, еколожката Йорданка Николова – Йори, плувкинята Дамяна Матева, неврохирургът Емануил Манев и бившият футболист на "Левски" Светослав Бърканичков. За Занев своя глас дадоха Надежда Прокопиева – Надя, Антон Агонцев и лекоатлетката Ива Пранджева. Митко пък получи един глас от зрителите на предаването и един от Станислав Илиев - Финдо.

"Последният оцелял" получи чек за 100 000 лева от Павел Станчев, изпълнителен директор на bTV и продуцента на играта Евтим Милошев. Най-симпатичен на зрителите пък стана Димитър Димитров, който получи специална награда от плувеца Петър Стойчев.

"Като бивш футболист съм участвал в много колективни победи, но индивидуална такава никога не ми се е случвала", сподели веднага след финала  Джаферович.

"Моята цел и моята игра беше най-много социална. Аз съм опитал от самото начало да разбера какви са хората в племето, какви са им отношенията, намерих хора, с които да играя и не съм ги предал от началото на играта“, допълни бившият футболист, който в момента е маркетингов директор в "Берое".

"Гордея се най-много със стратегическата игра, която направих. Аз знаех къде искам да започна и къде искам да свърша", заяви още Джаферович.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На жена си да благодари, а на Йори трябва да плати. Не само че го добута до финала и му игра гръмоотвод, ами и успя да осигури решаващия глас, като обработи тъпачката Дамяна да гласува за него.
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Победил е той - таратанци ! Защо след като му беше връчена наградата каза '' Искам да благодаря най - много на жена си,тя беше 24-ия участник този сезон '' хаха замислете се,защото през цялото време тя му е давала съвети и ако другите са се чули с близките си един път то той се е чул с нея двеста пъти според мен не е честно отделно са разисквали играта и са вкарали близки на жена му.
52
9
 
6
 
! Отговори
Елица преди 9 години
Ваня беше свой сред чужди,а Занев -чужд сред свои съотборници заради липсата на сдържаност и премереност в коментарите,които не се нравеха на постигнали признание от предишни участия играчи.Тактически и с приети качества на Сървайвър победи съобразителността и дисциплината на победилия Джаферович.
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да,а тая Жени колко е ***,вчера само пускаше смс-а ,оставаше и наградата ан публиката да вземе тоя п****л,много моля,много слаб и физически и психически ,ама то е ясно всичко е с връзки,жена му простата му е давала съвети,то тя ли играе ,или той,чехъл!
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаше играчи,които заслужаваха повече да са поне във петицата ,като Финдо И Дамяна,ама просто трябжаше Надето да я добутат,дето една игра не спечели,Ваня пък за победител въобще не става,Занев е доста арогантен и подъл,Ива е много зле,как обиждаше само Митко ,от къде тая злоба към него не знам или знам просто хората го харесват не случайно и взе най - важната награда,тази на зрителите,дразнят му се защото е интелигентен и прагматичен.
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
играта е комплексна, не е само състезания, но оригинала, американския, е най-добър, и като игра и като предаване, като че ли им пасва на начина живот и мироглед, все пак за тях е правена.българите са много фалшиво-морални и въобще доста изостанали в емоционалното си развитие
48
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А пък Занев показа за пореден път доста лошо възпитание,не може Митко или някой друг да говори и той да се смее и да се лендзи като някой ***,не че не е,на съвета Карамазов му казва ''недей да казваш на хората какво да правят'' тоя се изцепва''ти не ми казвай аз какво да правя'' пълен гамен,много е арогантен,точно това му изигра лоша шега,можеше да е велик,ако имаше възпитанието на Хики Мартинов ,или на Митко.
47
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не , Сървайвър не е една игра,която трябва да спечелиш с добри и спечелени игри,с ум, стратегия, ловкост и други такива качества,те са много важен елемент, ...но....играта е и да умееш да Общуваш и да си Човек с хората,да се държиш добре,а не да вземеш от ръката на човек храна и да си победител после като му се присмиваш и надсмиваш,Ваня показа лоша комуникация и смятам че спечели чисто и просто чрез гласовете на близки до неговото обкръжение хора,иначе е кръгла нула ,зеро !!!! Митко - Велик!
46
2
 
16
 
! Отговори
МАРИ преди 9 години
Този с най ниския вот грабна наградата,макар че имаше и по-добри от него.Яд ме е на Дамяна- която беше силен играч и моя фаворитка,че тя също го подкрепи и се нареди до тази откачалка Йори. Занев беше голям боец, а пък Митко-спокоен и съсредоточен.А тези злобари дето не можаха да го изгонят не му дадоха да яде,не го поздравиха,а "победителя си лапаше най-нахално парчето и се хилеше,а пък бил спортмен,пречеше му зрителския вот ит.н.Дано да няма повече такива победители
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
даам хората вече почнаха да считат едва ли не за нормално нещо шуро-баджанащината, всеки си мисли че народа е ***, а после за що не ми гледат формата...
44
1
 
3
 
! Отговори
атанас преди 9 години
До АнонименВсички, които изброи отпаднаха много преди финала. Единствената, която беше в журито е Дамяна, която беше почти готова да гласува за Занев.
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е как да не победи - кумата му там, най-добрата приятелка на жена му, както и приятелчетата на жена му от предния сървайвър, но това не е негов проблем, а проблем на продуцентите, които са на път да побългарят още едн формат, който би трябвало да е уникално изживяване, ате набутаха хора за втори път - пълно малоумие, както и всякакви роднини по пряка и съребрена линия, сега чакаме и "ВИП" сървайвър?!? аман!
42
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може мъж с ЖЕНСКО име да спечели играта???
41
6
 
5
 
! Отговори
атанас преди 9 години
До АнонименОле майко! Ти изобщо не си в час. Това не е олимпиада. Игрите са само един компонент от тази велика игра, наречена Съвайвър. Ти както идеата на авторите ли искаш да опорочиш? Измисли си някаква друга игра тогава - бързи, смели, сръчни. Сърйвавър е много повече - тук побеждава физика, психика, стратегия, социални умения, това е комплексна игра, а игрите са просто оръжие, инструмент към победата, но не и фактора за нея!
40
24
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 9 години
БРАВО,ВАНЯ!!!!Злобарите-нека злобеят!Къв Занев,бе!?Като е победител,поне да беше и мъж!А той влачи една Надка-*** през цялата игра.Трябваше и тя да стане финалистка,а той да отпадне-та да се види!Такива са българските мъже-гонят фусти и плямпат!!Така навремето италианчето дето спечели Биг Брадър го плюхте.Няма мъже в България-има само кемплексари!
39
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не съм Йори, но за съжаление българските мъже са едни от най-лошите-факт!
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълен бойкот на Сървайвъри , брадъри, и всякакви простотии
37
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чета някои мнения, чудя се и се мая. Това нали е съзтезание бе дами и господа? Кой побеждава в едно съзтезание? Този, който постигне най-добър резултат, най-добро време или най-много победи в зависимост от естеството на съзтезанието. Кой е с най-много победи? Светлин Занев е отговора. Това какво харесвала публиката или не, не означава че Аржентина победи Германия на мондиала нали така? Елементарно е.
36
16
 
8
 
! Отговори
една българка преди 9 години
Да ,Ваня е всичко това което вие българските мъже не сте ! А сега плюйте комплексари,"мъжкари", грубяни, простаци, А и на всичкото отгоре е и много красив !
35
4
 
8
 
! Отговори
атанас преди 9 години
Стига сте плюли бе! Никой от вас не знае какво изпитание е Сървайвър, аз също. Но само като гледам отстрани ме дръжи напрежение, представям си какво им е на участниците. Във всеки един момент си мислиш на кой какво да кажеш, дали някой не мисли да те предаде, дали утре можеш да си заминеш. Минават през глад, мизерия, контузии - Занев почти цяла игра с възпалена ръка, Ваня си разби носа. Поне малко уважение имайте към играчите.